Webdesign en Webdevelopment

Bent u geïnteresseerd in een Magento 2 webshop?

dinsdag, 12-3-2019  

Ons bedrijf heeft een aantal jaar geleden besloten om meer goederen online te gaan verkopen. Wij merkten namelijk dat steeds meer klanten hier interesse in hadden en omdat wij graag met onze tijd mee wilden gaan, hebben wij gekeken waar wij een goede webwinkel konden laten maken. Wij wilden graag een webwinkel openen die eenvoudig te gebruiken was. Voor klanten is het doorgaans niet veel werk om een bestelling in een webwinkel te plaatsen, maar wij wilden ook graag dat het voor ons gemakkelijk was om bestellingen te verwerken. Vandaar dat wij uitgebreid onderzoek hebben gedaan naar welke mogelijkheden er allemaal waren om goed te kunnen werken. Al heel snel kwamen wij terecht op een forum waar heel veel mensen lovend waren over de Magento 2 webshop. Deze Magento 2 webshop werd door bijna iedereen bejubeld omdat een Magento 2 webshop namelijk heel erg handig in gebruik is. Dat sprak ons meteen heel erg aan en wij hebben dan ook meteen even gekeken of wij misschien meer informatie konden vinden over deze Magento 2 webshop. Wij zijn daarom even gaan googelen en zo kwamen wij al snel terecht op de site van het bedrijf CreativeICT. Deze site sprak ons gelijk heel erg aan. Men heeft hier namelijk heel veel interessante informatie geplaatst over de Magento 2 webshop en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben alles even goed doorgenomen en toen was het voor ons al wel duidelijk dat wij dit bedrijf graag in de arm wilden nemen. Wij hebben daarom even contact gelegd met de mensen van dit bedrijf en toen kregen wij te horen dat zij graag voor ons aan de slag wilden gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Wij hebben hen opdracht gegeven een webshop voor ons te maken en binnen de kortste keren hadden wij al bericht dat een eerste versie van de site klaar was.

Een Magento 2 webshop is alles wat wij nodig hadden

Toen wij zagen wat wij allemaal aan mogelijkheden hadden met een Magento 2 webshop, waren wij meteen dolenthousiast. Wij zagen namelijk dat je bijvoorbeeld heel snel facturen kunt opstellen. Wij hebben dit eerst een tijdje handmatig gedaan, maar dat is geen doen. Het kost namelijk heel veel tijd en die tijd kun je beter als ondernemer ergens anders aan besteden. Vandaar dat wij het heel prettig vinden om met een Magento 2 webshop te werken omdat facturen namelijk automatisch worden opgesteld nadat een klant eenmaal een bestelling heeft geplaatst. Wij merken dat wij nu ook veel meer orders kunnen verwerken in een veel kortere tijd. Dit is ook voor de klanten prettig. Als wij namelijk hun bestelling snel kunnen verwerken, kunnen zij ook hun product sneller toegestuurd krijgen. Dat is vandaag de dag van groot belang aangezien mensen ook verwachten dat hun pakketje de volgende dag al bij hen in huis ligt. Wij zijn daarom erg blij dat wij met de mensen van Creativeict.nl in zee zijn gegaan. Wij hebben nu een prachtige webwinkel waar wij nog iedere dag blij van worden.

Dit bedrijf heeft ons heel goed geholpen

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wij hebben hier een prachtige site laten maken en deze werkt altijd perfect. Dit alles hebben wij voor een heel lage prijs kunnen inkopen. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf
  • wij hebben een fantastische webwinkel
  • wij zijn hier voor een heel goede prijs geholpen

Meer weten? Kijk dan ook nog even op CreativeICT.nl. Hier leest u meer over de mogelijkheden.


Comments are closed.