Nieuws

Koeka, lifestylemerk voor baby’s en kinderen

donderdag, 19-2-2015  

Bent u zwanger? Dan is het de hoogste tijd om lekker te gaan winkelen. Er is weinig zo leuk als op zoek gaan naar leuke babykleertjes of naar inrichting voor de babykamer. Bent u op zoek naar een merk dat hier echt in gespecialiseerd is, dan is Koeka de juiste keus voor u. Dit is namelijk echt hét baby- en kinderlifestylemerk en zij maken echt bijna alles wat uw kindje in deze fase van zijn of haar leven nodig heeft. Natuurlijk zijn er naast Koeka nog heel veel andere merken waar u uit kunt kiezen. Waarom zou u nu voor dit merk gaan? In de eerste plaats natuurlijk vanwege de kwaliteit. U moet er als jonge ouder gewoon op kunnen vertrouwen dat de gebruikte materialen veilig zijn en dat er niet ergens kleine onderdeeltjes zijn die uw kindje eraf zou kunnen trekken en in de mond zou kunnen stoppen. Bij Koeka weten ze als geen ander hoe belangrijk dit is. Hun artikelen zijn allemaal absoluut veilig en van een uitstekende kwaliteit, waardoor u zeker weet dat ze lang meegaan. Maar Koeka is natuurlijk niet het enige merk dat let op kwaliteit en veiligheid, dat zou bij alle babymerken natuurlijk voorop moeten staan. Voor velen is de reden om voor Koeka te kiezen en niet voor een ander babylifestylemerk de stijl van de producten. Nu valt over smaak natuurlijk niet te twisten, maar feit is dat ze bij dit merk een zeer goede combinatie weten te maken van kwaliteit en mode. Zij voeren hun producten namelijk altijd in de mooiste modekleuren uit, waardoor ze altijd trendy zijn. Ideaal dus voor jonge ouders die graag de mode en de laatste trends op het gebied van inrichting volgen.

De productlijnen van Koeka

Zoals gezegd ontwerpen ze bij Koeka een keur aan producten, variërend van kleding tot woninginrichting. Hun assortiment is globaal op te delen in de volgende productlijnen:

  • een wooncollectie, bestaande uit onder andere boxkleden, boxzakken en woonaccessoires
  • de beddengoedlijn, met daarin bijvoorbeeld lakens, dekentjes en overtrekken voor kleine dekbedden
  • een kledinglijn, met onder andere mutsjes, trappelzakken en pyjama’s
  • een verzorgingslijn, met spuugdoekjes, speendoekjes, omslagdoeken, slabben en overtrekken voor aankleedkussens
  • een lijn voor de jonge moeder, met bijvoorbeeld mooie luiertassen en nachthemden

U ziet dat Koeka inderdaad een zeer compleet merk is, dat zij echt aan alles gedacht hebben. Natuurlijk zijn de hierboven genoemde producten slechts een aantal voorbeelden van wat er te krijgen is, de keus is echt nog een stuk groter. Het fijne van Koeka is bovendien dat zij hetzelfde producten bijna altijd in meerdere kleuren maken. Het is immers heel erg vervelend als u net een mooie decoratieve hanger gevonden hebt, maar de kleur ervan totaal niet past bij de kleuren van uw babykamer. Daarom zorgen zij er altijd voor dat er meerdere kleuren beschikbaar zijn, zodat iedereen altijd een geschikte tint kan vinden. Heel fijn is ook dat Koeka niet alleen aan de baby denkt, maar ook aan de jonge moeder. U hebt immers ook nieuwe producten nodig. Een zeer belangrijke accessoire is de luiertas. U zult namelijk al snel merken dat het echt noodzakelijk is om deze te hebben, u kunt echt niet meer de deur uitgaan zonder een voorraadje schone luiers, washandjes, billendoekjes, verzorgingsproducten, flesjes drinken, hapjes eten en reserve kleertjes. Al deze spullen moet u natuurlijk op de een of andere manier meenemen en dit zal niet in uw handtas passen. Een luiertas is dan ideaal. Deze heeft de nodige vakjes waar u spulletjes in op kunt bergen, zodat u altijd snel kunt vinden waar u naar op zoek bent. Bovendien zien de luiertassen van Koeka er zeer stijlvol uit. Dit is niet zo logisch als het klinkt, vaak zijn dit namelijk nogal a-modieuze tassen. Dat u moeder bent geworden en het nu altijd druk hebt, betekent natuurlijk niet dat u er niet meer goed uit wilt zien. Dat wilt u natuurlijk nog steeds gewoon erg graag. Dat hebben ze bij Koeka begrepen en vandaar de zeer modieuze luiertas.

Veel keus bij Villa Vrolijk

U bent zwanger en u wilt op zoek gaan naar de producten van Koeka, waar kunt u dit dan het beste doen? Een echte aanrader is Villa Vrolijk. Deze webwinkel is gespecialiseerd in alles op het gebied van babykleding en inrichting van babykamers. U vindt bij hen dan ook een zeer ruime collectie van Koeka. Het fijne is dat u bij hen rustig online kunt winkelen en dat u uw bestelling altijd snel in huis hebt. Alle producten hebben zij namelijk daadwerkelijk op voorraad, waardoor zij snel tot verzending over kunnen gaan. Dit is lang niet bij alle webwinkels het geval, maar bij hen hebt u de producten dus echt heel snel in huis. Een groot pluspunt is bovendien dat zij altijd veel productinformatie geven. Bekijkt u bijvoorbeeld een dekentje van Koeka, dan zult u daarbij informatie aantreffen over de materialen die er gebruikt zijn en over de afmetingen. Zo hebt u dus echt duidelijkheid over alle producten. Wat ook heel fijn is, is dat zij bij ieder product meerdere foto’s hebben staan en dat deze goed uitvergroot kunnen worden. Zo kunt u ze online goed bekijken en beoordelen. Kijkt en voelt u toch liever in het echt, dan kunt u hiervoor terecht in de showroom van Villa Vrolijk. Hier kunt u de spulletjes van Koeka en andere merken op uw gemak bekijken.


Comments are closed.