Bedrijven en Bedrijfsleven

Experts in hallenbouw inschakelen?

donderdag, 30-5-2019  

In Nederland verrijzen steeds vaker grote distributiecentra en fabriekshallen. Wellicht bent u als ondernemer ook geïnteresseerd in de bouw van een nieuwe fabriekshal. Dan is het sterk aan te raden een expert op het gebied van hallenbouw in te schakelen. De bouw van een fabriekshal, ook wel hallenbouw genoemd, heeft immers heel wat voeten in aarde. Hiervoor kunt u terecht bij dé expert in hallenbouw: Olde Hensken B.V. Met het advies en de efficiënte aanpak van Olde Hensken B.V., beschikt u snel over uw nieuwe fabriekshal, een hal voor opslag of een grote werkruimte voor uw bedrijf. Uiteraard werken wij altijd volgens de laatste standaard en beschikt u met een compleet nieuwe of gerenoveerde hal van OldeHenskenBV.nl over een werkomgeving die voldoet aan moderne standaarden en veiligheidseisen.  

Hallebouw: een groot project realiseren

Olde Hensken B.V. is al vijfentwintig jaar actief in de hallenbouw en heeft veel fabriekshallen in Nederland en Duitsland gerealiseerd. Dit gebeurt over het algemeen met inzet van groot plaatmateriaal, sandwichpanelen en stevige staalconstructies. Op deze manier kan er duurzaam en snel gebouwd worden. Door inzet van prefab materialen in hallenbouw verschijnt een hal al binnen enkele dagen, afhankelijk van de grootte van de hal. Misschien ziet u op tegen een groot project als het realiseren van een nieuwe fabriekshal. In dat geval kunnen het advies en de ervaring van Olde Hensken B.V. u veel zorgen besparen. Wat kunt u verwachten als u Olde Hensken B.V. inzet voor hallenbouw?

  • duidelijke en nuchtere aanpak
  • jarenlange ervaring
  • projectplanning
  • inkoop en montage van onderdelen
  • tijdige oplevering

Tijdens de bouw van uw hal wordt u uiteraard geïnformeerd over de voortgang. U kunt Olde Hensken B.V. inzetten voor hallenbouw, maar ook voor complete bouwbegeleiding. Daar hoort bijvoorbeeld het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente toe. Als ondernemer wilt u zich natuurlijk kunnen richten op uw bedrijf, dus nemen wij u deze zaken graag uit handen. Neem contact met ons op via onze website, of bekijk de vele projecten die Olde Hensken B.V. al gerealiseerd heeft in Nederland én Duitsland. Online vraagt u ook eenvoudig een offerte aan. Weet u nog niet hoe uw nieuwe hal eruit moet komen te zien? Ook dan kunt u vrijblijvend met ons in gesprek gaan over uw wensen. Een nieuwe hal start immers met het bespreken van uw wensen en eisen. Alleen als deze in kaart zijn gebracht is het mogelijk uw perfecte bedrijfshal te realiseren. Daarom leggen wij altijd de nadruk op een goed voortraject, voor er begonnen wordt aan de eigenlijke hallenbouw. Dat levert uiteindelijk altijd tijdwinst op en zorgt voor een bedrijfshal die voldoet aan uw wensen. 

Renovatie, wanden, daken en platen

Naast hallenbouw, kan Olde Hensken B.V. ook de renovatie of montage van uw bestaande fabriekshal voor rekening nemen. Een nieuwe overheaddeur of renovatie van uw staalconstructie kunt u tegen scherpe tarieven inkopen. U kunt zelfs bij ons terecht voor dockequipment, om uw hal om te bouwen tot laadhal. U kunt een oude fabriekshal op deze wijze ombouwen tot een hal met de juiste bestemming voor uw onderneming. Op die manier maakt u op efficiënte en duurzame wijze gebruik van uw vastgoed. 


Comments are closed.