Nieuws

IPhone hoesjes van Luxury Case

zaterdag, 7-3-2015  

Luxurycase.nl is de juiste plek om uw iPhone hoesjes aan te schaffen. Bent u de trotse bezitter van een iPhone? Dan bent u bij luxurycase.nl helemaal op het juiste adres. Het is belangrijk om uw telefoon goed te beschermen. Sommige modellen van de iPhone zijn zeer kwetsbaar en we kennen allemaal de telefoons met het gebroken scherm. Dat is iets wat we graag willen voorkomen en dat doen we door te kiezen voor kwalitatieve iPhone hoesjes. IPhone hoesjes moeten een toevoeging zijn en een meerwaarde voor uw telefoon in plaats van enkel en alleen een praktische keuze. Daarom bieden wij bij Luxury Case een zeer ruim assortiment aan iPhone hoesjes aan waar u uit kunt kiezen. Niet alleen bieden wij iPhone hoesjes voor uw telefoon, ook kunt u bij ons terecht voor de bescherming en het verfraaien van uw tablet. U kunt kiezen uit twee verschillende soorten materialen. Dat zijn kunstleer en aluminium. We hebben duidelijke en goede foto’s online geplaatst zodat het voor u makkelijk is om te zien hoe onze iPhones hoesjes eruit zien. Bij ons geldt: ‘What you see is what you get’! Wij hebben als online winkel niet voor niets het webshop keurmerk en vinden het belangrijk om u online de beste service te verlenen. Mocht u aanschaf toch niet helemaal naar wens zijn, dan heeft u de mogelijkheid om de iPhone hoesjes of de luxury cases binnen veertien dagen terug te sturen. Wij kunnen dit risico gerust nemen, want onze klanten zijn altijd zeer tevreden over onze producten en dat maakt dat wij mooie en kwalitatieve producten verkopen aan vele tevreden klanten! De voordelen van het aanschaffen van iPhone hoesjes bij luxurycases.nl hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • wij bieden een zeer divers en groot assortiment aan iPhone hoesjes en cases
  • wij bieden u regelmatig mooie kortingen aan, houd de website in de gaten!
  • u heeft na bestelling en betaling altijd veertien dagen bedenktijd
  • wij zijn aangesloten bij de stichting webshop keurmerk, betaal veilig online
  • wij voegen regelmatig nieuwe modellen toe aan ons assortiment

IPhone hoesjes kiezen

Bij luxurycases.nl geniet u niet alleen van het rijkste assortiment aan iPhone hoesjes en cases, ook profiteert u van geweldige acties en kortingen. Daarom raden wij u te alle tijden aan om onze website goed in de gaten te houden. Een van de acties die wij hebben is de zogenaamde openingskorting actie van maar liefst vijfentwintig procent op de hele collectie iPhone hoesjes. Dat betekent dat u een kwart van de prijs minder betaalt. Hiervoor hoeft u slechts een ding te doen en dat is onze Facebook pagina liken. Als u geen enkele actie wilt missen dan heeft u tevens de mogelijkheid om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van alle acties en kortingen. Laat die kans niet aan u voorbij gaan! De reden dat u er verstandig aan doet om onze website in de gaten te houden is niet alleen dat wij waanzinnige acties doen. Tevens dient u ons assortiment in de gaten te houden omdat wij regelmatig geweldige nieuwe producten aan het assortiment toevoegen! Prachtige beschermende hoezen en iPhone hoesjes voor iedereen die zijn tablet of telefoon dat beetje extra cachet wil geven. Voor de mooiste, beste en leukste iPhone hoesjes en cases bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Natuurlijk komen er ook vaak nieuwe modellen telefoons op de markt. Het is dan ook belangrijk dat de hoesjes direct beschikbaar zijn op het moment dat er een nieuwe iPhone op de markt is. Ook daarvoor bent u bij ons goed. Want de nieuwste hoesjes voegen wij direct aan ons assortiment toe! Het is belangrijk om uw telefoon goed te beschermen met een hoes. Hoe voorzichtig u ook met uw telefoon omgaat, het kan altijd wel een keer gebeuren dat hij valt of dat u de telefoon ergens tegenaan stoot. Dat is heel erg zonde en wij raden iedereen dan ook aan om te zorgen voor goede en mooie bescherming van de telefoon of tablet. Op die manier gaat uw telefoon veel langer mee en heeft u er dus langer plezier van!

Meerdere hoesjes kiezen

Veel mensen vinden het leuk om af te wisselen en kiezen voor verschillende hoesjes. Vanaf achttien euro geniet u van het voordeel dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Bekijk ons assortiment op uw gemak en misschien vindt u wel een aantal iPhone hoesjes die u bevallen. In combinatie met de welkomst actie geniet u dan van geweldige kortingen! Mocht u onder dit bedrag zitten, dan is er ook nog geen man overboord, want u betaalt altijd slechts twee euro extra voor de verzendkosten. Wij vinden het belangrijk om altijd de zorgen voor een snelle levering en daarom zorgen wij dat u als u uw bestelling vandaag voor vijf uur plaatst, u het hoesje of de hoesjes al morgen in huis heeft! Als u een product wilt hebben, wilt u er immers direct gebruik van kunnen maken en daarom vinden wij het van het grootste belang om de hoesjes snel te leveren! Kies voor de beste bescherming van uw telefoon, een geweldig en divers aanbod en de beste prijzen. Kies voor luxurycases.nl en laat u verleiden door de mooiste hoesjes die uw telefoon mooier maken en er voor zorgen dat u langer van uw telefoon kunt genieten.


Comments are closed.