Mens en gezondheid

De beste haartransplantatie uitvoeren

zaterdag, 28-2-2015  

Heeft u last van het verlies van haar op uw hoofd? Dan wilt u daar waarschijnlijk graag iets aan doen. Hoe ontstaat haaruitval eigenlijk en waarom heeft de een er wel last van en de ander niet? Dat is haast een filosofische vraag, want in de meeste gevallen worden mensen gewoon geboren met bepaalde genen die er voor zorgen dat zij vroeg of pas laat last zullen krijgen van haaruitval. Het probleem dient zich bij iedereen op een ander moment aan. Dat kan bij jonge mannen al rond het twintigste levensjaar zijn. Deze jongens worden vaak beheerst door gevoelens van onzekerheid over het probleem en kloppen dan ook vaak aan bij onze kliniek om een haartransplantatie uit te laten voeren. Een haartransplantatie laten uitvoeren bij Esteworld is de beste keuze omdat wij een zeer hoogwaardige en betrouwbare kliniek zijn. Wij werken alleen maar met de beste specialisten. Een dergelijke transplantatie wordt altijd uitgevoerd door een chirurg. Deze chirurg wordt tijdens de haartransplantatie ondersteund door een team van specialisten. De ingreep is pijnloos en het traject van nazorg snel. Wij bieden u de haartransplantatie altijd in combinatie met de zogenaamde PRP behandeling. Deze behandeling zorgt er voor dat het haar dat wordt verplaatst of geïmplanteerd op de gebieden waar de kale plekken zich bevinden snel aangroeit en gezond en dik wordt. Ook zorgt het voor het behoud van uw haar en bespoedigt het uw helingsproces na de transplantatie. Binnen zeven dagen zult u al niets meer zien van de ingreep. Door de ingreep zullen er de eerste paar dagen kleine wondjes te zien zijn op de plekken waar de nieuwe, gezonde haarzakjes geplaatst zijn. Kies voor:

  • de beste behandelingen van Esteworld in de beste kliniek van Turkije
  • de ingrepen altijd uitgevoerd door de beste chirurgen ter plaatsen
  • een duurzame en veilige oplossing van het probleem van haaruitval
  • een vrijblijvend consult in Nederland door een ervaringsdeskundige
  • de VIP service van Esteworld die uw behandeling van A tot Z verzorgt

Haartransplantatie pijnloos

De haartransplantatie die u laat uitvoeren door onze specialisten is volledig pijnloos. Dat komt omdat u plaatselijk verdoofd wordt. Ook na de behandeling zult u weinig hinder ondervinden van de behandeling, want wij zorgen altijd voor pijnstilling en natuurlijk antibiotica om te zorgen dat er nooit ontstekingen of irritaties van de huid kunnen ontstaan. Er zijn in Turkije erg veel opties voor haartransplantatie. Dat is een trend die alleen maar lijkt toe te nemen. Ook ziekenhuizen bieden de haartransplantatie aan. Het is dan ook belangrijk dat u er voor waakt dat u voor een goede en betrouwbare partij kiest die weet wat hij doet. Esteworld houdt zich al sinds 2003 bezig met de haartransplantatie en wij mogen onszelf dan ook met trots de expert noemen op het gebied. Wij hebben erg veel kennis en wij blijven ons nog altijd ontwikkelen. Als enige kliniek in Turkije hebben wij de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid en dat betekent dat u niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een betrouwbare partij kiest als u kiest een transplantatie bij Esteworld. Als u een haartransplantatie wilt laten uitvoeren in Nederland, dan zult u zien dat dit veel duurder is dan wanneer u kiest voor het laten uitvoeren van de haartransplantatie in Turkije door de specialisten van Esteworld. Dat is een van de voordelen die u geniet als u kiest voor ons. Maar er zijn meer voordelen op te noemen want u geniet bij ons van een uitmuntende service. Vanaf het moment dat u aankomt op het vliegveld zullen wij ons namelijk over u ontfermen. Wij hebben onze eigen chauffeurs die u overal heen brengen en uiteraard verblijft u in een zeer luxueus hotel waar u kunt genieten van alle luxe die u maar wilt. Omdat wij niet werken met tussenpersonen, kunnen wij de kosten laag houden. U profiteert dus van een uitstekende prijs kwaliteit verhouding als u bij ons kiest voor een haartransplantatie.

Haartransplantatie: niet langer onzeker

Hoe we eruit zien, is belangrijk. Natuurlijk willen we er allemaal goed uitzien. Dat is logisch. Maar sommige dingen heeft u nu eenmaal niet in de hand. Een van die dingen is kaalheid. De een wordt kaal, de ander wordt niet kaal. U wordt simpelweg met dit probleem geboren of niet. Mannen die last hebben van kaalheid merken dat aanvankelijk eerst omdat het haar uitwijkt op het voorhoofd. We spreken dan van de zogenaamde inhammen. Iedereen gaat anders om met kaalheid. Mannen die pas op latere leeftijd last krijgen van haaruitval hebben er over het algemeen minder last van dan mannen die erg jong kaal worden. Kaalheid wordt toch gezien als een teken van verval en ouderdom en het past niet bij een jonge man. Dat is de reden dat jonge mannen graag kiezen voor een haartransplantatie. De ingreep die mannen en vrouwen kunnen laten uitvoeren is pijnloos en u betaalt bij ons stukken minder dan wanneer u de ingreep in Nederland laat uitvoeren. De behandeling is niet ingewikkeld en u bent binnen een week al af van de kleine wondjes die worden veroorzaakt bij de transplantatie. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult en geniet van de voordelen die wij u bieden bij Esteworld. Het is tegenwoordig gewoon niet meer nodig om gebukt te gaan onder het probleem van kaalheid. Onze behandeling biedt een permanente oplossing. Nooit meer schaamte over kale plekken, maar weer zeker de straat op; dat is waar u bij ons op kunt rekenen.


Comments are closed.