Bedrijven en Bedrijfsleven

Hulp bij nazorg bouw

zondag, 6-1-2019  

Vorig jaar hebben mijn vrouw en ik een kavel gekocht. We wilden al jaren ons droomhuis laten bouwen en we besloten dat dit een goed moment was om het te laten doen. Onze kinderen zijn al een paar jaar het huis uit en we hoeven daarom geen rekening met hun te houden bij de bouw. Ons oude huis hadden we gekocht voor een groot gezin, maar we zijn nu alleen nog met ze tweeën. We hebben allebei een goede baan en willen over een paar jaar met pensioen gaan. We willen dan wonen in een huis dat speciaal gebouwd is voor ons tweeën. We hadden ook diverse huizen bekeken in de regio, maar konden niet vinden wat we graag wilden. Bij alle huizen was er iets wat wij niet mooi vonden, of misten, daarom leek het ons beter om een huis te laten bouwen. We hoorden dat de gemeente een oud gebouw wilde laten slopen in de stad en de grond wilde verkopen aan particulieren. Dit gebouw stond op een mooie locatie en had de juiste maten voor het huis dat wij in gedachten hadden. We besloten om het te kopen en door een architect lieten wij ons droomhuis ontwerpen. De architect kon rekening houden met al onze wensen en we waren erg blij met het resultaat. We vonden al snel een bedrijf in de buurt dat het huis wilde bouwen. We konden goede afspraken maken over de opleverdatum en de kosten voor de bouw. De architect had bij ons aangegeven dat het verstandig zou zijn om hulp bij nazorg van de bouw te regelen. Hij gaf aan dat veel bedrijven een huis snel afronden, waardoor nazorg bij de bouw veel voordeel heeft. Door nazorg bij de bouw in te schakelen kunnen veel problemen voor de oplevering worden opgelost.     

BBAN gaf nazorg bij de bouw van ons huis

Op het internet zochten we naar bedrijven die konden helpen bij nazorg bij de bouw van ons huis. We vonden een bedrijf in de buurt dat hier veel ervaring mee heeft en ons wilde helpen. Op de website https://www.bban.nl/nazorg-bouw van BBAN zagen we dat dit bedrijf veel ervaring heeft met bouwprojecten. We konden verschillende voorbeelden van projecten op de website zien waarbij ze de nazorg bij de bouw hadden geregeld. We lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf en het leek ons verstandig om een gesprek met ze aan te vragen. Tijdens het gesprek vertelden wij dat we een kavel hadden gekocht en daar een huis op lieten bouwen. We wilden graag dat het huis perfect zou worden opgeleverd en dat wij niet achter het bouwbedrijf aan hoefden te gaan als er fouten werden gemaakt. Wij weten niet waar we op moeten letten en het is mogelijk dat wij bouwfouten pas maanden later ontdekken. De medewerker van BBAN gaf aan dat ze de nazorg bij de bouw van ons huis konden verzorgen en precies wisten hoe ze dit moesten aanpakken. Na het gesprek besloten wij om gebruik te maken van de diensten van BBAN.

Blij met ons droomhuis

We wonen nu een paar maanden in ons droomhuis en zijn er erg blij mee. Het is een modern en erg ruim huis geworden. Het was verstandig om de nazorg bij de bouw door BBAN te laten uitvoeren, wat ze merkten verschillende problemen op. Voor de oplevering waren de problemen verholpen, zodat wij hier geen last van hadden. Voor nazorg bij bouw kunnen wij BBAN aanraden.

  • Ze hebben veel ervaring met bouwprojecten  
  • BBAN heeft veel goede beoordelingen
  • Ze ontdekten diverse problemen
  • BBAN heeft ons goed geholpen


Comments are closed.