Woning en Tuin

Buitenverlichting met sensor

donderdag, 15-1-2015  

Het aansluiten van buitenverlichting met sensor, bijvoorbeeld in uw tuin of bij uw voordeur, geeft een veilig gevoel. Dit komt door twee zaken. Ten eerste is het voor u prettig als de buitenverlichting met sensor ervoor zorgt dat er een licht aan gaat terwijl u buiten in het donker door uw tuin loopt. Ten tweede is de kans groot dat de buitenverlichting met sensor, als het licht onverwachts aan springt, inbrekers afschrikt en dus preventief werkt. Het is dan ook aan te raden om buitenverlichting met sensor te installeren. Kijk voor een uitgebreid aanbod van buitenverlichting met sensor eens op de website van Nostalux. Nostalux heeft al meer dan vier decennia ervaring met buitenverlichting met sensor, gewone verlichting en andere objecten voor in uw tuin en om uw huis. Zo verkoopt het bedrijf naast buitenverlichting met sensor en zonder sensor ook brievenbussen, zonnewijzers, deurroosters, stalramen, huisnummers en naamborden, vlaggenstokhouders, terrasverwarmers en meer. Nostalux heeft een enorme showroom, van 1500 m2, in Zwaagdijk. Deze kunt u doordeweeks tussen 08.00 en 18.00 uur bezoeken en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Veel producten zijn hier op voorraad, dus voor veel producten geldt: als u via internet bestelt, hebt u het product binnen twee werkdagen in huis. We zullen ons hier voornamelijk richten op de buitenverlichting met sensor van Nostalux. Deze verlichting is opgedeeld in vier categorieën, welke we hieronder zullen noemen. Per categorie zullen we twee voorbeelden van producten noemen, om u een indruk te geven van het assortiment.

Buitenverlichting met sensor

Op de website http://www.nostalux.nl/Sensor-en-bewegingsmelder vindt u een overzicht van de buitenverlichting met sensor van Nostalux. Zoals u kunt zien zijn er vier categorieën. Per categorie geven we twee voorbeelden van producten die voldoen aan de omschrijving buitenverlichting met sensor:

  • Sensor verlichting Klassiek. In deze categorie zit bijvoorbeeld de ‘Sonn + sensor’. Deze muurlamp is 18 cm hoog, gemaakt van RVS en kost €59,95 in onze webshop. Een ander voorbeeld is de ‘Venetie staand + sensor’. Dit is een klassieke lamp die doet denken aan het Venetiaanse platteland. De lamp is 50 cm hoog, gemaakt van RVS en kost €130,-.
  • Losse sensoren. In deze categorie worden, zoals de categorie-omschrijving al doet vermoeden, losse sensoren aangeboden waarbij dus geen lamp inbegrepen is. Een voorbeeld van een losse sensor is de ‘Bewegingssensor achterplaat’. Dit is een universele wandplaat die samengaat met muurlampen waarvan de achterplaat kleiner is dan de achterplaat van deze bewegingssensor. De achterplaat is 24 cm hoog en kost €59,-. Een ander voorbeeld van een product in deze categorie is ‘Steinel Draadloze Sensor (FS 300)’. De sensortechniek van deze sensor bespaart energie. De sensor kan zowel op een wand als in een hoek bevestigd worden. De sterke infraroodsensor registreert bewegingen in een groot gebied. Deze Steinel sensor kost bij Nostalux €111,95.
  • Sensorverlichting Modern en Strak. Deze categorie bevat bijvoorbeeld de ‘Steinel DL 750S GLAS wit sensorlamp. Deze lamp bestaat uit een halve bol, is wit van kleur en is 13,5 hoog. De speciale techniek en materialen zorgen voor een zachte lichtverdeling. Daarbij is de lamp ook energiezuinig. Het product is te verkrijgen voor €99,-. Een ander voorbeeld van een product uit de categorie Sensorverlichting Modern en Strak is de ‘Steinel L820 LED IHF’. Deze strakke, grijs-witte lamp is 23 cm hoog en er kan een huisnummerpaneel op bevestigd worden dat verlicht wordt door middel van diffuus licht. Dit product is voor €202,- te koop in de webshop van Nostalux.
  • Dag & Nacht sensor lampen. In deze categorie vindt u onder andere ‘De Vecht Dag/Nacht Sensor 2’. Deze stijlvol vormgegeven wandlamp is 36 cm hoog en kost €119,95. De lamp is gemaakt van RVS en is zwart van kleur. Hij is geschikt voor onder andere spaarlampen en LED verlichting. Een ander product is de ‘Savoye Recht Dag/Nacht Sensor 2’. Dit is een klassieke en industriële lamp. Het product heeft prachtige koperkleur en een bronzen muurplaat en kost €219,-.

We hopen u met deze opsomming inzicht te hebben gegeven in het assortiment. Voor het complete assortiment buitenverlichting met sensor kunt u terecht op onze website, die hierboven gegeven staat.

Meer informatie op onze website

Meer informatie over Nostalux en onze werkwijze vindt u ook op onze website. Als u na het lezen van de informatie nog vragen heeft, of als u een opmerking heeft, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur via het gegeven telefoonnummer. Het kan zijn dat we op zaterdagen niet altijd even goed bereikbaar zijn per telefoon, omdat het dan soms erg druk is in onze showroom. Het precieze adres van deze showroom vindt u ook op onze website. Hier kunt u natuurlijk ook terecht als u vragen of opmerkingen heeft. Er zijn altijd specialisten aanwezig die u informatie en advies kunnen geven over buitenverlichting met sensor en andersoortige buitenverlichting. U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wij geven ook advies op locatie. Als u in Nederland woont en advies nodig heeft over buitenverlichting met sensor of andere zaken met betrekking tot buitenverlichting, kunt u ons e-mailen met een omschrijving van uw huis en tuin en met uw contactgegevens. Wij kunnen dan bij u langskomen om te kijken welke soort verlichting en objecten voor in uw tuin het beste bij u en uw locatie passen.


Comments are closed.