Bedrijven en Bedrijfsleven

Bouwbegeleiding in Breda

zaterdag, 5-1-2019  

Ik heb al jaren een boekhoudkantoor in Breda. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik zelf begonnen, ik had toen geen personeel en deed al het werk zelf. Ik had een aantal jaar ervaring opgedaan bij grote kantoren en wilde graag zelf een boekhoudkantoor beginnen. Veel klanten vonden het fijn om een boekhouder te hebben die erg betrokken is en ik kreeg snel meer klanten. Veel bestaande klanten waren positief over mij en via hun kreeg ik meer klanten. Na twee jaar moest ik klanten weigeren, omdat ik niet meer werk aankon. Ik was lang aan het twijfelen over personeel aannemen, omdat ik dan het persoonlijke contact niet kon garanderen. Ik besloot om het uiteindelijk toch te doen en alleen mensen aan te nemen die persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Het eerst jaar nam ik 2 mensen aan, daarna 3 nieuwe mensen en langzaam bleven we doorgroeien. Er werken nu 24 mensen voor het bedrijf en klanten zijn nog steeds blij met de persoonlijke binding die wij hebben. Hierdoor hebben wij minder klanten dan dat wij aankunnen, maar onze klanten zijn wel erg tevreden. De laatste 6 jaar huurde ik een kantoor in het centrum van Breda, maar het leek mij beter om een kantoor te laten bouwen. In de aankomende jaren willen wij blijven groeien en dat kan beter in een kantoor dat van het bedrijf is. Ik heb geen verstand van een kantoor bouwen, daarom leek het mij verstandig om bouwbegeleiding in Breda te zoeken. Een bedrijf dat veel ervaring heeft met dit soort projecten kan de juiste bouwbegeleiding in Breda geven, waardoor ik mij op mijn bedrijf kan richten.   

Ik voor mij is alleen het eindresultaat belangrijk en een bedrijf met ervaring weet waar op gelet moet worden.

Bouwbegeleiding in Breda van BBAN

Op het internet zocht ik naar een bedrijf voor bouwbegeleiding in Breda. Ik vond een aantal bedrijven die konden helpen en vroeg een gesprek met hun aan. Het bedrijf wat het best voor mij naar voren kwam was BBAN. Ik las op hun website https://www.bban.nl/bouwbegeleiding-breda dat ze veel ervaring hebben met bouwbegeleiding in Breda en omgeving. Ze hebben al veel projecten succesvol afgerond en hebben de nodige kennis. Via de website van BBAN nam ik contact op met dit bedrijf om een gesprek aan te vragen. Tijdens het gesprek gaf ik aan dat ik een nieuw kantoor wilde laten bouwen, maar het liefste het gehele project wilde laten uitbesteden. Ik wilde alleen het ontwerp zien en goedkeuren en een kantoor laten bouwen voor een bepaald budget. De medewerker van BBAN gaf aan dat ze mij konden helpen in alle stappen van het bouwen van een nieuw kantoor. Wat ik wilde was ook mogelijk en dit is iets wat het bedrijf vaak doet. Ze gaven aan dat er kosten verbonden zijn aan bouwbegeleiding in Breda, maar dat ik ook veel zal besparen. BBAN heeft veel contacten met ervaren vakmensen, waardoor ze voordelige afspraken kunnen maken. Na het gesprek gaf ik aan dat ik graag met ze wilde samenwerken.

Het kantoor wordt gebouwd

De samenwerking met BBAN vind ik erg prettig en ik hoef mij bijna nergens mee te bemoeien. De eerste stappen van de bouw van het kantoor zijn al afgerond en op dit moment wordt het kantoor gebouwd. BBAN heeft zeer goede prijzen kunnen bedingen en het kantoor wordt erg mooi. Ik ben erg blij met de bouwbegeleiding in Breda van BBAN.

  • Ze hebben veel ervaring
  • Ze regelen bijna alle stappen
  • Ze hebben veel contacten
  • Konden scherpe tarieven afdingen
  • Ze geven goede bouwbegeleiding in Breda


Comments are closed.