Woning en Tuin

Het voordeel van verplaatsbare windschermen

dinsdag, 18-11-2014  

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om u iets meer te vertellen over onze speciale verplaatsbare windschermen. Hebt u hier interesse in? Dan is deze tekst speciaal voor u bedoeld. Aarzel dus niet en lees gerust even verder in de volgende alinea’s. Daar vindt u namelijk meer informatie over verplaatsbare windschermen. Hebt u dat nou ook wel eens? Dat het zonnetje lekker schijnt en dat u graag in de tuin wilt zitten, maar dat er dan plotseling een harde wind opsteekt, waardoor het wel erg koud wordt? Zou u graag in de luwte willen zitten, maar hebt u geen enkele plek om het huis waar het helemaal windstil is? Dan kunt u natuurlijk eens nadenken over de aanschaf van een windscherm. Maar het nadeel hiervan is dat het dan voor altijd vast staat op de plek waar u het heeft laten plaatsen. Het zou dan leuk zijn als u een windscherm aan zou kunnen schaffen dat verplaatsbaar is naar een plek die u graag wilt. Het goede nieuws is dat dit nu mogelijk is. Tenminste, als u kiest voor Premonta. Alleen bij ons kunt u namelijk de beste verplaatsbare windschermen aanschaffen. Wij hebben voor ieder wat wils en durven gerust te stellen dat wij geen nee te koop hebben op dit vlak. Doordat onze verplaatsbare windschermen volledig mobiel zijn, kunt u ze op een plaats in de tuin neerzetten waar u graag uit de wind wilt zitten. Bijvoorbeeld daar waar de zon op dat moment schijnt. En als de zon dan draait, wat natuurlijk gebeurt op een dag, dan kunt u de verplaatsbare windschermen gewoon verplaatsen, zodat u ook aan de andere kant van het huis in de luwte van het scherm kunt zitten. En zeg nou zelf, dat is toch ideaal? Zoiets zou u toch ook wel willen hebben? Neem dan even de tijd om de informatie in de volgende alinea tot u door te laten dringen. Wij vertellen u namelijk graag meer over onze verplaatsbare windschermen in de onderstaande tekst.

Wist u dat verplaatsbare windschermen helemaal niet duur hoeven te zijn?

Het is een feit dat vele mensen denken dat speciale artikelen voor in en om huis heel veel geld kunnen kosten. Nu is dit ook wel het geval, maar dat hangt er maar net van af wat u aanschaft en waar u dit doet. Als u bijvoorbeeld verplaatsbare windschermen bij Premonta gaat kopen, dan zult u te maken krijgen met een enorm groot prijsvoordeel. Dit komt doordat wij te allen tijde lage tarieven hanteren. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens verplaatsbare windschermen zou willen kopen, dan zult u bij ons niet duur uit zijn. Wij houden er simpelweg niet van om onze klanten te veel geld neer te laten tellen. Wij snappen namelijk als geen ander dat u erg graag verplaatsbare windschermen wilt hebben in uw tuin, maar geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee. Daarom zorgen wij ervoor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor onze verplaatsbare windschermen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Bij ons is bijna alles mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het wel voor u fabriceren. Verplaatsbare windschermen zijn ons stokpaardje, maar wij hebben nog veel meer voor u in petto. En dat allemaal tegen een ontzettend lage prijs. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor Premonta te kiezen. Zou u graag wat meer willen weten over ons assortiment? Neem dan even een kijkje op onze geheel vernieuwde website, waar u meer komt te weten over wat wij allemaal voor u in de aanbieding hebben. Wij zien u graag terug op onze site!

Nooit meer in de wind zitten

Natuurlijk is het lekker om eens flink uit te waaien en de wind voor uw haren te voelen waaien. Dit kan uitstekend aan zee, of in een kaal landschap, of bovenop een berg. Maar dat gevoel wilt u natuurlijk niet hebben als u lekker in de tuin zit. Dan wilt u gewoon kunnen genieten van een windstil terras. Om dit mogelijk te maken kunnen wij unieke verplaatsbare windschermen voor u realiseren. En het goede nieuws is dat dit helemaal niet duur is. Althans, veel minder duur dan het laten plaatsen van een vaststaand windscherm. En daarbij hebt u dan ook nog eens te maken met het feit dat u het niet kunt verplaatsen. Al met al is kiezen voor verplaatsbare windschermen van Premonta dus een heel goed idee. Onze schermen zijn voor het grootste gedeelte gemaakt van glas, waardoor u alsnog een vrij zicht hebt. Zo hoeven de verplaatsbare windschermen uw zicht dus niet te belemmeren, als u bijvoorbeeld vrij uit wilt kunnen kijken over het platteland. Natuurlijk is het wel mogelijk om voor bruin of groen glas te kiezen, zodat u ook nog wat zonlicht tegenhoudt. Dit kan handig zijn voor in de zomer. Als u voor ons kiest, dan profiteert u van vele voordelen:

  • een geweldige service, waar u altijd gebruik van kunt maken
  • alle mogelijkheden van de wereld
  • verplaatsbare windschermen voor een schappelijke prijs
  • zelf de samenstelling uitkiezen
  • de mogelijkheid om even te komen kijken in onze mooie showroom
  • en nog veel meer

Maak dus vandaag nog een afspraak om langs te komen!


Comments are closed.