Dieren en Toebehoren

Een hondenbench voor onze Jackie

donderdag, 15-11-2018  

Bij Dierenverblijf.com hebben wij een hondenbench aangeschaft voor onze Jackie. Jackie is een beagle en hij is nu een paar maanden oud. We hebben hem sinds kort en het is geweldig leuk voor ons gezin om hem in huis te hebben. Toch, om de meubels te sparen, hebben we ervoor gekozen om een hondenbench in de keuken te zetten. Vooral voor ’s nachts is het belangrijk dat hij leert dat hij in de hondenbench moet blijven en niet zomaar vrij rond kan lopen. Zo is hij vanaf zijn geboorte opgevoed en we hadden bij de aanschaf van Jackie al de tip gekregen dat we het beste een hondenbench konden neerzetten waar we hem in kunnen doen als dat nodig is. Op dierenverblijf.com is daar ruim de keuze in.

Het kiezen van de juiste hondenbench

Natuurlijk is Jackie nu nog een pup. Het is een lekker speels hondje en hij vindt alles leuk en interessant. Het maakt voor hem niet uit in wat voor bench hij terecht komt, maar een hondenbench groeit niet mee met een hond, dus we hebben er wel meteen een uitgezocht die langer mee kan gaan. Daarbij hebben we meteen besloten om ook een hondenbench voor in de auto te kopen, want met drie kinderen op de achterbank wil vind ik het niet verantwoord als de hond ook nog eens los door de auto heen springt. Ik moet wel goed kunnen opletten. Gelukkig snappen de kinderen dat prima, dus die laten Jackie lekker in de bench zitten en halen hem er onderweg niet uit. Op de website van Dierenverblijf.com was er ruim de keuze:

  • Metalen benches
  • Kunststof benches
  • Nylon benches
  • Hoezen voor over de bench
  • Benches die opvouwbaar zijn of om mee te reizen

Wat dat betreft was het bestellen van een hondenbench een makkie. We hebben uiteindelijk voor een zwarte hondenbench gekozen met twee deuren en daarbij dus rekening gehouden met de groei van Jackie, zodat we er voorlopig nog wel even gebruik van kunnen maken. Deze hebben we tegelijkertijd met de autobench besteld, zodat we in één keer klaar waren. Een hoes hebben we er niet bij gedaan, maar mocht het nodig zijn dan kunnen we die altijd nog extra bestellen. Voor de bench waren we dus heel snel geslaagd.

Alles voor de hond

We hadden Jackie nog niet opgehaald toen we de hondenbench besteld hebben, dus we konden mooi alles voorbereiden voor zijn komst en op Dierenverblijf hebben ze nog veel meer artikelen die goed van pas komen als je een nieuwe pup als aanwinst in je gezin mag verwelkomen. Natuurlijk hebben we direct hier ook een halsband en tuigje gekocht, een voer en drinkbak, een mooi kussen waar hij lekker op kan liggen en we hebben hier ook gelijk het hondenvoer en was snacks voor Jackie besteld, net als wat speeltjes zodat hij wat zou hebben om mee te spelen toen we hem gingen ophalen. Zo hadden we vrijwel alles in één keer in huis en dat was echt super handig. De bestelling werd nog de volgende werkdag bezorgd en we waren door alles samen over de 50 euro heen, dus we hoefden ook nog eens geen verzendkosten te betalen. Deze website is voor ons een uitkomst, want dankzij het uitgebreide assortiment kunnen we hier gewoon alles bestellen wat we nodig hebben en het thuis laten bezorgen. Zo hoeven we niet speciaal de deur uit voor het hondenvoer, laat staan dat we einden moeten sjouwen met grote en zware zakken en af en toe bestellen we er een leuke verrassing of iets lekkers voor Jackie bij. Het is zo’n lieverd, die wil je af en toe lekker verwennen.


Comments are closed.