Woning en Tuin

Bloomingville

donderdag, 29-1-2015  

Bij het inrichten van uw woning is het natuurlijk van groot belang dat alle meubelstukken en decoratie die u uitkiest goed passen bij uw persoonlijke smaak, maar ook bij de stijl van uw woning. U wilt graag dat uw huis iets uitstraalt van wat u bent. Dit kunt u heel goed bereiken door bijvoorbeeld te kiezen voor producten van het merk Bloomingville. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun interieur samen te stellen bij een goedkope winkelketen en zij zullen er niet aan denken om echt design van bijvoorbeeld Bloomingville in huis te halen. Dat is dan ook zeer goed te zien aan de inrichtingen van de meeste woningen. Ze zien er allemaal hetzelfde uit en er zijn vaak zeer weinig echt persoonlijke of originele elementen te ontdekken. Natuurlijk is een grijze hoekbank erg mooi, maar tegelijkertijd heeft ook bijna iedereen deze in huis staan. Wilt u echt eens iets anders dan anders, wilt u graag een persoonlijke tint aan uw interieur geven en iets origineels creëren? Dan zijn de producten van Bloomingville een goede keus voor u. Met hun woonaccessoires en designmeubelen haalt u bijzonder, maar toch praktisch interieur in huis. En dat is natuurlijk ook belangrijk als u bezig bent met de inrichting van uw woning, het moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook handig en praktisch zijn. Dat is met de producten van Bloomingville zeker het geval. Hiermee kunt u heel goed een bijzondere inrichting creëren en echt uw eigen karakter hierin naar voren laten komen. Dit lukt u met de artikelen van de goedkope woonwinkels meestal niet, aangezien dit allemaal dertien in een dozijn producten zijn. Kies daarom voor een goed merk als Bloomingville, dan haalt u echt karakter in huis.

Kenmerken van Bloomingville

Iedere designmerk heeft altijd zo zijn eigen kenmerken en dat is bij het merk Bloomingville natuurlijk niet anders. Hun producten worden gekenmerkt door rauwheid met een nostalgische en Scandinavische twist. Hun inspiratie halen zij vaak uit oud design, vintage en brocante en dit combineren zij met hedendaagse kleurentrends. Dit leidt ertoe dat de producten van Bloomingville goed te combineren zijn met meubels en accessoires uit allerlei verschillende tijdvakken. Ze zorgen voor een aangename nostalgische sfeer, maar lijken door het hedendaagse kleurgebruik toch absoluut niet ouderwets. Dat is echt de kracht van dit merk, het combineren van nostalgische, brocante elementen met moderne invloeden. Het zorgt voor een geheel eigen stijl, een stijl die veel mensen ook aan zal spreken. Wat voor soort producten maakt het merk Bloomingville nu precies? Zij hebben een zeer wijde selectie aan artikelen. Zo maken zij bijvoorbeeld schitterende banken, die door de slanke poten en het bijzondere design niet massief lijken en niet de hele kamer meteen vullen. Daarnaast maken zij ook comfortabele stoelen, handige krukken en mooie tafels, zodat u een unieke zithoek kunt creëren met de meubels van dit merk. Ook kunt u bij hen terecht voor design lampen en kasten. Zij maken echter niet alleen maar grote meubelstukken, Bloomingville heeft ook een zeer mooie collectie kussens, plaids en woonaccessoires. Ook hierbij geldt weer dat oude elementen gecombineerd worden met hedendaagse trends, voor het creëren van een geheel eigen stijl die goed te combineren is met andere stijlen. Of, zoals ze bij Bloomingville zelf zeggen, zij creëren, ontdekken en verzamelen mooie objecten voor het huis en de tuin.

Living and Company

Het probleem met het willen aanschaffen van design meubels en accessoires voor uw woning is vaak de vraag waar u dit kunt kopen. Waar kunt u bijvoorbeeld terecht voor de producten van Bloomingville, deze zult u immers niet in de dichtstbijzijnde woonwinkel vinden. U vindt deze producten bij Living and Company, specialist op het gebied van interieur. U kunt bij hen terecht voor het merk Bloomingville, maar ook voor andere goede designmerken, zoals HAY, HK-Living, Storebror en KEK Amsterdam. Bij Living and Company kunt u heel goed online winkelen en daar producten van bijvoorbeeld Bloomingville aanschaffen. Het grote voordeel hiervan is:

  • dat u op uw gemak vanuit huis alles kunt bekijken en bestellen
  • dat alle producten, mits op voorraad, vaak al de volgende dag geleverd kunnen worden
  • dat voor bestellingen boven vijftig euro geen verzendkosten in rekening worden gebracht
  • dat u dertig dagen de tijd heeft om artikelen te retourneren, mochten ze toch niet zo goed bij uw interieur passen als u gedacht had

Bij Living and Company kunt u bovendien niet alleen maar terecht om mooie woonproducten van bijvoorbeeld Bloomingville te kopen, zij kunnen u ook helpen met de inrichting van uw woning, uw winkel of kantoor. Zij hebben namelijk al jaren ervaring op het gebied van het ontwerpen en het begeleiden van complete interieurprojecten. De grote ervaring die zij op dit gebied hebben opgedaan, zetten zij ook in voor het samenstellen van het assortiment van hun webwinkel. Dit betekent dat u er alleen maar de beste en de mooiste producten vindt, producten die zij zelf ook zouden gebruiken bij het inrichten van een woning, winkel of kantoor. Zij weten precies welke merken een goede kwaliteit bieden, welke origineel design maken dat toch goed te combineren is met andere artikelen. Want aan heel bijzondere meubelstukken hebt u natuurlijk niets als ze op geen enkele manier zijn te combineren met andere merken of andere woonproducten. Als u ook graag uw eigen stijl wilt creëren, bijvoorbeeld met de artikelen van Bloomingville, neem dan vooral eens een kijkje in hun webwinkel.


Comments are closed.