Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u opzoek naar semi-ondergrondse afvalcontainers?

zaterdag, 13-7-2019  

ondergrondse-afvalcontainers.nl verzorgt de totale dienstverlening als het gaat om ondergrondse afvalcontainers. Het bedrijf plaatst en ledigen de container voor u, in heel Nederland. U doet een melding en binnen een dag is de container geleegd, super snelle service dus. Daarnaast biedt het bedrijf ook scherpe prijzen en bent u verzekerd van milieubewuste en duurzame afvalverwerking. Het gaat dus om een geheel voordelig servicepakket voor uw afvalinzameling. 

Semi-ondergrondse containers

De semi-ondergrondse afvalcontainers zijn perfect voor afvalbewerking van bedrijven. Deze semi-ondergrondse containers zijn een uitkomst om op parkeerplaatsen en recreatiegebieden te plaatsen. ondergrondse-afvalcontainers.nl plaatsen en ledigen deze semi-ondergrondse containers in heel Nederland. De semi-ondergrondse afvalcontainers hebben een aantal voordelen, namelijk:

 • Overal te plaatsen: de semi-ondergrondse containers kunnen overal geplaatst worden.
 • Minder ruimte nodig: de semi-ondergrondse containers nemen weinig ruimte in, dit komt omdat de afvalbakken niet meer ruimte dan rolcontainers van 1.100 liter in beslag nemen. De containers hebben hierdoor een grote vulcapaciteit.
 • Stijlvol en brandveilig: de semi-ondergrondse containers zijn stijlvoller dan gewone omdat het grootste gedeelte zich onder de grond bevind. Daarnaast is elke container bovengronds met hout of aluminium afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat in natuurparken of recreatieplassen de container bij de omgeving past. Een container met aluminium staat mooi in een stadse omgeving. De stalenconstructie maakt de containers brandveilig.
 • Nauwelijks geur en ongedierte overlast: de semi-ondergrondse containers hebben in de ondergrondse bak een constante temperatuur van ongeveer 10 tot 15 graden. Dit zorgt ervoor dat het afval nauwelijks gist, waardoor er geen geuroverlast bestaat. Daarnaast ligt het oudste afval altijd op de bodem.
 • Milieuvriendelijk: in de semi-ondergrondse afvalcontainers kan meer afval worden opgeslagen, hierdoor hoeven ze minder vaak geleegd te worden. Dit scheelt vrachtwagenritten wat beter voor het milieu is.
 • Lage en schone inworpopening: de semi-ondergrondse afvalcontainers hebben een lage inworpopening wat ervoor zorgt dat iedereen de containers verantwoord kan gebruiken. Het ledigen van de containers wordt niet gedaan door de opening, dit zorgt ervoor dat deze opening schoon blijft.
 • Voor elk soort afval: de semi-ondergrondse containers zijn gemaakt voor elk soort afval. Of het nu restafval, glas, papier of overig afval is het bedrijf heeft overal een container voor.
 • Service op maat: het bedrijf helpt u bij het bepalen voor de meest optimale afvalinzameling in uw situatie. Dit wordt de afvalscan genoemd, deze scan maakt duidelijk hoe, waar en welke afvalcontainers en ledingsfrequentie voor u de beste optie is. De afvalscan wordt op maat aangeboden.

Aanbod

ondergrondse-afvalcontainers.nl levert verschillende soorten afvalcontainers voor uw afval. Het gaat om verschillende maten en materialen maar ook weggewerkte oppak systemen. Het bedrijf biedt de volgende soorten containers aan:

 • Semi-ondergrondsecontainers: deze container is deels onder de grond wat zorgt voor een vele voordelen die hierboven zijn beschreven.
 • Ondergrondse containers: deze containers zijn geheel ondergronds en nemen totaal geen ruimte in.
 • Ondergrondse perscontainers: deze container is grotendeels ondergronds en perst de afval voor u samen.

ondergrondse-afvalcontainers.nl maakt het mogelijk om containers te kopen maar ook te huren. Bij het huren wordt de gehele dienstverlening rondom het huren door het bedrijf verzorgd. Door heel Nederland plaatsen en ledigen wij uw afvalcontainers. Dus bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!


Comments are closed.