Bedrijven en Bedrijfsleven

Koop online golfplaten en sandwichpanelen uit 125.000 m2 voorraad bij Huisman Gemert!

zaterdag, 13-7-2019  

Beste aannemer, timmerman, klusjesman of -vrouw en alle creatieve en handige mensen in Nederland die opzoek zijn naar golfplaten, sandwichpanelen of andere bouwmaterialen. huisman Gemert is dé bouwmaterialen leverancier van Nederland met één van de grootste voorraden van wel 125.000 m2. Golfplaten in allerlei kleuren, afmetingen en sandwichpanelen die je zelfs naar wens kunt samenstellen! Wil jij ook verzekerd zijn van een topkwaliteit aanbod met snelle levertijden en een grote keus aan mogelijkheden? Bekijk dan nu onze website: huisman.nl! Wij helpen je graag op weg met de voorbereiding, levering en eventueel voor bouwadvies op maat, zo bouwen we samen in vertrouwen!

Sandwichpanelen voor stijl

Sandwichpanelen zijn leverbaar in diverse binnenafwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan dik isolatiemateriaal. Eenvoudig en aantrekkelijk in gebruik, voor een strakke buitenkant en warme binnenkant. Sandwichpanelen zijn zeer veelzijdig in gebruik. Ze worden onder andere ingezet als muren, daken en afscheidingen. Aangezien wij van huisman Gemert samenwerken met toonaangevende producenten in binnen- en buitenland, ben je verzekerd van topkwaliteit sandwichpanelen die je ook nog eens geheel naar eigen wens kunt samenstellen! Het eindresultaat dient er ten slotte schitterend uit te zien en functioneel te zijn in gebruik. Uiteraard vind je alle bijbehorende materialen, zoals windveren en hulpstukken bij ons in het assortiment. Benieuwd naar onze grote voorraad of liever zelf jouw eigen sandwichpanelen samenstellen? Bekijk dan gelijk onze website: huisman.nl.

Industriële bouwstijl met golfplaten

Golfplaten zijn er in diverse soorten en maten. Wij hebben uitzonderlijke lengtes golfplaten voorradig. De golfplaten zijn zeer sterk geproduceerd op basis van kunststofvezels die cement gebonden zijn. Om de breekbaarheid tevens te reduceren, zijn er polypropyleen veiligheidstrips verwerkt in de platen. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Al onze golfplaten zijn daarom volgens de C1X kwaliteitsklasse. Uiteraard geproduceerd volgens de Europese EN494 normering. Golfplaten zijn er niet alleen in de standaard kleuren te verkrijgen bij huisman Gemert. Naast zwarte, grijze en lichtdoorlatende golfplaten, zijn ze leverbaar in diverse andere kleuren. Passend bij jouw huis of bouwplannen! Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Aangezien onze golfplaten ontzettend sterk en hoogwaardig zijn, kun je zelfs jouw huis of dak ermee bekleden. Tegenwoordig zijn er schitterende industriële en moderne voorbeelden van te vinden. Gave en vooral unieke bouwwerken van strakke lijnen met als basis golfplaten.

Voordelen golfplaten en sandwichpanelen bij huisman Gemert bestellen:

 • Meer dan 55 jaar ervaring
 • Eigen productielijnen
 • Top beoordelingen van meer dan 300 andere klanten
 • Een van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland
 • Enkel top kwaliteit volgens de C1X kwaliteitsklasse
 • Geproduceerd volgens de veiligheidsnormering van EN494
 • Snelle levertijden
 • Veelzijdig inzetbaar
 • Alle bijbehorende benodigdheden op voorraad
 • Sandwichpanelen geheel naar wens samenstellen
 • Persoonlijk advies van deskundige en vriendelijke medewerkers
 • Hoog belastbaar
 • Diverse kleuren en materialen

Het is tijd om de veelzijdige en uitgebreide mogelijkheden te gaan ontdekken van golfplaten en sandwichpanelen in de bouw. Bij huisman Gemert ben je aan het juiste adres als dé bouwmaterialen leverancier in Nederland. Wij helpen jou graag verder aan een geweldig eindresultaat waar je jaren plezier aan zult hebben met behulp van onze bouwmaterialen. Bezoek onze website nu voor ons grote assortiment bouwmaterialen: huisman.nl of kom langs bij ons in Gemert! Wij staan voor jou klaar.


Comments are closed.