Vakantie en Recreatie

Een huisje op het strand huren of overnachten op het strand?

woensdag, 27-2-2019  

Tegenwoordig wordt iedereen steeds drukker, we moeten allemaal ontzettend veel en er wordt aan alle kanten aan ons getrokken. Hoe fijn is het dan dat je gewoon in eigen land een huisje op het strand kunt huren en kunt overnachten op het strand? Als je even weg wil van je drukke agenda, gezin of je werk kun je in Katwijk aan zee bij Strandbedrijf Willy (strandhuis-katwijk.nl) de mooiste locatie vinden om een huisje op het strand te huren en te overnachten op het strand. Of je hier nu in je eentje gaat overnachten of met bijvoorbeeld je gezin, vriendinnen of vrienden, als je een paar dagen aan het strand doorbrengt kun je met zijn allen lekker uitwaaien en weer helemaal opgeladen thuiskomen. Veel mensen vinden het heerlijk om even weg te zijn en hun dagelijkse beslommeringen te vergeten, maar denken bij het woord ‘vakantie’ meestal aan een verre reis of in ieder geval een tripje van langer dan een week. Maar het kan ook erg goed zijn om zo nu en dan lief voor jezelf en je gezin te zijn en gewoon eens enkele dagen een huisje op het strand te huren en daarin te overnachten op het strand. Het is misschien geen lange vakantie (hoewel je de huisjes net zo lang kunt huren als je wilt!) maar je laadt op het strand wel even helemaal op. Als je weer thuis bent na zo’n ontspannen week in jullie strandhuisje zit je weer volop energie om terug aan het werk te gaan en je drukke gezin te managen.

Kom tot rust door een huisje op het strand te huren en te overnachten op het strand.

Als je er echt even tussenuit wil, maar wel graag in Nederland blijft, zou je eens kunnen kijken op de website van Strandbedrijf Willy of hun gezellige strandhuisjes iets voor je zijn. Waarom je juist bij Strandbedrijf Willy een huisje op het strand moet huren en moet overnachten op het strand? Redenen genoeg, namelijk:
  • De huisjes zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht.
  • De huisjes staan pal op het strand.
  • Ze liggen aan de voet van de Katwijkse Noordduinen, een prachtige plek!
  • Op het strand kunt u lekker wandelen of ontspannen in de zon.
En vergeet niet dat het enkel in de lente en zomer lekker is om een huisje op het strand te huren en te overnachten op het strand! In de herfst en winter is het weliswaar kouder, maar als het je doel is om even tot rust te komen en er simpelweg even tussenuit te zijn maakt het niet uit wanneer je gaat. Verblijven op het strand in je luxe strandbungalow ontspant sowieso, wanneer je ook gaat!

Strandhuisje aan de kust

Nederland heeft vele mooie plekjes, maar als je in Katwijk aan Zee een huisje op het strand gaat huren en gaat overnachten op het strand, heb je toch wel een van de mooiste plekjes aan de kust te pakken. Het uitzicht op de Noordzee is er prachtig en je zult er helemaal tot rust komen. Strandbedrijf Willy is dus bij uitstek de perfecte optie om een huisje op het strand te huren en te overnachten op het strand, fijne vakantie!


Comments are closed.