Mens en gezondheid

Bent u op zoek naar een haartransplantatie? Dan bent u hier aan het juiste adres!

zaterdag, 22-12-2018  

Bent u door een genetische aanleg veroordeeld tot vroegtijdige kaalheid? Heeft een traumatische aangelegenheid ertoe geleid dat u haren verliest? Heeft u een specifieke huidaandoening dat gepaard gaat met kaler worden? Zorgen hormonale schommelingen voor een minder dan ideale bos haar op uw hoofd? Of heeft u simpelweg pech met een terugtrekkende haarlijn? Het kan de beste overkomen, maar u hoeft niet bij de pakken neer te gaan zitten. Voor al deze problemen kunt u uw heil zoeken bij een haartransplantatie. Wij van Esteworld zijn een voorloper in haartransplantatie. In het navolgende willen wij u graag wat meer vertellen over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen als u op zoek bent naar een haartransplantatie. Zoals hierboven al uiteengezet is, zijn er verschillende oorzaken te bedenken voor kaalheid. Kaalheid wordt over het algemeen als heel vervelend ervaren. U leest even verderop over een persoon die bijna niet meer kon leven met zijn kaalheid, maar gelukkig vond hij zijn joie de vivre helemaal terug na een geslaagde haartransplantatie bij Esteworld. Heeft u ook last van kaalheid? Overweeg dan voor een haartransplantatie te kiezen. Bij Estworld zijn we een specialist op dit gebied. Ons personeel bestaat louter uit gekwalificeerde, gediplomeerde en ervaren medewerkers. Wij beschikken dan ook over alle juiste keurmerken – waaronder die van de Nederlandse Haarstichting – en hebben zelfs een motie van goedkeuring ontvangen van het Ministerie van Volksgezondheid. De kliniek draait mee in de wereldwijde top 20 van haarklinieken.

Mijn naderende kaalheid maakte mij wanhopig, maar na deze haartransplantatie hervond ik levensvreugde

Bij Esteworld vinden we behalve een hoogstaande kwalitatieve behandeling, de behandeling van onze cliënten ook heel belangrijk. Behalve alle keurmerken zijn de ervaringen minstens zo waardevol. Over honderden recensies scoren wij gemiddeld maar liefst een 9,2. 100% van al onze klanten kan ons aanbevelen. Een haartransplantatie bij Esteworld staat garant voor een VIP-behandeling tot en met. Alles wordt voor u verzorgd, vanaf het eerste consult tot aan de nabehandeling. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en kan u zich geheel richten op herstel en ontspanning. Klinkt dit als muziek in uw oren? Laat u overtuigen door een recente klant van Esteworld: ‘ik was nog maar begin twintig en mijn haar viel al uit. Wanhopig werd ik er van. Mijn kaalheid liet mijn zelfvertrouwen kelderen en ik voelde me met elke haar die uit mijn hoofd viel minder mannelijk. Mijn levenslust ebde weg en een sociaal isolement was het gevolg. Gelukkig wees een vriend me op de mogelijkheid van een haartransplantatie. Ik ging gelijk het internet op. Wat een boel aanbieders! Ik kon door de bomen het bos niet meer zien en overwoog even de handdoek in de ring te gooien. Gelukkig deed ik dat uiteindelijk niet. Want toen ik zocht op kwalitatieve criteria en positieve recensies, kwam ik al gauw uit bij Esteworld. Hier werd ik al vanaf het begin als een koning behandeld. Ze toonden veel begrip voor mijn situatie en na een helder consult ging ik gelijk over op een haartransplantatie. Inmiddels ben ik weer helemaal de oude en heb ik mijn levenslust hervonden. Ik kan Esteworld zeker aanbevelen!’

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in een haartransplantatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Meer informatie kunt u vinden op onze website: https://www.esteworld-haartransplantatie.nl/. Bij Esteworld kiest u voor:

  • Ervaring, zekerheid en keurmerk
  • Een VIP-behandeling
  • Garantie op resultaat
  • Geen tussenpersonen, direct contact met de kliniek


Comments are closed.