Nieuws

Een advocaat arbeidsrecht van WST Advocaten

maandag, 29-9-2014  

Heeft u op uw werk te maken met een conflict waar u alleen met uw werkgever niet uitkomt? Dan kan het nodig zijn om een advocaat arbeidsrecht in de arm te nemen. De wet is continu aan verandering onderhevig en daarom is het verstandig om iemand bij uw arbeidsconflict te betrekken die verstand van zaken heeft. Een advocaat arbeidsrecht van WST Advocaten is gespecialiseerd in alles wat met de wet in combinatie met arbeid te maken heeft. Bij Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten maken ze er een zaak van dat de advocaat arbeidsrecht altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de arbeidswet. In veel gevallen en voor veel verschillende situaties kunt u de hulp van een advocaat arbeidsrecht inschakelen. Enkele van deze situaties of omstandigheden zijn:

  • u bent op staande voet ontslagen of wilt iemand op staande voet ontslaan
  • er is sprake van reorganisatie binnen het bedrijf
  • de arbeidsovereenkomst loopt om welke reden dan ook ten einde
  • er is een collectief ontslag aanstaande

Ook in de volgende gevallen kunt u de hulp van een advocaat arbeidsrecht inroepen:

  • u wilt een arbeidscontract opstellen
  • wij kunnen ook hulp verlenen bij het beoordelen van een (nieuw) contract
  • er is sprake van kennelijk onredelijk ontslag

Uiteraard zijn er nog veel meer omstandigheden waarin u kunt overgaan op het inroepen van de hulp van een advocaat arbeidsrecht. Meer hierover kunt u lezen op de website van Witlox Snijder Tuzkapan Advocaten. Er zijn bij WST Advocaten diverse advocaten die zich specialiseren in arbeidsgerechtelijke zaken. Meer daarover vindt u natuurlijk ook op de website. Bovendien zijn er veel artikelen te vinden over arbeidszaken, zodat u een beter beeld krijgt van wat de advocaten van ons kantoor voor u zouden kunnen betekenen. Niet elke situatie vereist dezelfde aanpak en daarom wordt altijd per zaak gekeken wat de beste aanpak is. In sommige gevallen zal een kort geding de juiste weg zijn, maar in andere situaties zal een andere aanpak de juiste zijn.

Op zoek naar een advocaat arbeidsrecht

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat arbeidsrecht, kunt u er in elk geval zeker van zijn dat de advocaten van Witlox Snijder Tuzkapan zich volledig voor u inzetten. Uw verhaal wordt aandachtig aangehoord en aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld. Met alle kennis waarover de advocaat arbeidsrecht beschikt, weet u bovendien zeker dat u uw beste kans van slagen zult hebben. Bent u een werknemer of werkgever of bekleedt u een ambtelijke functie? In alle gevallen kunt u aankloppen bij WST Advocaten. Een advocaat arbeidsrecht van Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten verleent zijn of haar diensten namelijk aan diverse groepen:

  • werknemers
  • werkgevers
  • ambtenaren

Indien u problemen heeft met een of meer van uw werknemers of als u als werknemer juist in een conflict met uw werkgever terecht bent gekomen, dan kan een advocaat arbeidsrecht u uit de brand helpen. Met de juiste manier van handelen kan een conflict opgelost worden op een manier waar u het meest aan heeft. De advocaat arbeidsrecht weet namelijk precies wat hij of zij doet en daar heeft u natuurlijk baat bij. Wilt u meer weten over het werk dat een advocaat arbeidsrecht doet en over wat de advocaten van Witlox Snijder Tuzkapan precies voor u kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met het advocatenkantoor dat in de Nederlandse hoofdstad is gevestigd. In het centrum van Amsterdam op de hoek van de Keizersgracht en de Leidsegracht vindt u het advocatenkantoor Witlox Snijders Tuzkapan. Het kantoor is gelegen nabij het Leidseplein in hartje Amsterdam.

Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten

Wanneer u bij het advocatenkantoor van Witlox Snijders Tuzkapan aanklopt, zult u ervaren dat u als cliënt centraal staat. De advocaat arbeidsrecht luistert naar uw verhaal en gaat voor u kijken naar een gepaste oplossing. Waarvoor heeft u de diensten van de advocaat arbeidsrecht nodig? Gaat het om een conflict over het arbeidscontract of heeft u het gevoel dat u onterecht bent ontslagen? Een advocaat arbeidsrecht van Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten kijkt in uw specifieke situatie met u mee en gebruikt zijn of haar kennis van de wet om de juiste weg voor u te bepalen. In sommige gevallen zal dit betekenen dat uw geschil voor een rechter moet verschijnen, maar in andere gevallen is dat juist niet de weg die we volgen. Het is namelijk ook mogelijk dat de advocaat arbeidsrecht u helpt een zaak buiten de rechter om op te lossen. Wat in uw persoonlijke situatie de best mogelijke oplossing is, kan alleen de advocaat arbeidsrecht met u bepalen. Gelukkig kunt u er zeker van zijn dat de advocaten bij WST zich continu op de hoogte laten brengen van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsveld en dat zij de wetswijzigingen en politieke ontwikkelingen nauwgezet in het oog houden. Daarom is het inhuren van een advocaat arbeidsrecht bij WST Advocaten een goede keuze. Heeft u vragen over hoe het inschakelen van een van de advocaten van Witlox Snijder Tuzkapan Advocaten in zijn werk gaat? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van de juiste oplossing voor uw probleem. U kunt overigens ook voor mediation bij ons terecht. In het geval van mediation wordt met behulp van een tussenpersoon getracht een oplossing te vinden voor situaties waar twee partijen zelf niet uitkomen.


Comments are closed.