Coaching en Workshops

Hulp bij scheiding met Ank

donderdag, 15-11-2018  

Hulp bij scheiding met AnkScheiden is lastig en voor vrijwel niemand leuk. De periode van een scheiding, van de aanloop naar een scheiding, tot het besluit om te gaan scheiden is al erg lastig. De kogel is dan door de kerk en het proces wordt in gang gezet, maar als de scheiding is afgerond betekent dat emotioneel nog niet het einde van dit proces. Scheiden kan worden vergeleken met het verlies van een persoon. Deze emoties worden door iedereen anders ervaren en kunnen veel verschillende emoties en gevoelens teweeg brengen, maar juist deze emoties kunnen blokkerend werken om over alledaagse dingen na te denken en bepaalde zaken te regelen en te doen. Ank van der Bilt biedt deze hulp bij scheiding vanuit Met Ank. Samen met u levert zij diensten die u de ruimte bieden om u te focussen op de emoties rondom een scheiding, op de gehele periode en de werking ervan. U kunt hierbij denken aan:

  • Hulp bij administratie
  • Hulp bij het invullen van formulieren
  • Ondersteuning op huishoudelijk vlak
  • Ontzorging op die vlakken waar het nodig is

Hulp bij scheiding biedt verlichting in moeilijke periodes en daarom is het goed dat Met Ank er voor u is.

De hulp bij scheiding in de praktijk

Stel u voor, de scheiding is aangevraagd, uw partner is het huis uit en het is lastig om uw gedachten bij alle dagelijkse zaken te houden. U bent daardoor minder efficiënt en de energie die u nog heeft stopt u in uw werk. Er moet immers brood op de plank komen. Er moet echter ook voor de kinderen gezorgd worden. De rekeningen moeten betaald worden. Het huis moet aan kant en zo zijn er nog veel meer zaken te bedenken waarbij u hulp bij scheiding kunt gebruiken. Te beginnen bij een opgeruimd huis, want met een opgeruimd huis heeft u immers ook een opgeruimd hoofd. Ank van der Bilt pakt dit grondig aan, met respect voor u en uw omgeving. Zijn er echter zaken die moeten gebeuren, zoals de administratie, formulieren invullen, aanvragen de deur uit doen, eventuele zaken die te maken hebben met uw scheiding, dan kunt u ook deze hulp bij scheiding door Ank van der Bilt laten uitvoeren. Zij gaat samen met u aan het werk, zorgt ervoor dat u helder in het vizier heeft wat de belangrijkste zaken zijn en dat wat moet gebeuren ook daadwerkelijk gebeurt en ook op tijd gebeurt. Hulp bij scheiding kan niet de pijn wegnemen, maar u wel zodanig ontzorgen dat u minder heeft om over na te denken. Zeker in het geval van kinderen die nog thuis wonen is hulp bij scheiding een welkome dienstverlening. Voor kinderen is het net zo goed een lastige periode en zij hebben steun van ouders daarin nodig. Met een opgeruimd hoofd en hulp bij scheiding kunt u hen structuur bieden die ze op dat moment zo nodig hebben. U heeft meer tijd om dat luisterend oor te bieden en u kunt daarmee uzelf beter focussen op uw ouderlijke taken. Zo kunt u tevens samen als gezin de scheiding verwerken en ruimte geven aan de emoties die bij een scheiding komen kijken.

Schakel Met Ank in

Een volledig overzicht van de dienstverlening van Met Ank, waaronder hulp bij scheiding, kunt u vinden op metank. Dit is haar website, waarop u kennis kunt maken met Ank van der Bilt, met de dienstverlening die zij biedt en de ervaringen die zij in het verleden heeft opgedaan. Neemt u gerust contact met haar op, zij staat voor u klaar om naar uw verhaal te luisteren en samen met u passende invulling aan hulp bij scheiding te geven.


Comments are closed.