Bedrijven en Bedrijfsleven

Henkelman producties

zaterdag, 4-4-2015  

Henkelman is de producent van diverse vacuüm machines. Als wij moeten omschrijven wat Henkelman is en waar het voor staat dan is de beste omschrijving dat wij ons bezighouden met zowel het ontwikkelen, het produceren als het verspreiden en leveren van vacuüm verpakkingen aan diverse bedrijven door heel het land. Onze verpakkingen zijn zeer divers en sluiten nauw aan op ieder soort behoefte. Wat is een vacuüm verpakking precies? Vacuüm wordt veel gebruikt in de voedselindustrie. Voeding die namelijk vacuüm verpakt is, blijft vele malen langer goed. Dat komt omdat voeding die op een dergelijke manier is verpakt niet wordt blootgesteld aan materie en zuurstof. De afwezigheid van lucht in een dergelijke verpakking zorgt ervoor dat er geen rottingsproces kan ontstaan. Deze verpakkingen ontwikkelt Henkelman sinds jaar en dag. Veel bedrijven hebben namelijk de juiste verpakking nodig om hun producten langer goed te houden, maar in sommige gevallen ook voor transport. Wij hanteren altijd een zeer eigen design dat er strak uitziet en wij laten ons voorstaan op een hoge functionaliteit. Wij vinden het belangrijk om een zeer goede prijs kwaliteit verhouding te bieden op ieder moment. Dat is waar wij graag voor gaan en waar wij voor staan. Een aantal machines die wij aanbieden zijn zeer geschikt voor bedrijven, maar welk product u het beste kopen kunt, dat hangt helemaal af van uw wensen. Henkelman staat voor:

  • betrouwbaarheid
  • kwaliteit
  • onderhoudsvriendelijk
  • kracht
  • scherpe prijzen

Henkelman producties

Het is altijd belangrijk om als bedrijf de juiste keuzes te maken. Hoe uw bedrijf functioneert, hangt in sterke mate af van de investeringen die u doet en of deze investeringen ook daadwerkelijk de juiste zijn. Hoe weet u of een investering de juiste is? Dat is een vraag waar u bij Henkelman altijd voor terecht kunt. Wij stellen u altijd een aantal vragen over uw bedrijf en het product dat u verpakt wilt hebben. Door onze vele jaren ervaring zijn wij in staat om u te bedienen van het beste advies dat helemaal is toegespitst op uw bedrijf en de diensten die u levert als bedrijf. Investeren in goede machines; daarvoor bent u bij Henkelman op het juiste adres. Henkelman kijkt altijd naar kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. Het onderhouden van uw machinerie is een belangrijk onderdeel van het bestieren van een fabriek. Goed onderhoud betekent dat er consequent bepaalde handelingen moeten worden verricht. Deze handelingen dienen het beste in een bepaalde volgorde te worden verricht zodat de mensen die met de machine werken die ze bij Henkelman aanschaften ook precies weten wat ze moeten doen en welke handelingen op welke manier dienen te worden verricht. Dat is een van de belangrijkste dingen en daar dient u te alle tijde rekening mee te houden. Wij houden onze oude en nieuwe klanten altijd zeer goed en nauwkeurig op de hoogte van alle ontwikkelingen en als wij niet producten of technische aanpassingen in ons bereik hebben dan zullen wij deze altijd zo snel mogelijk aan de man brengen. Op onze website kunnen onze klanten ook altijd ons assortiment bekijken om meer te leren over de laatste ontwikkelingen die bij Henkelman, maar ook in brede zin, op technologisch vlak plaatsvinden. Een strak maar ook een functioneel ontwerp; dat is wat wij altijd graag laten samen gaan.

Aandachtspunten

Een ander belangrijk punt waar wij bij Henkelman altijd veel aandacht aan besteden is het gemak waarmee u onze apparatuur kan bedienen. Het is namelijk heel belangrijk dat u makkelijk gebruik kunt maken van onze apparatuur en daarvoor maken wij ook gebruik van bepaalde methodes. Ten slotte hebben de machines van Henkelman een zeer lange levensduur en bij een goed onderhoud kunt u dus lang van onze producten genieten. Voor u betekent dat, dat investeren in onze producten een van de beste keuzes is die u maar kunt maken. Verpakkingen van producten zijn erg belangrijk. Hoe u het product verpakt kan heel bepalend zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om producten te verpakken en daarom moeten ondernemers die een bedrijf opstarten waarbij ze bepaalde producten willen gaan vervoeren altijd rekening houden met het feit dat de juiste verpakking gekozen moet worden. Omdat deze keuze goed moet worden gemaakt en de juiste overwegingen moeten worden gemaakt bieden wij u onze expertise graag aan. Wij helpen u ontzettend graag met het maken van de juiste keuze op dit gebied zodat u weet wat u doet. Wij bieden altijd zeer scherpe prijzen en ons assortiment is zeer divers. Een aantal voorbeelden van machines die u bij ons aan kunt schaffen zijn het tafelmodel, de enkelkamer, de dubbelkamer en de diptank. Het eerste voorbeeld dat wij gaven was het tafelmodel. Dit model bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen en is erg populair bij onze klanten omdat het zowel aantrekkelijk geprijsd is als onderhoudsvriendelijk. De diptank is een machine die op een andere manier werkt. Dit model zorgt voor een krimpverpakking die zeer geschikt is voor bepaalde producten. Zoals u ziet kunt u bij Henkelman terecht voor machines die werken op basis van verschillende soorten technieken. Het is belangrijk dat u deze technieken kent om de juiste keuze te maken en daarvoor kunt u bij ons altijd en op ieder moment informatie inwinnen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Meer informatie vindt u op onze website. Mocht u met een van onze medewerkers willen spreken, neem dan gerust contact op en dan helpen wij u graag verder.


Comments are closed.