Bedrijven en Bedrijfsleven

Een goede kinderkapper in Leiden vind je niet zomaar

zondag, 22-7-2018  

Heb je een gezin? Dan moeten jullie natuurlijk allemaal zo nu en dan naar de kapper. Dan is het wel zo handig, dat je een kapsalon hebt waar je allemaal terecht kunt. Dan kun je er een leuk dagje van maken en sla je meerdere vliegen in een klap. Ik weet als moeder van een gezin met drie kinderen hoe lastig het kan zijn om met je kleintjes naar de kapper te gaan. Daarom zocht ik een goede kinderkapper in Leiden. Inmiddels ben ik een hele ervaring rijker door met mijn kinderen naar diverse kappers te gaan. Maar ik heb gemerkt dat het essentieel is dat ze naar een echt goede kinderkapper in Leiden gaan. Ik ben meerdere keren naar verschillende kappers gegaan, maar dan merk je snel dat niet iedereen even goed met kinderen kan omgaan. Dat is echt een vak apart en helaas heb ik dat zelf mogen ervaren. Als je niet een goede kinderkapper in Leiden hebt maar een ‘gewone’ kapper die niet gespecialiseerd is in kinderen, kan dat heel lastig zijn. Kinderen zijn snel afgeleid, vinden het lastig om stil te zitten, vinden het soms allemaal heel spannend. Dan is het een zegen als je een kinderkapper in Leiden hebt die daar goed mee om weet te gaan…

Doe je gezin een plezier met deze kinderkapper in Leiden

Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor de kinderen is het van groot belang om een kinderkapper in Leiden te hebben waar je op kunt rekenen. En gelukkig heb ik die gevonden. Omdat ik geen enkele ouder een negatieve kapperservaring met kinderen gun, wil ik graag mijn ervaring met deze geweldige kinderkapper in Leiden met iedereen delen. Als je kinderen hebt is het echt een aanrader om naar kapsalon Picobello te gaan. Dit is een kinderkapper in Leiden die echt geweldig is, die daadwerkelijk goed met de kinderen kan omgaan. Die niet alleen ervoor kunnen zorgen dat ze goed stil blijven zitten, maar die ook nog goed kunnen knippen. Ik heb meerdere keren meegemaakt dat een kapper maar een van de kwaliteiten bezit. Ze kunnen óf goed knippen, óf goed omgaan met de kinderen. En bij Picobello kunnen ze het gelukkig allebei. Het mooie is dat het zeker niet alleen een kinderkapper in Leiden is, deze salon is veel meer dan dat:

  • Heren knippen
  • Dames knippen
  • Beauty behandelingen

Lekker naar de kapper met het hele gezin

Je kunt met het hele gezin terecht bij de kapsalon Picobello. Wij hebben er inmiddels echt een uitje van gemaakt en als we gaan, bezoeken we deze kapper met het hele gezin. Dan zijn we in een keer klaar en kun je er ook nog een leuk uitje van maken. Dan wordt het een positief iets voor de kids, waardoor ze met een goed humeur kunnen plaatsnemen in de kappersstoel. En dat is een hele verademing, kan ik je vertellen. Het is vreselijk als je kinderen moeten huilen bij de kapper. Daar hebben we gelukkig bij Picobello geen last meer van gehad. Daarbij zijn ze ook nog eens goed betaalbaar en zijn ze zeven dagen per week open. Alle klanten die ik ken die er ook komen, zijn zeer tevreden. En voor de dames hebben ze ook nog een aantal heerlijke behandelingen die ik je ook echt kan aanraden. Als alles goed is gegaan met de kinderen, kun je jezelf hier dus ook een haarmasker, epileersessie of gezichtsmasker cadeau doen. Elke keer als ik dat doe voel ik me herboren, dus Picobelloleiden.nl is zeker een gouden tip voor iedereen.


Comments are closed.