Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben je op zoek naar vegan producten? 

vrijdag, 4-1-2019  

Vegan producten worden steeds populairder. Er zijn al genoeg vleesvervangers op de markt en ook restaurants bieden tegenwoordig veganistische opties aan op de menukaart. Dat is ook wel nodig, want steeds meer mensen besluiten om veganist te worden. Zelf ben ik ook al twee jaar veganist en ik bestel dan ook al mijn vegan producten online bij Your Foodprint. 

Vegan producten online bestellen bij Your Foodprint 

Your Foodprint is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van vegan producten. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor vleesvervangers, maar ook voor veganistische kaas en broden. Ik vind het zelf heel fijn dat ik vegan producten online kan bestellen. Zo hoef ik niet naar speciale winkels te reizen om mijn dagelijkse boodschappen te doen. Je kunt tegenwoordig uiteraard ook diverse vegan producten bij de supermarkt kopen, maar het aanbod is daar natuurlijk een stuk kleiner dan bij winkels waar je specifiek veganistische etenswaren kunt kopen. Zelf ben ik al twee jaar veganist. Daarvoor heb ik eigenlijk altijd alles gegeten. Ik at graag een lapje vlees en of een vers stukje vis, maar ook ijs en yoghurt at ik graag. Ik had er zelf eigenlijk nooit bij stilgestaan om vegetariër of veganist te worden. Totdat ik een paar jaar geleden mijn vriend leerde kennen. Hij is veganist omdat hij een allergie heeft voor bijna alle dierlijke producten. Omdat hij dus allergisch is voor vlees en zuivel heeft hij ervoor gekozen om een veganistische levensstijl aan te nemen. Hij is al bijna zijn hele leven veganistisch en weet dus ook niet beter. Toen ik hem leerde kennen, vond ik dat wel een beetje lastig. Ik was zelf gewend om bijvoorbeeld een biefstuk of een stukje zalm te bestellen wanneer ik uit eten ging. Dat mocht ik van hem natuurlijk ook wel doen als we uit eten gingen, maar ik vond het toch wel vervelend voor hem omdat hij het simpelweg niet kon eten. Tijdens onze relatie heb ik ook veganistisch leren koken. Ik stond er aanvankelijk niet eens bij stil hoeveel producten nou eigenlijk melk of eieren bevatten, totdat ik mijn eerste maaltijd voor hem ging maken. Toen we uiteindelijk gingen samenwonen, besloot ik om ook veganistisch te worden. Ik moest voor hem tenslotte veganistische maaltijden klaarmaken en het is dan gewoon gemakkelijker om ook veganistisch te eten, in plaats van dagelijks twee verschillende maaltijden te maken. Aan het begin was het wel lastig, maar nu ben ik er inmiddels aan gewend geraakt. Ik vind het dan ook erg fijn dat ik mijn vegan producten online kan bestellen bij Your Foodprint. Your Foodprint heeft ontzettend veel verschillende veganistische producten in het assortiment: 

  • Brood 
  • Snoep 
  • Bakmiddelen 
  • Zuivel 
  • Soep 
  • Vlees 
  • Vitaminen 

Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt voor je dagelijkse veganistische boodschappen. Het is daarnaast ook gewoon ontzettend betaalbaar. Meestal ben je bij Your Foodprint goedkoper uit dan wanneer je voor die producten naar de supermarkt gaat. 

Gemakkelijk online bestellen bij Your Foodprint 

Ben jij ook een veganist en wil jij gemakkelijk online vegan producten bestellen tegen een eerlijke prijs? Bestel dan je veganistische boodschappen bij Your Foodprint. Via https://www.yourfoodprint.nl/service/vegan-producten/ kun je gemakkelijk online bestellen en je producten worden de volgende dag thuis geleverd. Wanneer je online bestelt bij Your Foodprint weet je dat alle producten ook daadwerkelijk vegan zijn en biologisch. Zo weet je dus precies wat je in huis haalt. Daarnaast biedt Your Foodprint ook verschillende veganistische recepten, zodat je wat meer variatie in je maaltijden kunt aanbrengen. Een veganistische levensstijl aanhouden, hoeft dus helemaal niet lastig te zijn. Lees meer…


Comments are closed.