Bedrijven en Bedrijfsleven

Goed ISDN alternatief gezocht? Voicedata is uw partner!

vrijdag, 7-6-2019  

Is het tijd voor vernieuwing en bent u hiervoor opzoek naar een betrouwbaar en voordelig ISDN alternatief? Dan heten wij u van voicedata van harte welkom. Al jaren helpen wij bedrijven en organisaties met de overgang naar bijvoorbeeld een hosted VoIP of SIP Trunk. Sinds 2004 zijn wij de specialist op het gebied van zakelijke communicatie. Wilt u graag ondersteuning bij uw overgang op een stabiel ISDN alternatief? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn benieuwd wat uw huidige situatie is en op basis daarvan kunnen wij u een passend aanbod doen, zodat u binnenkort kunt profiteren van alle voordelen van ISDN alternatieven. Op onze website vindt u alvast meer informatie en diverse recensies van partijen die wij hebben geholpen.

ISDN alternatief

Er zijn op dit moment twee mogelijke ISDN alternatieven. De meeste bedrijven en organisaties kiezen voor een hosted VoIP als alternatief. Daarnaast is er een SIP Trunk beschikbaar, speciaal voor bestaande IP-telefooncentrales. Beide zijn uitstekende opties met elk hun voordelen. Wij van voicedata zijn gespecialiseerd in het begeleiden van beide overgangen. Om de overstap te maken, is het nu een goed moment. De internetverbindingen zijn zeer stabiel en bijna alle communicatie verloopt al via het internet. Daarbij scheelt het u veel tijd en zijn uw medewerkers nu niet meer gebonden aan een plek, maar flexibel en beter bereikbaar. Bovendien hebben beide alternatieven als voordeel dat u gratis onderling met elkaar kunt bellen tussen verschillende vestigingen, ook als deze buiten Nederland zijn gevestigd.

SIP trunk
Ook wel ‘Session Initiation Protocol’. Middels een SIP trunk kunt u een IP-telefooncentrale op het telefonienetwerk van voicedata laten aansluiten. Als u geen IP-centrale heeft dan kunt u gebruik maken van een SIP conventer. Er is hierdoor geen limiet aan het aantal telefoongesprekken op hetzelfde moment dat via een telefoonlijn kan worden gevoerd. Dat maakt een SIP Trunk een perfect ISDN alternatief voor onder andere callcenters of bedrijven met meerdere vestigingen.

Hosted VoIP

Bellen via het internet wordt ook wel ‘Voice over IP’ genoemd. In plaats van bellen via een traditionele telefoonlijn, belt u via een internetverbinding. U behoudt daarbij alle mogelijkheden die u gewend bent. U kunt onder andere een welkomstboodschap inspreken of een voicemail bericht. Doorverbinden naar collega’s of doorschakelen naar een andere vestiging of afdeling. Daarbij kunt u nu heel eenvoudig zelf uw telefooncentrale beheren. Het was nog niet eerder zo makkelijk om accounts te beheren en instellingen te wijzigen! U bent bovendien niet langer verbonden aan een vaste werkplek met een hosted VoIP als ISDN alternatief. Het wordt namelijk eenvoudig geïntegreerd in een mobiele telefoon.

Welk ISDN alternatief is geschikt?

Wij van voicedata helpen u graag verder met de overgang en ondersteuning van beide alternatieven. Welk ISDN alternatief het beste is, hangt volledig af van uw wensen. Een SIP trunk is het goedkoopste. Daarbij kunt u uw pakket dagelijks bijstellen. Aan de andere kant kiest 90% van alle bedrijven en organisaties voor een hosted VoIP. Wij helpen u graag verder. Wij vinden onze service zeer belangrijk. U kunt ons 24/7 bereiken voor calamiteiten. Mochten er problemen zijn, dan staan wij voor u klaar met deskundig advies en ondersteuning!

Kies voor een ISDN alternatief bij voicedata:

  • Al ruim veertien jaar ervaring in de zakelijke communicatiemarkt
  • Ter ondersteuning van zowel hosted VoIP als SIP trunk
  • Altijd bereikbaar voor support bij calamiteiten
  • Uitgebreid netwerk
  • Goed beoordeeld door grote en kleine bedrijven
  • Gedreven en meedenkende medewerkers
  • Uitstekende en snelle service
  • Transparante voorwaarden

Wilt u ook graag professioneel worden ondersteunt bij uw ISDN alternatief? Neem dan nu contact op met voicedata en bekijk de website voor meer informatie: voicedata.nl. Wij staan altijd voor u klaar!


Comments are closed.