Mens en gezondheid

E-liquid kopen om te dampen

zaterdag, 28-2-2015  

Bent u een verstokte roker en wilt u eigenlijk heel graag stoppen? Dan is het misschien tijd om de overstap te maken naar het roken van een elektrische sigaret of beter gezegd ‘het dampen van een elektrische sigaret’. Hoe gaat het in zijn werk? Een elektrische sigaret ziet er in principe net zo uit als een gewone sigaret, alleen er bestaat een groot verschil, want een elektrische sigaret werkt op basis van vloeistof. Dat betekent dat u geen rook, maar damp inhaleert. U kunt zich voorstellen dat dat gezonder is dan het inhaleren van de schadelijke sigarettenrook. Een e-liquid kopen is vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een gewoon pakje sigaretten. De prijzen voor gewone sigaretten stijgen de laatste jaren de pan uit. Op zichzelf is dat geen slechte ontwikkeling, want het maakt het roken minder aantrekkelijk en het zet meer mensen er toe aan om te stoppen. Een e-liquid kopen kan voor een zeer mooi bedrag en afhankelijk van de mate waarin u de elektrische sigaret gebruikt bespaart u zich veel geld. Een weekend roker kan over het algemeen volstaan met een e-liquid kopen per week. Een e-liquid kopen kost u ongeveer vijf euro. Dat ligt tevens aan de hoeveelheid liquid die u koopt. Er zijn potjes verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden. Een e-liquid kopen kan eenvoudig online. U hoeft alleen maar online uw bestelling te plaatsen en dan krijgt u de liquid opgestuurd. Mensen die graag willen stoppen met roken zullen altijd eerst echt moeten willen stoppen met roken. Het stoppen met roken en het overgaan tot een e-liquid kopen en het dampen van een elektrische sigaret is veelal een mentale kwestie. Dat komt omdat de verslaving ook voornamelijk mentaal is. Er zijn tal van voordelen verbonden aan stoppen met roken en het overgaan op het e-liquid kopen en dampen:

  • ten eerste zit er in sigarettenrook 600 verschillend soorten schadelijke stoffen
  • ten tweede is het elektrisch roken vele malen goedkoper dan gewoon roken
  • ten derde mag u in de meeste openbare gelegenheden gewoon dampen
  • ten vierde heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit tal van smaakjes
  • ten vijfde brengt u de mensen om u heen geen schade toe met het dampen

Een e-liquid kopen: de beste keuze

Roken is niet gezond. We weten het allemaal en zijn ons ter degen bewust van de schadelijke gevolgen. Toch is het niet makkelijk om te stoppen en dat heeft te maken met een stof die ons verslaafd maakt, te weten ‘nicotine.’ Nicotine is de verslavende stof in sigaretten die er voor zorgt dat u er steeds opnieuw van wilt roken. Een e-liquid kopen om te dampen in plaats van gewone sigaretten biedt u de mogelijkheid om de verslaving aan deze stof langzaam af te bouwen. U kunt beginnen met een e-liquid kopen met een hoge dosering en dan kunt u rustig de tijd nemen om af te bouwen. Dat betekent dat uw verslaving verdwijnt. Een ander deel van de verslaving is natuurlijk de mentale verslaving. Deze is gebaseerd op het gevoel van beloning. Mensen die een e-liquid kopen en dampen in plaats van roken hoeven dit gevoel van beloning niet op te geven. Er zijn mensen die zeggen dat het vervangen van de ene verslaving met de andere niet eenduidig een goed idee is, maar als de ene verslaving beduidend minder dodelijk is dan de andere verslaving; dan valt daar toch echt wel wat voor te zeggen. Gelukkig is dat een mening die steeds meer mensen delen en daarom kiezen steeds meer mensen die willen stoppen met roken voor een e-liquid kopen. De voordelen van een e-liquid kopen en dampen in plaats van roken hebben wij deels al voor u op een rijtje gezet. Het ene voordeel weegt voor de een zwaarder dan het andere voordeel, maar waar we allemaal wel over eens zijn is dat het beter is om de mensen om u heen geen schade aan te doen. We willen dus allemaal graag dat wanneer we zelf aan het roken zijn dat er geen hinder voor onze medemens wordt veroorzaakt. Met gewoon roken werd dat de laatste jaren een steeds groter probleem. Bijna nergens mocht en mag er meer gerookt worden. Dat dit het geval is mogen we gerust een goede ontwikkeling noemen, maar voor de roker was het bij tijd en wijlen een drama. Deze moest zich in de koude onder een afdak verschansen om te kunnen genieten van de rook, samen met zijn lotgenoten; ‘de aanhouder wint,’ grapten zij in de bevroren steeg. Misschien toch kiezen voor een e-liquid kopen en dampen in plaats van roken? Want dan kunnen we lekker binnen blijven en vatten we geen kou meer!

Online bestellen

Het is eenvoudig en snel om online een vloeistof te bestellen. Mensen die overstappen op het dampen van een elektrische sigaret zullen aanvankelijk altijd even moeten wennen aan het feit dat ze de sigaret van te voren op moeten laden. Het opladen van de sigaret kan gewoon in het stopcontact maar de sigaret kan ook worden aangesloten op uw tablet of computer middels het kabeltje. Wij bezorgen de elektrische sigaret altijd erg snel. Een snelle levering vinden wij namelijk belangrijk. Zeker mensen die graag willen stoppen met roken, willen graag snel beginnen met dampen en dan is het vervelend als men lang moet wachten. Vandaag bestelt, betekent morgen in huis!


Comments are closed.