Creatief en Decoratief

Hoe maak je een magnetisch krijtbord?

donderdag, 29-8-2019  

Mijn man en ik wonen nu al een jaar in onze gezellige nieuwbouwwoning, maar nog steeds hadden we niks leuks gevonden om op te hangen in de keuken. We hebben een grote muur boven de eettafel en deze was heel erg kaal, maar we wisten simpelweg niet hoe we deze leuk konden stylen. Totdat we het idee voor een magnetisch krijtbord vonden op de website magneetverfmagneten.nl. Dit is wat ons betreft echt een super uitvinding, omdat je er zowel op kan schrijven als er dingen aan op kunt hangen. Voor ons is zo’n magnetisch krijtbord ideaal, want we kunnen nu lekker variëren met de knipsels en knutselwerkjes van onze kinderen, en er tegelijkertijd belangrijke berichten of boodschappenlijstjes op schrijven. Dit maakt het tot de ideale muurdecoratie in de keuken of eetkamer. En het leuke is, met behulp van magneetverfmagneten.nl kun je dit bord helemaal op de gewenste maat maken. Het maakt dus niet uit hoe klein of groot de ruimte (of muur) is waarvoor je het bord wil gebruiken, je zaagt gewoon een stuk hout in de maat die je wil hebben en verft deze vervolgens met de magneetverf die je in hun webshop bestelt. Wij hebben best een grote gemaakt, namelijk van 1,5 meter breed en 1 meter hoog. Het is namelijk best een grote muur en we wilden er heel veel knipsels en knutselwerkjes van onze kids op kwijt kunnen. Door de maat voelt het een beetje als ons eigen museumpje, de kinderen vinden het super leuk om hun kunstwerken eraan op te hangen.

Magnetisch krijtbord in alle kleuren

Doordat je zelf je eigen magnetisch krijtbord maakt kun je natuurlijk zelf kiezen in welke kleur je hem verft. In de webshop van magneetverfmagneten.nl vindt je magneetverf in super veel leuke kleuren, dus er zit er allicht een tussen die past bij jouw smaak en interieur. Wij hebben gekozen voor een zachte groentint. Deze oogt heel natuurlijk en past goed bij de rest van ons interieur. Het magnetisch krijtbord was helemaal niet moeilijk om te maken, we hadden het met zijn tweeën in één middag al voor elkaar. We hebben gewoon een stuk hout van de bouwmarkt op maat gezaagd en deze toen enkele laagjes magneetverf gegeven, een kind kan de was doen! En het resultaat is zó leuk geworden dat ik nu liefst nog veel meer artikelen bestel bij magneetverfmagneten.nl! Ze hebben er namelijk naast al die kleuren magneetverf nog veel meer leuks!

Schoolbordverf online kopen

Naast magneetverf om zo’n magnetisch krijtbord te maken kun je in de webshop van magneetverfmagneten.nl nog veel meer handige producten kopen voor in huis. Ze verkopen namelijk ook:

  • Schoolbordverf
  • Whiteboardverf
  • Voorbehandeling/primers voor al deze verf
  • Allerlei soorten (sterke!) magneten

Wij hebben dus tegelijkertijd met de magneetverf ook allerlei leuke magneetjes besteld. We kozen er ieder twee en hebben ook de kinderen een aantal favoriete laten kiezen. Zo is ons magnetisch krijtbord echt een weerspiegeling geworden van ons gezinnetje, en worden we er iedereen weer super blij van als we aan tafel zitten. En onze kinderen zijn super trots dat al hun kunstwerkjes nu zo in het zicht hangen, iedereen blij dus!

Lees meer…


Comments are closed.