Woning en Tuin

Bridgewater

woensdag, 19-11-2014  

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje? Dan kunt u dat vinden op de website va Bridgewater. Wij verkopen namelijk allerlei leuke artikelen waar u heel wat vrouwen en wellicht ook mannen blij mee kunt maken. Wat wij zoal in de aanbieding hebben? Kijkt u eens naar het volgende lijstje en bepaal of Bridgewater ook iets voor u kan betekenen.

  • Wij hebben heerlijke geurkaarsen in vele geuren voor u in de aanbieding. Ons altijd veranderde assortiment zorgt ervoor dat u nooit uitgekeken en uitgeroken bent.
  • Niet alleen hebben we kaarsen, ook hebben we geurzakjes die u op strategische plekken in uw huis neer kunt leggen. Dat is zeker niet de enige plek waar ze goed van pas kunnen komen. Denk maar eens aan de auto of op kantoor.
  • Daarnaast hebben we ook standaard kaarsen in het assortiment.
  • En tevens hebben we geuroliën, die gaan erg lang mee en verspreiden een heerlijke zoete geur door uw kamers in uw huis.
  • Maar dat is nog lang niet alles dat Bridgewater te bieden heeft, kijk voor een totaal overzicht op bridgewaterwebshop.com en selecteer een van de bovenstaande categorieën voor een totaalbeeld per categorie. U zult uw ogen niet geloven!

Hopelijk hebben we u al een beetje enthousiast weten te maken over dit aanbod en hebt u besloten om snel eens een kijkje te gaan nemen op onze prachtige website. Wij van Bridgewater staan erom bekend dat we beschikken over een goede klantenservice. Niet voor niets is ons motto dan ook dat de klant koning is. Het staat dan ook als een paal boven water dat we u erg graag helpen bij het uitzoeken en online bestellen van Bridgewater producten. Wij laten niemand in de kou staan dus hebt u vragen, stel ze dan gerust. Wij doen er alles aan om al uw prangende vragen omtrent Bridgewater zo spoedig en zo accuraat mogelijk te beantwoorden.

Uw huis ruikt lekker dankzij de producten van Bridgewater

Of het nu bedoeld is als cadeau of voor uzelf, de artikelen van Bridgewater zijn goud waard voor u en uw kennissen, familie en vrienden. Ze zullen aangenaam verrast worden als u hen dit schenkt tijdens bijvoorbeeld een jubileum, een feestdag of een verjaardag. Hier zult u zeker hoge ogen mee kunnen gooien en dan hebt u dat doel mooi bereikt. Bridgewater producten passen bij vrijwel elke gelegenheid en u hebt er na het plaatsen van bijvoorbeeld oliën of kaarsen geen omkijken meer naar totdat het is uitgewerkt. U doet er dan ook verstandig aan om er meerdere in een keer aan te schaffen want zo bespaard u flink op de transportkosten en wellicht krijgt u wel korting bij een grotere bestelling. Ook hoeft u dan niet te bestellen na het uitgaan van een kaars maar kunt u de kaars direct vervangen voor een nieuwe. Zo slaat u twee vliegen in een klap dus denkt u hier goed aan als u besluit om producten van Bridgewater te gaan kopen. De producten van Bridgewater vliegen als zoete broodjes over de toonbank en wij mogen met trots stellen dat wij de enige specialist zijn die deze producten in Nederland mag verkopen. Bij ons moet u dus zijn als u iets wilt hebben van Bridgewater. En of het nu voor u is of voor een ander, wij bezorgen het naar de plek die u hebt opgegeven. En uiteraard hebben wij een goede inpakservice dus daar kunt u voor een kleine meerprijs voor kiezen. Zo hoeft u dit niet nadien te doen en kunt u direct na ontvangst op bezoek gaan bij de jarige om het geschenk te overhandigen. Bridgewater heeft tevens leuke accessoires te koop zoals geurzakjes, houders, glazen en zelfs een aroma diffuser dat er voor zorgt dat de geuren van de kaarsen door de hele ruimte verspreid worden zodat er een optimaal resultaat ontstaat.

Bestelt u eens online, dat zal zeker lonen

Het maken van een online bestelling is makkelijk en voor iedereen met een internetverbinding in een handomdraai te doen. Dat geldt dan ook zeker voor Bridgewater. Komt u dus eens naar onze site en bestelt u eens onze producten, u hoeft er niet eens uw huis meer voor uit, het kan op ieder moment, 24 uur per dag. Dat is dus hele andere koek dan winkelen in de stad. Dat kan ook erg leuk zijn maar u zult merken dat u op den duur sneller naar online shoppen zult neigen. En wij geven u zeker groot gelijk daarmee! Dus blijf niet bij de pakken neerzitten maar kom eens uit uw bed en surf naar de website. Hebt u nog vragen over Bridgewater of over onze producten? Neemt u dan eens contact met ons op, u vindt onze contactinformatie onder het kopje “contact”, dat spreekt dus nogal voor zich. Hier vindt u ons telefoonnummer en ons e-mailadres en wij zullen er alles aan doen om u zo spoedig mogelijk te helpen met al uw prangende vragen. Klikt u aan wat u hebben wilt en hoeveel u er van wilt. Vervolgens vult u uw gegevens in zoals uw naam en adres zodat wij weten war het pakje naar toe moet. U kunt vervolgens de bestelling afmaken door het verschuldigde bedrag over te maken naar de bankrekening van Bridgewater. Ook dat doet u online met behulp van services zoals PayPal, iDeal of met uw credit card. Bridgewater heeft de meest perfecte cadeautjes voor uzelf en voor anderen.


Comments are closed.