Nieuws

Ik werk veel meer ontspannen dankzij de stahulp

dinsdag, 21-10-2014  

Voor mijn werk moet ik altijd heel veel staan en waar ik daar aan het begin van mijn carrière nooit moeilijkheden mee had, merk ik de laatste tijd dat het allemaal toch steeds moeilijker wordt om zonder rugklachten na een lange dag werken thuis te komen. Dat is iets waar ik van baal en daarom ben ik een tijd geleden eens gaan informeren of er misschien ook middelen waren om mijn werk wat aangenamer te maken. Een goede vriend van mij die jarenlang aan de lopende band heeft gestaan vertelde mij dat hij van zijn baas, het was inmiddels waarschijnlijk al meer dan tien jaar geleden, te horen had gekregen dat ze in verband met het voorkomen van rugklachten een stahulp voor hem hadden aangeschaft. Ik moet u bekennen dat ik nog nooit van een stahulp had gehoord en ik heb hem dan ook even verbaasd aangekeken. Hij vermoedde al dat ik waarschijnlijk niet precies zou weten wat een stahulp was en daarom nodigde hij mij uit om eens een keertje langs te gaan komen op zijn werk zodat ik in een mum van tijd kon ondervinden en zien wat een stahulp was. Ik kon dit aanbod natuurlijk niet afslaan want ik was inmiddels erg nieuwsgierig geworden naar deze stahulp en ik kon dan ook niet wachten tot het dan eindelijk zo ver was. In deze tekst wil ik u graag het een en ander vertellen over wat ik te weten ben gekomen bij deze vriend. Ik zal daarbij met name over de stahulp zelf schrijven omdat ik deze toch echt wel de moeite waard vond. Ik ga in deze alinea nog niet meteen de diepte in omdat ik daar liever nog even mee wacht om dat vervolgens in de tweede en derde alinea van deze tekst te doen. Op die manier bouw ik het allemaal langzaam op en hoop ik het overzicht in deze tekst te kunnen bewaren. Het zou namelijk jammer zijn wanneer u de draad al lang kwijt bent geraakt. Ik denk dat ik nu voldoende inleiding heb gegeven om mijn verhaal voort te gaan zetten in de volgende alinea.

Met de stahulp zijn mijn rugklachten enorm afgenomen

Zoals ik al in de voorgaande alinea beschreven heb, moet ik voor mijn werk heel erg veel staan. Ik had daar dus nooit problemen mee gehad totdat ik merkte dat mijn rug steeds meer en ook steeds vaker pijn ging doen. Reden genoeg dus om eens te gaan kijken of er voor mij ook interessante mogelijkheden verkrijgbaar waren. Van die collega kreeg ik dus het advies om een stahulp te gaan gebruiken. Ik wist dus eerst helemaal niet wat dit was en daarom mocht ik, toen ik daar bij hem op het werk was om de stahulp eens te bekijken, van hem zijn stahulp wel een tijdje meenemen zodat ik kon ervaren of het voor mij een mogelijkheid zou zijn. Ik heb dit aanbod in dank aangenomen en ik kan u vertellen dat ik met veel nieuwsgierigheid mijn nieuwste aanwinst ben gaan proberen. Mijn collega’s keken mij in het begin wel een beetje raar aan toen ik met een stahulp aan kwam zetten maar na een tijdje viel het hen wel op dat ik steeds soepeler werd en dat ik ook weer sneller ging lopen. Dit maakte hen wel nieuwsgierig naar de stahulp en daarom kreeg ik in de loop der tijd steeds meer mensen bij me die mij vroegen om wat meer te vertellen over de stahulp. Ik heb hen deze informatie natuurlijk maar wat graag gegeven want ik ben niet iemand die de goede dingen van het leven enkel en alleen voor zichzelf wil houden. Ik heb verscheidene keren gehoord dat ze zelf ook graag zo’n stahulp zouden willen hebben zodat ook zij wat minder last van hun rug zouden krijgen. Ik heb hen daarop het adres van de winkel gegeven waar ik door mijn collega op was getipt. Ik kan u vertellen dat er nu heel wat van dergelijke stoelen bij ons op de zaak staan. In de laatste alinea zal ik u wat meer vertellen over de service zoals ik die ervaren heb bij het kopen van mijn stahulp.

Een zeer klantvriendelijk bedrijf

Die collega waar ik het in het voorgaande reeds over had, adviseerde mij om eens een kijkje te gaan nemen op de website staandwerk.nl. Zoals de naam van de site ook al zegt weet men hier allerlei manieren om staand werk te veraangenamen en dat weten zij met name te bewerkstelligen aan de hand van een stahulp. Ik kan u vertellen dat het mij helemaal niet veel tijd heeft gekost om te kiezen of ik al dan niet een stahulp zou willen aanschaffen. Voor mij stond het onmiddellijk als een paal boven water dat dit hetgeen was dat ik zo hard nodig had. Ik heb daarom meteen een bestelling geplaatst zodat ik de stahulp van mijn collega weer kon retourneren. Hij vertelde mij dat hij zelf ook weer eens op staandwerk.nl had gekeken en dat hij besloten had om daar ook maar weer eens een stoel te bestellen. Kortom, ik kan dus wel zeggen dat:

  • ik gevonden heb waar ik naar op zoek was
  • ik heel erg tevreden ben
  • ik deze winkel aan iedereen van harte aan kan bevelen

Kijk daarom vandaag nog maar eens op de geheel vernieuwde website.


Comments are closed.