Bedrijven en Bedrijfsleven

Een fietsenwinkel in Vlissingen bezoeken

vrijdag, 30-11-2018  

Ik heb het altijd erg leuk gevonden om te fietsen en tot een paar jaar geleden deed ik dat veel. Ik had een mooie racefiets en met een aantal vrienden fietste ik veel. We gingen voornamelijk tijdens de zomer fietsen, maar ik ging zelf ook vaak in de lente, of herfst in mijn eentje een stuk fietsen. In de winter fietste ik niet buiten, maar ik ging ik naar spinning lessen in de sportschool om mijn conditie te verbeteren. Fietsen is een goede manier om te sporten, omdat het erg gemakkelijk is, goed voor je conditie is en de gewrichten in het lichaam nauwelijks belast. Tweeënhalf jaar geleden heb ik mijn racefiets verkocht, niet omdat ik fietsen niet meer leuk vond, maar omdat ik naar het buitenland ging verhuizen. Mijn vriendin wilde graag naar Australië verhuizen en ook al vond ik het een moeilijke keuze, ik besloot om met haar mee te gaan. Zij had tijdens haar studie voor een uitwisseling een half jaar daar gewoond en wilde hier na haar studie gaan wonen. Jarenlang zei ze dat ze wilde verhuizen en we hadden destijds de stap gezet. Ik vind het een mooi land, maar ik wilde graag terug en uiteindelijk verbraken wij de relatie. Ik ben nu weer een paar jaar terug in Nederland en wil weer graag gaan fietsen. Daarom besloot ik om vorige week naar een fietsenwinkel in Vlissingen te gaan. Ik wilde weer een racefiets kopen en ik dacht dat ik er eentje kon kopen bij een fietsenwinkel in Vlissingen.

De Fietsenmakker is mijn fietsenwinkel in Vlissingen

Online zag ik dat er een fietsenwinkel in Vlissingen niet ver van mijn huis was en ik ging daar langs. Dit was een kleine winkel en ze hadden wel een aantal racefietsen, maar het aanbod was erg beperkt. Ik besloot om naar een andere fietsenwinkel in Vlissingen te zoeken. Ik vond de website fietsenmakker-middelburg en las dat ze hier een grote showroom hebben van 1300m2. Bij deze fietsenwinkel kon ik ongetwijfeld een goede racefiets kopen. Toen ik bij de showroom aankwam, werd ik netjes geholpen door een van de medewerkers. Ik vertelde dat ik een racefiets wilde kopen, maar dat ik niet zo veel geld had, omdat ik een paar maanden geleden weer in Nederland ben gaan wonen. Ik liep met de medewerker door de showroom en hij liet mij verschillende goedkope racefietsen zien. Hij raadde mij twee fietsen aan, omdat die voor de verkoopprijs erg goed waren. Een van deze fietsen kostte ongeveer evenveel als ik in gedachten had en ik wil de fiets graag uitproberen. Ik reed een kort rondje om de fietsenwinkel in Vlissingen en ik was erg tevreden over de fiets. De fiets reed erg fijn en woog niet zwaar. Ik besloot om de fiets te kopen en kon de fiets direct meenemen. De medewerker vertelde mij dat ik de fiets in de toekomst kon langs brengen voor reparaties en controles, want dat konden ze bij deze fietsenwinkel in Vlissingen ook doen.

Erg blij met mijn fiets

De volgende dag ging ik een rondje rijden op mijn nieuwe racefiets. Ik had een lange tijd niet gereden en vond het erg fijn om weer te fietsen. De fiets is van een zeer goede kwaliteit voor het bedrag dat ik er voor betaalde. Als je op zoek bent naar een fietsenwinkel in Vlissingen, dan kan ik De Fietsenmakker aanraden.

  • Ze hebben een zeer grote showroom met veel fietsen
  • Ik werd erg goed geholpen door een van de medewerkers
  • Ik kon mijn fiets voor een goede prijs kopen
  • Je kan ook langskomen voor reparaties en controles


Comments are closed.