Vrije tijd en Hobby

Een leuke gift shop vol kleine cadeautjes

donderdag, 15-11-2018  

Het is altijd heel handig om een goede gift shop te kennen. Dat weet ik uit eigen ervaring, omdat ik geregeld een leuk cadeautje voor iemand nodig heb. Bijvoorbeeld voor mijn werk. Ik werk voor een groot bedrijf en ik heb veel afspraken met klanten uit het buitenland. En dan is het zo leuk om ze iets te kunnen geven. Maar toen ik net bij dit bedrijf kwam werken, had ik geen idee wat ik moest geven. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een leuke gift shop waar je kleine cadeautjes kunt kopen die echt bijzonder zijn. En het leukste zou ik het vinden als die ook iets met Nederland of met andere landen te maken hebben. Het kan heel leuk zijn om een klant iets van Nederland mee te geven, maar er kan zich ook een gelegenheid voordoen dat je een presentje van een ander land nodig hebt, dan is het handig dat je een diverse gift shop kent waar je van alles op dit vlak kunt halen. Ik ben online gaan zoeken naar een leuke gift shop die goed bij mij en ons bedrijf zou passen…

Deze gift shop verkoopt de mooiste dingen

Het is nog niet zo makkelijk om de ideale gift shop te vinden. Sommigen waren heel leuk maar schreeuwend duur. Ook heb ik ergens een keer een bestelling gedaan en toen bleek de kwaliteit van de producten echt heel slecht te zijn. Dat wilde ik allemaal voorkomen en gelukkig kwam ik op een goed moment de gift shop van Jan Steen tegen. Hier vind je echt hele leuke kleine producten die met veel liefde zijn gemaakt:

  • Magneten
  • Vingerhoedjes
  • Kettinghangers

Ik vind het echt een genot om hier te winkelen en heb daarom ook snel wat vingerhoedjes besteld. Het bleek dat er veel mogelijkheden zijn, het enige wat je hoeft te doen is naar de site jansteen.nu gaan en dan ontdek je snel genoeg wat voor moois deze gift shop allemaal te bieden heeft. Veelal staan de vingerhoedjes en andere producten in het teken van een bepaald land. Dus dat was ideaal voor ons, zo konden we echt een goede eerste indruk maken op nieuwe klanten uit het buitenland. Toen ik de eerste bestelling had geplaatst, was ik gelijk heel tevreden. Alles werd snel bezorgd, was goed verzorgd en ook de kwaliteit was top. Het is heel fijn om deze online winkel te kennen.

Een kleine blijk van waardering

Je merkt dat het enorm wordt gewaardeerd als je klanten een klein persoonlijk presentje geeft. Het is maar iets kleins, maar dat kan echt iets groots teweeg brengen. Een klein gebaar heeft doorgaans een groot effect. En we merkten dat de presentjes van de gift shop van Jan Steen in goede aarde vielen. Daarom hebben we er inmiddels veel bestellingen gedaan, nu hebben we een kleine voorraad dus ook als er onverwacht afspraken worden gemaakt met klanten, kunnen we ze iets geven. Inmiddels heb ik ook persoonlijk bestellingen geplaatst bij deze shop, want ook voor een verjaardag, voor vrienden uit het buitenland zijn deze vingerhoedjes bijvoorbeeld echt ontzettend leuk. Mensen waarderen het heel erg en dat is heel mooi om te zien. We vergeten vaak de kleine dingen, daarom zou ik iedereen de tip willen meegeven om een bezoek te brengen aan de online shop van Jan Steen. Geef iets aan een ander, aan iemand die je dierbaar is. Misschien heb je een goede reden, misschien zomaar. Er is zo veel keuze dat je in deze winkel voor iedereen iets bijzonders kunt vinden. Daar maak je een mens echt oprecht blij mee.


Comments are closed.