Taxi en Personenvervoer

Een elektrische auto leasen is beter voor het milieu

donderdag, 5-2-2015  

Bedrijven denken in deze tijd meer dan alleen maar aan winst maken. Tijdens de productieprocessen wordt ook gedacht aan het steunen van het milieu. Er wordt dus steeds vaker gekozen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook wel MWO genoemd. En hier hoort een elektrische auto leasen natuurlijk bij. De laatste jaren is de elektrische auto steeds meer opkomend. In het begin was het niet voor iedereen praktisch. Doordat de elektrische auto natuurlijk opgeladen moet worden, is het noodzakelijk dat je hier rekening mee houdt. Zeker als je niet ineens op een onverwachte plek ergens stil wil komen te staan. In Nederland komen er ook steeds meer oplaadpunten bij en dus wordt een elektrische auto leasen ook steeds aantrekkelijker. Bij het bedrijf Auto Lease Centrale hebben ze verantwoord ondernemen ook hoog in het vaandel staan en daarom zorgen zij ervoor dat jij als eigenaar van een bedrijf makkelijk een elektrische auto leasen kan. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook in de kosten is een elektrische auto leasen een stuk goedkoper dan een normale auto die we gewend zijn. Niet alleen de elektrische auto leasen is goedkoper, maar ook veel zaken die bij het rijden van een auto komen kijken zijn natuurlijk een stuk voordeliger. Denk maar aan de benzinekosten die je eigenlijk niet meer maakt. Het is in een elektrische auto mogelijk om met benzine te rijden wanneer de accu ineens leeg is en je nog wel een stuk moet rijden, maar dit is niet echt heel erg goed voor de auto en dus is het verstandig om de elektrische auto altijd voldoende op te laden voordat je op pad gaat. De andere voordelen van een elektrische auto leasen zijn:

  • gunstige bijtelling
  • geen co2 uitstoot
  • fiscale maatregelen zorgen voor een lager leasetarief
  • minder onderhoudskosten
  • geen motorrijtuigenbelasting

Een elektrische auto leasen is dus op uiteenlopende gebieden zeer aantrekkelijk, maar met name op het gebied van geld besparen kun je hier veel winst behalen. Een benzine of diesel auto besturen is relatief duur, zeker in vergelijking met de elektrische auto. Veel bedrijven die MWO hoog in het vaandel hebben staan kiezen daarom voor het rijden in elektrische auto’s. Niet alleen is het voor het bedrijf zelf veel goedkoper, maar je draagt ook nog eens een steentje bij aan het milieu en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Voorwaarden bij een elektrische auto leasen

Bij het elektrische auto leasen komen natuurlijk voorwaarden kijken. Als je al jaren auto’s least dan weet je hoe dit ongeveer in zijn werk gaat en op welke vlakken je dit kunt vergelijken. Iedere leasemaatschappij is tenslotte weer anders en daar zul je wel goed mee om moeten kunnen gaan. Het is dus belangrijk dat je dit met elkaar vergelijkt om te zien wat de beste optie voor je is. Door de voordelen van een elektrische auto leasen die er zijn, kiezen dus steeds meer bedrijven hiervoor, maar dan wil je natuurlijk nog wel steeds dat de service ook goed is. Ook dat is bij de Auto Lease Centrale helemaal in orde. Ga je hier een elektrische auto leasen? Dan krijg je een transparante overeenkomst zonder verrassingen achteraf. Als je al langer auto’s least heb je dit misschien al bij verschillende bedrijven gedaan. En dan weet je dat dit niet altijd het geval is. Natuurlijk is deze basis veel prettiger dan wanneer je ineens achteraf voor onverwachte kosten komt te staan. Bij de Auto Lease Centrale vinden ze dat ook en daarom zorgen ze er voor dat je voor het elektrische auto leasen alles weet wat je moet weten over de overeenkomst die je aangaat op dat moment. Dit maakt het elektrische auto leasen een stuk prettiger en niet alleen voordeliger. Daarnaast betaal je een vast maandbedrag en heb je volledige ontzorging. Is er iets mis met de auto die je least? Dan wordt er direct voor gezorgd dat dit gerepareerd wordt en dat je als dit nodig is een vervangende auto krijgt. Een elektrische auto leasen is dus ook op dit gebied erg prettig. Je weet zeker dat je altijd een auto tot je beschikking hebt.

Een elektrische auto leasen heeft veel voordelen

Wil jij een elektrische auto leasen en wil je hier een speciale invulling aan geven? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de Auto Lease Centrale. Heeft je personeel bijvoorbeeld niet altijd een auto nodig? Dan kun je ook een elektrische auto leasen voor meerdere mensen tegelijk. De auto kan dan onderling gedeeld worden wanneer dit nodig is. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een heel wagenpark te huren. Hoe je een elektrische auto leasen wilt dat is helemaal aan jou. Laat je hier dus goed over informeren door de Auto Lease Centrale. Zij kunnen je precies aangeven wat de mogelijkheden zijn en hoe je hier invulling aan kunt geven. Daarbij houden zij uiteraard rekening met de wensen en voorkeuren die jij hebt. Zo maak je een elektrische auto leasen niet alleen prettig voor je personeel, maar ook zeker voor jezelf. Ga je een elektrische auto leasen? Dan zit alles inbegrepen in de leasetermijn. Of je nu tegen bepaalde problemen aanloopt of juist gebruik wil maken van de vele extra’s die geboden worden. Bij de Auto Lease Centrale ben je aan het juiste adres voor een elektrische auto leasen. Vraag vandaag nog een offerte aan.


Comments are closed.