Woning en Tuin

Het beste op het gebied van badkamers

woensdag, 8-10-2014  

Hebt u net uw huis verbouwd en bent u nu toe aan het verbouwen van de badkamer? Wilt u graag eerst wat inspiratie op doen, voordat u gaat beginnen? Dan is het goed dat wij u even treffen, want wij hebben namelijk erg goed nieuws voor u over een specialist op het vlak van badkamers. Het gaat hier om Sanitair Totaal, een fantastische firma in de plaats Oud Gastel. Bij deze badkamerspecialist kunt u uitstekend terecht voor van alles. Als het maar met badkamers te maken heeft, dan hebben wij het wel voor u in petto. Ons is werkelijk niets te gek en u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel voor u in de aanbieding. Daarom is het zeker aan te raden om een kijkje te nemen op onze prachtige website over badkamers. Op die manier komt u namelijk direct in onze webwinkel en wij zijn van alle markten thuis. Hier kunt u niet alleen leuke badkamerartikelen aanschaffen, maar u kunt hier ook veel inspiratie opdoen voor nieuwe badkamers. Kortom, Sanitair Totaal is the place to be als u er over denkt om uw badkamer te gaan verbouwen. Wij hebben werkelijk alles op dit vlak en hebben voor ieder wat wils. Hierdoor hebben wij nog nooit iemand teleur hoeven stellen. Al met al zult u zeker geen spijt krijgen van uw keuze voor ons, omdat wij geen nee te koop hebben. Alles wat u zoekt, kunt u zeker bij ons vinden. Wij maken de badkamers van uw dromen! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee gaat? Wilt u er beslist zeker van zijn dat er geen addertje onder het gras zit? Neem dan even contact met ons op. Als u ons opbelt, dan krijgt u direct een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn, die alles weet over ons enorme assortiment in badkamers. Op die manier krijgt u dus alle informatie die u nodig hebt om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Wist u dat badkamers helemaal niet duur hoeven te zijn?

Het is een feit dat veel mensen denken dat kwaliteit per definitie erg duur is. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Sanitair Totaal bewijst dat kwalitatief hoogwaardige badkamers hand in hand kunnen gaan met een aantrekkelijke prijs. Wij hanteren namelijk erg lage prijzen. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens op zoek bent naar nieuwe inspiratie op het gebied van badkamers, dan zult u bij ons voordelig uit zijn. Nu vraagt u zich misschien af hoe het mogelijk is dat u bij ons niet zo diep in de buidel hoeft te tasten voor de badkamers. Daarover doen wij u graag even het een en ander uit de doeken.

  • Ten eerste zijn wij een webwinkel, waardoor wij lage tarieven kunnen hanteren.
  • Ten tweede kopen wij grootschalig in, zodat wij van een enorm inkoopvoordeel kunnen profiteren.
  • Ten derde gaan wij zeer efficiënt te werk, waardoor wij in staat zijn om onze bedrijfskosten te drukken.

Al met al betekent dit natuurlijk dat u bij ons geen dief hoeft te zijn van uw portemonnee, maar toch kunt profiteren van het beste van het beste op het vlak van badkamers. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Van zo’n aantrekkelijk aanbod wilt u toch ook wel gebruik maken? Surf dan even naar onze geheel vernieuwde website en maak een account aan. Daarna kunt u meteen gaan beginnen met het bestellen van de artikelen uit onze webwinkel.

Bij ons is de klant nog echt koning

Als u met Sanitair Totaal in zee gaat, dan zult u al snel merken dat de klant bij ons koning is. Uw wensen staan bij ons centraal en wij houden hier als geen ander rekening mee. Als u graag keuze wilt hebben uit veel verschillende badkamers, zonder concessies te doen als het om kwaliteit gaat, dan maken wij dit voor u mogelijk. Als u niet te diep in de buidel wilt tasten voor kranen, waskommen, toiletpotten, baden en douchecabines voor badkamers, dan regelen wij dit voor u. En zeg nou zelf, waar treft u zo een klantvriendelijke mentaliteit vandaag de dag nog aan? Waar vindt u zoiets tegenwoordig nog? Bij ons in ieder geval wel! Wij hebben het beste met u voor en maken u daarom graag blij met:

  • lage prijzen voor badkamers
  • een zeer groot assortiment op dit vlak
  • de mogelijkheid om vragen te stellen, voordat u een knoop doorhakt
  • de optie om langs te komen in onze showroom om onze badkamers met eigen ogen te bekijken
  • topkwaliteit van de bovenste plank
  • en nog veel meer

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij leveren werkelijk badkamers in alle soorten, maten en kleuren. Door ons brede aanbod hebben wij voor ieder wat wils. Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan, maar het beste voor ons kunt kiezen.


Comments are closed.