Bedrijven en Bedrijfsleven

Heeft u al een goed legionella beheersplan?

donderdag, 12-9-2019  

Wij hebben vorige maand onze nieuwe vestiging kunnen openen van het verzorgingshuis dat wij runnen. Wij hebben een particulier verzorgingshuis geopend omdat wij vonden dat de zorg in Nederland beter kon, maar dat dat niet van de overheid verwacht kon worden. Wij hebben daarom een state of the art gebouw laten bouwen waarin wij nu zorgen dat mensen goed van hun oude dag kunnen genieten. Een van de dingen die wij heel erg belangrijk vinden, is dat de veiligheid van deze mensen gegarandeerd kan worden. Het is namelijk zo dat wanneer deze mensen kwetsbaar zijn, en dat zijn de meeste mensen die bij ons wonen, je geen enkel risico wilt lopen. Een van de dingen die wij dus graag perfect op orde wilden hebben, was ons legionella beheersplan. Wij wilden er zeker van zijn dat wij een goed legionella beheersplan hadden omdat wij onze mensen aan geen enkel risico wilden blootstellen. Als je een groot pand hebt met vele waterpunten, dan is een legionella beheersplan van groot belang. Je wilt namelijk te allen tijde voorkomen dat je bacteriën laat ontwikkelen in je leidingen en vandaar dat wij dus gekeken hebben of wij een bedrijf konden vinden dat voor ons een goed legionella beheersplan kon maken. Wij hebben toen gekeken waar wij het beste om hulp konden vragen en wij hebben toen uitgebreid op het internet gezocht naar een bedrijf dat voor ons een betrouwbaar legionella beheersplan kon maken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de pagina van biolab.nl konden gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die graag hun legionella beheersplan op orde willen hebben. Wij hebben daarom ook meteen gekeken naar de mogelijkheden die wij via deze site aangeboden kregen en ik moet u zeggen dat wij meteen diep onder de indruk waren van alles wat wij hier aangeboden kregen. Wij zagen meteen dat dit een heel professioneel bedrijf was waar wij graag zaken mee wilden doen. Wij hebben dus meteen contact gelegd om te horen of zij ons konden helpen aan een goed legionella beheersplan.

Wij lieten biolab een goed legionella beheersplan maken

Wij hebben dit bedrijf even gebeld en wij kregen toen te horen dat zij ons graag wilden helpen om een goed legionella beheersplan op te stellen. Wij hebben daarom meteen een afspraak met deze mensen ingepland zodat zij snel een keer langs konden komen. Wij hebben toen alle punten laten zien en toen zijn de mensen van biolab.nl aan de slag gegaan om voor ons een goed legionella beheersplan te maken. Dat was heel prettig want hoe eerder wij onze veiligheid konden garanderen, hoe beter het zou zijn voor ons bedrijf. 

Wij zijn nu veilig 

Wij zijn blij dat wij nu een goed plan hebben liggen en wij kunnen er zeker van zijn dat onze mensen geen risico’s lopen. Wij zijn daarom blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen omdat:

  • Wij heel snel door hen geholpen konden worden 
  • Wij een heel gedegen plan aangeboden hebben gekregen 
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn 

Kijk voor meer gegevens ook nog even op biolab.nl


Comments are closed.