Mens en gezondheid

Een leidingwaterkoeler kopen

zaterdag, 5-1-2019  

Een leidingwaterkoeler kopenMijn vriendin en ik zijn erg bezig met onze gezondheid. Jarenlang hebben wij hier weinig aandacht aan besteed en we leefden niet gezond. We kozen vaak voor gemakkelijk en lekker eten en drinken en dachten niet aan onze gezondheid. We hadden allebei overgewicht en thuis zaten we voornamelijk op de bank televisie te kijken. Twee jaar geleden vonden wij dat het genoeg was en dat het tijd werd om onze levens te veranderen. We merkten dat we weinig energie hadden en onze huisarts zei dat we iets aan onze levensstijl moesten doen. We besloten om te gaan sporten, want dat deden wij daarvoor niet en gezonder te eten. In twee jaar veranderde er veel in onze levens. We gaan nu regelmatig naar de sportschool en zijn veel gewicht verloren. We kijken veel minder televisie en merken dat we meer energie hebben. We hadden dit van te voren niet verwacht, maar zijn blij dat we het hebben gedaan. We hadden van te voren veel verschillende webpagina’s bezocht voor advies en hebben die zonder begeleiding gedaan. We bezoeken nog steeds veel websites voor tips, recepten en de nieuwste trends. Mijn vriendin had een paar weken geleden gelezen voer een leidingwaterkoeler en de voordelen daarvan. Ze had gelezen dat een leidingwaterkoeler het water reinigt, waardoor het water gezonder is dan het water uit een kraan. De koeler kan je aansluiten op de leiding en is daarom erg gemakkelijk om te gebruiken. We lazen dat het water koel uit de leidingwaterkoeling komt, waardoor het aangenaam is om te drinken. Wij drinken erg veel water per dag en vinden het belangrijk dat het water van een goede kwaliteit is. Ik had ook interesse om een koeler te kopen, maar wilde het alleen als het niet te duur zou zijn.  

Een leidingwaterkoeler kopen van Aqua Light

Online zochten we naar websites waar we een leidingwaterkoeler konden kopen en we vonden verschillende webshops. We vonden een aantal mooie apparaten, maar zagen ook dat ze erg duur waren op een aantal websites. Ik vond deze koelers te duur en wilde niet deze bedragen uitgeven. We vonden ook de website https://www.aqua-beans.nl/leidingwaterkoeler en besloten om een offerte aan te vragen. De volgende dag kregen wij een email terug met een offerte. In de email werd de voordelen van de koeler uitgelegd en er werd aangegeven dat we ook tijdelijk een koeler konden laten plaatsen. Dit zou gratis zijn en dan konden we uitproberen of de leidingwaterkoeler van Aqua Light iets voor ons zou zijn. We besloten om dit te doen, omdat we erg benieuwd waren. Een paar dagen later werd de koeler geplaatst bij ons in huis. We wilden graag het water uitproberen en vonden het erg lekker. We merkten een groot verschil met normaal leidingwater en hadden het idee dat dit water veel zuiverder was. De volgende dagen maakten we veel gebruik van het apparaat en dronken regelmatig het gekoelde water. We hadden het gevoel dat dit water beter voor ons was en besloten om de leidingwaterkoeler te kopen.

We drinken altijd dit water

Sinds we de leidingwaterkoeler hebben gekocht, drinken we bijna alleen nog maar dit water. We vinden het water erg lekker en het is fijn dat het koel uit het apparaat komt. We drinken allebei minimaal 2 liter water per dag en willen dat kwaliteitswater drinken. We zijn erg blij met de aankoop van onze leidingwaterkoeler en kunnen het apparaat van Aqua light aanraden.

  • Het water is extra zuiver
  • Het water is lekker koel
  • Je kan het apparaat uitproberen
  • Wij zijn blij met de aankoop


Comments are closed.