Vakantie en Recreatie

Alle informatie bij de hand wanneer u uw ESTA aanvragen wilt

maandag, 25-2-2019  

Wanneer u op reis gaat naar de Verenigde Staten, moet u met verschillende zaken rekening houden. Een daarvan is de aanvraag van een ESTA. Een ESTA aanvragen is namelijk verplicht wanneer u niet langer dan 90 dagen naar de Verenigde Staten gaat. Een ESTA aanvragen is echter geheel eenvoudig online te doen. Bij ESTA-aanvragen helpen wij u bij uw ESTA aanvragen. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van een ESTA aanvragen voor u kunnen betekenen en hoe u deze via onze website aanvraagt. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de algemene informatie bij een ESTA aanvragen. Zo bent u van alles op de hoogte en kunt u direct beginnen met de aanvraag van het document.

Waar u op moet letten bij een ESTA aanvragen

De ESTA is een verplicht reisdocument als u naar de Verenigde Staten gaat voor een vakantie, een zakenreis of een doorreis van maximaal 90 dagen. Verblijft u langer dan 90 dagen in Amerika, dan heeft u een ander reisdocument nodig. In dit geval kunt u geen ESTA aanvragen. U moet dus te allen tijde een ESTA aanvragen om het land binnen te komen wanneer u tot maximaal 90 dagen in het land verblijft. Daarom is het goed om voor de ESTA aanvragen alle informatie goed door te lezen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een ESTA aanvragen is echter geen lang proces. U kunt hem namelijk eenvoudig online aanvragen via websites die erkende en officiële documenten uitgeeft. U hoeft in tegenstelling tot een visum dus niet naar een kantoor te gaan of papierwerk op te sturen om het document te kunnen ontvangen. Wij raden u echter aan om niet langer dan tot een maand voor vertrek uw document aan te vragen. Zo bent u ervan verzekerd dat u ruim voor vertrek uw document in handen heeft en voorkomt u onnodige stress. De aanvraag van een ESTA kost u 25 euro per persoon per document. In sommige gevallen kan een ESTA aanvragen moeizaam verlopen, bijvoorbeeld als:

  • U uit een land als Irak, Iran of Syrië komt
  • U na 2011 in een van deze landen bent geweest

Wanneer u een ESTA heeft aangevraagd, houdt dit niet automatisch in dat u ook daadwerkelijk het land wordt binnengelaten. Ook als u een Esta heeft, kunt u namelijk tegengehouden worden door de douane van de Verenigde Staten bij het binnenkomen van het land. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u verdacht gedrag vertoont of omdat u verboden goederen bij u draagt. Houdt hier daarom altijd rekening mee wanneer u naar het land reist. U kunt ook altijd onze website raadplegen wanneer u meer informatie wilt over een ESTA en de aanvraag van dit document.

Wij helpen u graag aan informatie

Esta-aanvragen.com is uw specialist op het gebied van de aanvraag van een ESTA en alles wat met het reisdocument te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring en daarmee veel kennis opgedaan over het reisdocument. Daarom kunnen wij u altijd van alle informatie voorzien op onze website en u doorverwijzen naar officiële websites om het document aan te kunnen vragen. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd bij de officiële aanbieders uitkomt en niet met lege handen in de Verenigde Staten aankomt. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://esta-aanvragen.com. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie.


Comments are closed.