Mode en Kleding

De mooiste bruidsmode voor je bruiloft

donderdag, 25-4-2019  

Bij valkengoed.nl vind je een ruime collectie bruidsmode. valkengoed Wedding Fashion is dé specialist in het vinden van de droomjurk voor iedereen. Met 35 jaar ervaring en passend advies op maat proberen we voor iedereen een mooie jurk te vinden voor de mooiste dag in je leven. Het is onze passie om jou van top tot teen te laten stralen op jouw grote dag.

Our story

Trouwen gaat over liefde, en daar begint ons verhaal ook. Daarom luidt onze slogan: Share the love. Wij zorgen al 35 jaar dat bruiden de perfecte trouwjurk vinden. Wij doen dit vol passie en gedrevenheid, met een groot team stylisten en deskundigen. 

Wij helpen je persoonlijk en zijn erg deskundig. Daarom drinken wij eerst een kopje koffie of thee om je beter te leren kennen. Vervolgens gaan we beginnen aan een passessie. Hierbij komen allerlei soorten jurken voorbij. Onze stylisten zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van bruidsmode. 

Met 400 tot 600 jurken op voorraad heb je bij valkengoed Wedding Fashion een ruime keuze aan bruidsmode. Wij hebben in onze collectie veel bekende A-merken zoals Ronovias, Ladybird, Sincerity, White One, Bridalstar, Cosmobella, Rembo-Styling, Marylise en Rosa Clará. De jurken worden op internationale beurzen ingekocht. Zo zorgen wij ervoor dat je niks mist. 

Wij beschikken over ons eigen atelier waardoor elke jurk perfect op maat kan worden gemaakt. Na de passessie wordt de gekozen jurk naar onze coupeuses gebracht zodat de trouwjurk perfect zit op jouw trouwdag.

Bruidsmode Amersfoort

Bij onze bruidszaak in Amersfoort is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Naast een ruim aanbod aan trouwjurken verzorgen wij ook:

  • Lingerie
  • Sieraden
  • Bruidsschoenen

Bij valkengoed Wedding Fashion vind je dus meer dan alleen een trouwjurk. Wanneer je jouw perfecte jurk hebt gevonden is het tijd om er bijpassende bruidslingerie aan toe te voegen. Maar ook beschikken wij over een ruim aanbod unieke sieraden en bruidsschoenen. bij bruidsschoenen gaat het er vooral om dat ze lekker en comfortabel zitten. Niets is zo vervelend dan op je trouwdag zere voeten te hebben. Wij hebben dan ook veel soorten met of zonder hak. Zo kunnen wij jou van top tot teen laten stralen. Wij beschikken over het complete pakket bruidsmode.

Maak je eigen lovebook

Je kunt ook eerst online inspiratie opdoen voordat je bij ons in de winkel bruidsmode komt passen. Bekijk onze ruime collectie jurken en A-merken en maak je eigen lovebook. In het lovebook komen al je favoriete  jurken te staan zodat je een eigen moodboard creëert. Neem het lovebook vervolgens mee naar het passen in de winkel zodat onze stylisten gelijk weten wat voor stijl de jurk moet worden. Op deze manier kunnen we jou nog beter helpen om tot een droomjurk te komen. 

Laatste trends

Wij volgen op de voet alle laatste trends op het gebied van bruidsmode. Wij gaan verschillende internationale beurzen af zodat wij op de hoogte blijven van de laatste trend en bruidsmode. Al deze kennis en trends delen we graag. Op onze website zijn een aantal blogs te vinden over de laatste trends maar ook een aantal tips. Want alles voor “the perfect wedding” toch? 

 


Comments are closed.