Kinderen en Speelgoed

Accu auto

zondag, 8-2-2015  

Bent u op zoek naar een accu auto voor de kleinste? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Op het eerste gezicht denkt u wellicht dat een accu auto bestaat uit een accu voor in uw personenwagen maar dat is niet wat we bedoelen met accu auto. Het gaat hier om een stuk speelgoed voor peuters, kleuters, voor een kind of twee kinderen want we kunnen ook een accu auto leveren dat geschikt is voor twee personen. Zo kunnen hun vriendjes en vriendinnetjes er naast plaatsnemen en als uw kind het toelaat, zelf en stukje rijden in de gloednieuwe accu auto zoals u die bij ons op de website aantreft. De naam van de site willen we u dan ook niet langer onthouden: car4kids.nl. de kans is groot dat u hier zult vinden waarnaar u al zo lang op zoek bent want op het gebied van de accu auto zijn wij van alle markten thuis. Het staat daarnaast als een pal boven water dat we voor een prachtige prijs deze accu auto kunnen aanbieden dus u hebt er echt iets aan als u niet al te veel geld te besteden hebt. Wij hebben voor elk budget iets bijzonders in huis dus schroom niet langer maar maak gebruik van de optie of medium beter bekend als het internet. Het handige aan het internet is onder andere dat het nooit zo sluit. Zo kunt u dag en nacht, 24 uur per dag gebruik maken van het internet en ook van onze website waardoor u zelfs nog even voor het slapen gaan een accu auto kunt komen bestellen. Dat klinkt u hopelijk allemaal als muziek in uw oren. Weet wel dat als u na werktijden bestelt we niet kunnen garanderen dat u de accu auto de dag er na al in huis hebt maar zeker wel de dag erop want in principe leveren we altijd binnen 24 uur. Dat is nu eenmaal een van onze fantastische garanties.

Op zoek naar een accu auto voor uw kinderen, wij hebben het in huis

Wat u ook maar wilt op het gebied van de accu auto, wij hebben het wel in huis. Wij reizen de verre landen af op zoek naar de leukste en tevens goedkoopste accu auto zodat u er van kunt profiteren. U wilt immers geen dief van uw eigen portemonnee zijn, dat begrijpen we maar al te goed. Kies dan ook voor een accu auto van onze website, dan weet u zeker dat u voor de laagste prijs topkwaliteit in huis hebt weten te halen waar je u tegen zegt en waar uw kinderen jarenlang plezier van kunnen hebben. Niet alleen voor particulieren is de accu auto een goed idee. Ook is het leuk speelgoed voor bijvoorbeeld op de peuterspeelzaal of de lagere klassen van de basisschool. Daar gaat u dan ook absoluut geen spijt van krijgen en u zult als het ware geen kind meer hebben an uw kinderen en zo houdt u ook eens wat tijd voor u zelf over. Houd uw kinderen wel altijd goed in het hoog, dat spreekt wellicht voor zich. De accu auto werkt uiteraard op een heroplaadbare accu dus u hoeft geen extra batterijen in huis te halen. Daar moet u toch zeker niet aan denken. Dat is slecht voor het milieu terwijl een accu auto dat veel minder is doordat u het met behulp van bijvoorbeeld duurzaam verkregen energie zoals groene stroom mee kunt opladen. Bij ons kunt u eenvoudig zoeken op de accu auto van uw dromen. We hebben de diverse types op een rijtje gezet en u kunt het specificeren door een keuze te maken uit de volgende categorieën:

  • De prijs
  • De voltage
  • De maximumsnelheid. Dit kan variëren tussen de 3 en de 6 kilometer per uur
  • De kleur
  • En voor de hoeveelheid passagiers; een of twee

Meer weten? Neem gerust even contact met ons op

Eenmaal een keuze kunnen maken dan is het bestellen van een accu auto een peulenschil want het werkt hetzelfde als de aankoop van vele andere online artikelen. U selecteert de accu auto van uw dromen of van uw kind zijn dromen en kiest eventueel e kleur uit. Vervolgens vult u natuurlijk uw contactgegevens en adresgegevens in en maakt u het verschuldigde bedrag over via een van de vele veilige betaalmethodes die ook digitaal werken zoals iDeal en PayPal. Maar met uw credit card betalen hoort ook tot de opties. Hebt u nog vragen over dit soort auto’s, over het bedrijf of de website? Klim dan in de pen en stuur een e-mail naar ons toe. Bellen kan natuurlijk ook altijd, onze klantenservice staat voor u klaar. Wilt de diverse types met eigen ogen bekijken? Dat begrijpen we erg goed en het kan ook zeker geen kwaad om eerst de kat uit de boom te kijken. Maakt u van te voren wel even een afspraak, dan weet u zeker dat er iemand voor u klaar staat om u rond te leiden in onze showroom waar alle types staan uitgestald en waar de kinderen zelfs een proefritje kunnen maken. Daarnaast weten we dan dat de showroom op tijd geopend moet worden en dan zal de koffie tevens voor u klaar staan. Onze showroom is overigens gevestigd in Doetinchem dus bent u in die buurt woonachtig, dan kunt u op afspraak langskomen. En anders bestelt u toch gewoon via het internet, dat is wel zo eenvoudig.


Comments are closed.