Bedrijven en Bedrijfsleven

Kerstkaarten drukken

vrijdag, 23-11-2018  

Dit jaar je eigen kerstkaarten drukken en je verrast familie en vrienden met jouw ontworpen creaties. Steeds meer mensen maken hun eigen kerstkaarten. Je hoeft hier niet veel tijd aan te besteden. Ook een mooie bewerkte foto is te gebruiken om kerstwensen mee te versturen. Je wilt dan uiteraard het liefst dat de kaart eruit ziet als een die je kan kopen in de winkel. Dan volstaat jouw eigen printer niet in dat geval en die is ook helemaal niet nodig. Zeker niet als je een groot aantal kaarten wilt laten afdrukken, is een kleine printer niet voldoende. Daarom is een bestelling doen bij Drukwerkdeal voor kerstkaarten drukken een uitkomst. Zij kunnen jouw ontwerpen zo bedrukken dat ze eruit komen als prachtig geprinte kaarten die jij met trots kan versturen met de kerstdagen. Ben je zelf niet creatief genoeg om zelf ontwerpen samen te stellen? Dan heeft Drukwerkdeal ook al ontwerpen voor je gereed. Deze kan je selecteren door de optie online ontwerpen aan te klikken. Niet alleen vind je daar een aantal mooie inspirerende kerstontwerpen, maar ook de rest van de eigenschappen zijn geselecteerd voor kerstkaarten drukken. Zo hoef je niet naar de winkel, maar bestel je online bij Drukwerkdeal.nl jouw originele wenskaarten.

Je eigen inspirerende kerstkaarten drukken

Maar als je zelf een mooi ontwerp heb gemaakt, dan biedt Drukwerkdeal alle technieken en materialen om deze op hun best te bedrukken. Geef als eerste aan dat jij je eigen bestanden aanlevert en ga vervolgens aan de slag met de verdere vormgeving van jouw wenskaarten. Dit begint bij het kiezen van een formaat. Hier heb je wellicht een idee over, maar het is niet ondenkbaar dat de opties van Drukwerkdeal jou van gedachte doen veranderen. Voor kerstkaarten drukken heb je de keus uit de formaten A5, A6, vierkant M, Din Large en vierkant. Afhankelijk van het formaat heb je de keus uit een staande of liggende uitvoering. Vervolgens heb je de keus om een gevouwen of ongevouwen versie te laten bedrukken. Voor veel kaarten heb je vaak de keus uit meerdere soorten papier, maar een gelegenheid als de kerst vraagt om wat extra glanzende papiermaterialen zoals:

  • Ice silver metallic
  • Eenzijdig gestreken sulfaatkarton

Beiden hebben een gewicht van maar liefst 300 g/m2. Daarmee ben je verzekerd van stevig en kwalitatief materiaal om daarop jouw kerstontwerp te laten bedrukken. Het materiaal ice silver metallic beschikt over zilveren glanzend oppervlak. Wil je liever eenzijdig gestreken sulfaatkarton maar wel met een glans? Dat kan door te kiezen voor een mooie luxe afwerking met mat- of glanslaminaat.

Ontwerp je eigen kaarten bij Drukwerkdeal.nl

Is het voor jou nog te snel om een kaart van begin tot eind zelf samen te stellen? Dan kan je door middel van de ontwerptool makkelijker je eigen kaarten maken voor kerstkaarten drukken. Hier zie je dan diverse formaten gemaakt van geselecteerde materialen met of zonder een luxe afwerking. Selecteer een van de gewenste samenstellingen om binnen een paar klikken toch een eigen kerstkaart gemaakt te hebben:

  • Kerstkaart vierkant mat of glans ongevouwen
  • Kerstkaart vierkant mat of glans gevouwen
  • Kerstkaart A6 mat of glans
  • Kerstkaart A5 mat of glans

Na het kiezen van jouw formaat en afwerking voor de kerstkaarten drukken, hoef je alleen nog maar het ontwerp te selecteren. Drukwerkdeal heeft voldoende creaties beschikbaar waarmee je jouw wenskaarten voor de kerst een persoonlijke tint kan geven. Of je nou zelf je kaart van begin tot eind op opgesteld of met behulp van Drukwerkdeal, je kan vanaf 10 kaarten een bestelling doorgeven voor kerstkaarten drukken. Kleine of grote oplages, bij Drukwerkdeal.nl kan jij jouw wensen op kerstkaarten drukken.


Comments are closed.