Bedrijven en Bedrijfsleven

Dozen op maat maken?

woensdag, 27-3-2019  

Dat kan! bij De Dozenhal helpen ze u erg graag met uw klus. Wilt u graag dat de dozen op maat maken? Het werkt erg simpel. In dit artikel wordt uitgelegd hoe zoiets gaat. Ook kunt u kijken op dozenlatenmaken.nl voor extra informatie. De Dozenhal werkt alleen met karton van perfecte kwaliteit. Het bedrijf vindt het erg belangrijk dat haar klanten tevreden naar huis gaan. Stel dat u gaat verhuizen en u daarvoor dozen nodig hebt, dan is het natuurlijk ook belangrijk deze heel blijven. U kunt uw wensen omtrent de dozen doorgeven aan De Dozenhal. Zij houden rekening met uw wensen waarbij vrijwel niets te veel is gevraagd. Bij hele uitzonderlijke bestellingen is het handig om even vooraf contact op te nemen met het bedrijf. Dan bent u er zeker van dat uw bestelling correct wordt verwerkt. De Dozenhal heeft veel ervaring met dozen op maat maken.

Dozen op maat maken bij De Dozenhal

De Dozenhal is gevestigd in Ermelo. Dit ligt vlakbij Harderwijk. U kunt het bedrijf bereiken per telefoon en per e-mail. Het telefoonnummer van De Dozenhal is: 0341-217341. Een e-mail kan verstuurd worden naar het volgende adres: dozenlatenmaken. Als u meerdere dozen op maat wil laten maken dan is De Dozenhal hiervoor de perfecte oplossing. Zij maken al dozen voor u vanaf vijftig stuks. Het bedrijf staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding. Binnen Nederland levert De Dozenhal zelfs gratis! Wel moet u rekening houden met een levertijd van tien tot vijftien werkdagen. Mocht u nou een spoedklus hebben, dan beschikt u binnen 48 uur of uw dozen. Dozen op maat maken is bijvoorbeeld handig voor kerstpakketten. Hierbij weet u van te voren wat er allemaal in het pakket moet en zo heeft u voor al uw personeel dezelfde doos. Dit staat natuurlijk wel zo professioneel. Ook kunt u dozen op maat maken voor bijvoorbeeld de producten die u verkoopt. Al veel schoenenwinkels hebben hun dozen besteld bij De Dozenwinkel. Dozen op maat maken is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt de bovenstaande website aanklikken. Vervolgens klikt u op het knopje “doos op maat bestellen”. Hierbij moet u een stappenplan doorlopen. De eerste stap ik kiezen welke soort dozen ze op maat moeten maken. U heeft keuze uit de volgende dozen:

  • Wikkeldoos op maat
  • Vouwdoos op maat
  • Postdoos op maat
  • Bedrukte doos op maat

Dozen op maat maken is dus nog nooit zo makkelijk geweest! De volgende stappen van het stappenplan zijn als volgt: stel de doos samen. Dat betekent dat u bij deze stap moet doorgeven wat de maten van de dozen moeten zijn. Daarnaast geeft u hier ook aan om hoeveel dozen het gaat. De volgende stap bij het dozen op maat maken is een keuze maken wat betreft de kwaliteit van de doos. Tenslotte eindigt het stappenplan met het plaatsen van de bestelling. Daarna moet u even geduld hebben. Binnen vijftien werkdagen kunnen de medewerkers van De Dozenhal de dozen op maat maken en leveren. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met De Dozenhal.


Comments are closed.