Juristen en Advocaten

Bel de juiste advocaat wanneer er een hennepkwekerij opgerold is

dinsdag, 9-12-2014  

Heb jij een illegale hennepkwekerij bij je thuis? Of op wat voor plek dan ook? Dan weet je dat dit een strafbaar feit is. Er wordt met enige regelmaat een hennepkwekerij opgerold in Nederland. Er is dus een vrij grote kans dat dit ook bij jou gebeurd. Wanneer je hennepteelt verbouwd dan weet je waarschijnlijk verschillende trucjes om dit zo lang mogelijk uit te stellen, maar het kan zomaar gebeuren dat de politie bij je in komt vallen. Tap jij bijvoorbeeld stroom af? Dan is het natuurlijk wachten totdat je hierop betrapt wordt en je hennepkwekerij opgerold wordt. Je kunt er uiteraard van alles aan doen om dit te vermijden, maar het is verstandig om te weten wat je moet doen wanneer het gebeurd. Je komt namelijk voor een hectische periode te staan. Afhankelijk van de grootte van de hennepkwekerij en wat voor andere strafbare feiten je hebt gepleegd kan het gebeuren dat je een behoorlijke forse straf tegemoet kunt zien. Is er alleen een hennepkwekerij opgerold en word je niet schuldig bevonden aan bijvoorbeeld het aftappen van stroom? Dan kom je er vaak met een forse werkstraf vanaf. Maar wanneer je je aan meer schuldig hebt gemaakt, of je hebt zelfs al een strafblad dan kun je er vanuit gaan dat je een gevangenisstraf krijgt. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, het is tenslotte al vervelend genoeg dat je hennepkwekerij opgerold is. In zo’n geval is het dus verstandig om een advocaat in te schakelen. Maar hier wil je natuurlijk niet zomaar een advocatenkantoor voor opbellen. Het liefst neem je dan iemand onder de arm die verstand van zaken heeft. Via de website van Hennepkwekerij Advocaat heb je makkelijk zo’n gespecialiseerde advocaat gevonden en dat ook nog eens tegen een hele redelijke prijs. Veel beter kun je het eigenlijk niet treffen wanneer er net een hennepkwekerij opgerold is bij je thuis. Dit advocatenkantoor kan je met uiteenlopende zaken omtrent een opgerolde hennepkwekerij helpen:

  • strafzaak
  • boete
  • politieverhoor
  • strafbeschikking

Op de website van dit advocatenkantoor vind je uitgebreide informatie over al deze en meer punten. Is er bij jou dus een hennepkwekerij opgerold? Dan is het noodzaak om hier zo snel mogelijk actie op te ondernemen en een advocaat in te schakelen. Wacht hier dus niet te lang mee, want in veel gevallen heeft het dan geen zin meer om een advocaat in te schakelen.

Het politieverhoor nadat de hennepkwekerij opgerold is

Wanneer er bij je thuis een hennepkwekerij opgerold is dan word je verhoord door de politie. Je wordt dan meegenomen naar, of verwacht op, het politiebureau waar je een verklaring moet afleggen als verdachte. Dit kun dus inderdaad op twee manieren nadat een hennepkwekerij opgerold is. Ben je thuis als de politie de inval doet? Dan zul je meegenomen worden naar het politiebureau. Je wordt dan direct verhoord. Het is dan mogelijk om al met een advocaat gesproken te hebben. Je kunt dit bijvoorbeeld al eerder gedaan hebben, omdat je misschien een vermoeden had dat het binnenkort wel eens fout zou kunnen gaan. Of je hebt misschien al eerder informatie in gewonnen. Je kunt dan direct contact opnemen met je advocaat als de hennepkwekerij opgerold is. Wanneer je niet thuis bent als de hennepkwekerij opgerold wordt dan zul je via brief of telefoon op het politiebureau uitgenodigd worden voor een verhoor. Het is in beide gevallen dus erg belangrijk dat je direct in actie komt en contact opneemt met je advocaat. Het beste doe je dit voor je verhoor door de politie of voor je aanhouding. Doe je dit niet en leg je zonder te overleggen een verklaring af? Dan kan deze niet meer ingetrokken worden. Wanneer de politie dan een vormfout maakt kun je toch op je eigen verklaring veroordeeld worden. Je begrijpt dus dat het erg belangrijk is om een advocaat te spreken als er een hennepkwekerij opgerold is waar jij schuldig van bevonden wordt. De rechter hecht veel geloof aan deze eerste afgelegde verklaring. Het is dus zeer onverstandig om te liegen of zelfs helemaal niets te zeggen. Je mag uiteraard een beroep doen op het zwijgrecht, maar dit kan dus in je nadeel werken. Wil je meer weten over het politieverhoor wanneer er een hennepkwekerij opgerold is? Op de website vind je een instructievideo hoe dit in zijn werk gaat. Je weet dan in ieder geval wat je kunt verwachten.

Hennepkwekerij opgerold? Vul het formulier in op de website

Het is je inmiddels vast duidelijk geworden dat het belangrijk is om zo snel mogelijk contact op te nemen met een goede advocaat die je kan helpen als er een hennepkwekerij opgerold is. Kun je een advocaat niet betalen? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om voor een pro deo advocaat te gaan. Hier vind je op de website van Hennepkwekerij Advocaat ook meer informatie over. De tarieven die dit advocatenkantoor hanteert zijn echter al zeer laag en dus voor de meeste mensen zeker te betalen. Wanneer er een hennepkwekerij opgerold is waar jij schuldig van bevonden wordt dan is het natuurlijk noodzaak om hier zo snel mogelijk actie op te ondernemen. Wij raden je ook zeker aan om dit te doen en daar een goede advocaat bij te laten helpen. Dan kan het je vaak gebeuren dat je een mindere straf krijgt dan oorspronkelijk opgelegd is. Het kan dus zeker in je voordeel werken.


Comments are closed.