Bedrijven en Bedrijfsleven

Het Poseidon waterbed tegen lichamelijke klachten

maandag, 21-1-2019  

Elke morgen als de wekker ging deed ik mijn best om deze uit te zetten. Met een simpele beweging voelde ik het al. Ik had weer pijn in mijn nek, schouders en rug. De knoop die vast zat in mijn nek trok helemaal door naar de rest van mijn lichaam. Dat deed ongelofelijk veel pijn. Hier had ik dus elke dag weer last van. Het was niet meer normaal en daarom ging ik op zoek naar mogelijke oplossingen. Ik dacht eerst aan een ander kussen maar wist niet zeker of dit de oplossing was. Toen ik meer las over het Poseidon waterbed besloot ik dat ik hier meer over moest weten. Want stel je nu eens voor dat mijn bed het probleem is voor mijn lichamelijk klachten. Dat ik gewoon een ander matras nodig heb en dan wel ontspannen wakker wordt. Ik had veel vragen en bedacht me dat ik het beste even langs kon gaan. Om het waterbed te voelen en al mijn vragen te stellen.

Ontspannen wakker worden met het Poseidon waterbed

Het grootste probleem is de manier waarop ik slaap. De houding die ik aanneem als ik in slaap val bepaalt hoe ik wakker word. Met een normaal matras moet je dus een juiste houding aannemen anders is de kans groot dat je wakker wordt met stijve spieren. Dit had ik dus elke dag en dat was heel vervelend. Ik kwam er dus al snel achter dat een waterbed de oplossing was voor mijn probleem. Op een Poseidon waterbed heb je namelijk een perfecte nachtrust. Je lichaam rust er goed op uit en je verkrampt niet in je slaap. Hierdoor zal je dus ook energiek en  fit wakker worden. Als je op een Poseidon waterbed slaapt voel je geen knel of drukpunten. Dit betekent dat je spieren en zenuwen niet worden afgekneld. Dit is met een normaal matras wel het geval. In je slaap beweeg je dan heel veel omdat je niet meer lekker ligt. Met een Poseidon waterbed zal je stil blijven liggen en slaap je dan ook een stuk rustiger.

Geen nekklachten meer

Ik heb het Poseidon waterbed nu een tijdje geprobeerd en ben dolgelukkig. Door dit matras word ik nu uitgerust en fit wakker. Ik voel geen druk meer op mijn nek en de klachten die ik eerst had die zijn er niet meer. Mijn lichaam voelt weer fit en energiek nadat ik wakker word. Dit waterbed is echt een aanrader als je:

  • Onrustig slaapt en veel beweegt in de nacht
  • Altijd last hebt van lichamelijke klachten
  • Je wakker wordt met spanning in je lijf of stijve spieren
  • Je niet uitgerust wakker wordt
  • Moeilijk in slaap komt door het woelen
  • Je slaapt veel beter met dit Poseidon waterbed

Elke dag werd ik wakker met pijnlijke klachten. Ik voelde een knoop in mijn nek. De pijn in mijn nek was zo ernstig dat het helemaal doortrok naar mijn schouders en de rest van mijn rug. Het was elke ochtend dus weer een opgave om me klaar te maken voor de dag. Ik had elke keer weer ongelofelijk veel pijn. Zoveel pijn dat het gewoon niet meer leuk was. Toen ik langs ging bij Merkwaterbed was ik van plan om alleen even te kijken. Toen begreep ik dat een Poseidon waterbed helemaal geschikt is voor iemand met mijn klachten. Ik besloot ik er gelijk één mee te nemen. Mijn nachtrust is belangrijk en het Poseidon waterbed voorkomt dat ik nog klachten ervaar bij het wakker worden. Ik ervaar geen klachten meer en daar ben ik heel gelukkig mee. Wil je meer weten kijk dan op: https://merkwaterbed.nl/product/Poseidon-duo-matrassen.


Comments are closed.