Bedrijven en Bedrijfsleven

Advocaat letselschade nodig? TOP Letselschade voor gratis juridische bijstand!

zaterdag, 7-9-2019  

Heeft u een advocaat letselschade nodig, maar niet de financiële middelen? Kies dan voor TOP Letselschade. Wij ontzorgen u geheel tijdens het verhalen van de schadevergoeding op de wederpartij. Dit doen wij geheel kosteloos voor u! De schadeveroorzakende of aansprakelijke partij vergoedt namelijk de juridische kosten van ons. Bent u gedeeltelijk zelf aansprakelijk? Dan komt uw eigen deel te vervallen. Wij staan onze klanten namelijk graag volledig en zorgeloos bij. Met behulp van een advocaat letselschade bij TOP Letselschade weet u zeker dat u correct geïnformeerd en begeleid wordt bij het vorderen van de schadevergoeding. Ons team bestaat uit universitair geschoolde juristen in het Nederlandse recht met als specialisatie het aansprakelijkheid- en schadevergoedingsrecht. Wij ondersteunen met onze jarenlange ervaring uitsluitend slachtoffers van letselschade door heel Nederland.

Advocaat letselschade voor persoonlijke hulp

Bent u slachtoffer van letselschade? Neem dan voor geheel vrijblijvende juridische bijstand contact op met een advocaat letselschade werkzaam bij TOP Letselschade. Wij vragen geen vergoeding van u, dit wordt namelijk verhaalt op de aansprakelijke partij. Uiteraard is het mogelijk dat u zelf deels aansprakelijk bent voor de schade en het ongeval. In dat geval vragen wij tevens geen vergoeding van u. De wederpartij vergoed een gedeelte en de rest nemen wij voor onze rekening. Letselschade heeft een behoorlijke impact en kan grote gevolgen hebben op uw leven. Om u zo goed mogelijk bij te staan, zal uw advocaat letselschade altijd betrokken zijn bij de situatie. Alleen zo kunnen wij voor het beste resultaat gaan namens u.

Werkwijze schadevergoeding letselschade

Onze advocaten letselschade hanteren een persoonlijke werkwijze. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij alle tijd om te luisteren naar uw verhaal. Wij horen graag uitgebreid wat er is gebeurd en welk letsel u precies hieraan over heeft gehouden. Vervolgens zal uw advocaat toelichten wat onze gratis juridische bijstand inhoud en welke opties u heeft om schade te verhalen bij de wederpartij.

Een cruciaal onderdeel is het verzamelen van bewijs. Voorbeelden hiervan zijn ingevulde schadeformulieren, getuigenverklaringen of een proces-verbaal. Zodra uw advocaat letselschade een complete verzameling heeft van het bewijs, wordt dit verstuurd naar de aansprakelijke partij of de verzekeraar met een aansprakelijkstelling. Als u zelf het ongeluk heeft veroorzaakt, zullen wij met een schadeverzekering inzittende een beroep doen op de dekking van de verzekering. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met het benadrukken van op tijd uitkeren van financiële voorschotten, zodat u eventueel oplopende schadekosten niet zelf hoeft vooruit te betalen.

Om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen, is het noodzakelijk dat u zo spoedig mogelijk uw klachten bij een arts meldt. Deze medische gegevens zijn namelijk cruciaal bij het vaststellen van uw letsel. Onze medische adviseur geeft hierover vervolgens een advies over de letselschade. Dit wordt gebruikt om bij de verzekeraar de schade goed te kunnen onderbouwen. Hoe meer duidelijk vaststaat, hoe groter de kans op een maximale en vooral volledige schadevergoeding.

Waarom kiezen voor een letselschade advocaat van Top Letselschade?:

  • Gratis juridische bijstand
  • Betrokken en persoonlijke advocaten
  • Jarenlange ervaring
  • Uitsluitend voor slachtoffers van letselschade
  • Vakkundig advies voor verzekeraars en belangenbehartigers
  • Voor volledige en maximale schadevergoeding
  • Landelijk niveau werkzaam

Bent u nog opzoek naar een advocaat letselschade? TOP Letselschade beschikt over een ervaren team aan advocaten die graag voor u aan de slag gaan. Bezoek onze website voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op: topletselschade.nl. Het is tijd voor gerechtigheid. 


Comments are closed.