Webwinkels en Webshops

Opzoek naar kantoorinrichtingen? Kies voor 20 jaar ervaring Shiraz Office Furniture!

zondag, 16-6-2019  

Opzoek naar kantoorinrichtingen? Kies voor 20 jaar ervaring Shiraz Office Furniture!Bent u opzoek naar een nieuwe kantoorinrichting? Modern en functioneel of juist strak, zakelijk en minimalistisch? Dan helpen wij van Shiraz Office Furniture u graag verder. Al meer dan twintig jaar zijn wij ervaren specialist op het gebied van kantoorinrichtingen. Gaat u renoveren of heeft u een nieuw kantoor? Dan bent u bij ons verzekerd van een passende en vooral topkwaliteit kantoorinrichting. Met ruim 10.000 kantoorinrichtingen op onze teller, kunnen wij u op maat adviseren en diverse voorbeelden laten zien. Benieuwd naar onze kantoorinrichtingen of wilt u graag de mogelijkheden voor uw kantoorinrichting bespreken, inclusief vrijblijvend interieuradvies? Neem dan contact met ons op, bekijk onze website of bezoek onze grote showroom van circa 1000 m2 in Dordrecht!

Praktische kantoorinrichtingen van topkwaliteit

Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in om uw wensen te bespreken. Als deze helder in kaart zijn gebracht, gaan wij vrijblijvend voor u aan de slag met een 2D en 3D ontwerp van uw nieuwe kantoorinrichting. Wij denken in functionaliteit, sfeer en interieur. Interieuradvies inclusief vloer- en wandbekleding is hierin meegenomen. Een kantoor is namelijk één van de belangrijkste ruimtes om zorgvuldig en met oog voor detail te ontwerpen. Het dient een praktische ruimte te zijn, dat overzichtelijk is en voldoende opbergruimte biedt. Daarbij dient het fijne en comfortabele werkplekken te bieden, zodat er flink wat uren gewerkt kunnen worden. Onze kantoorinrichtingen zijn uiteraard van de beste kwaliteit. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande en genormeerde merken als Interstuhl en Palmberg. Deze merken geven de garantie dat meubilair tussen de vijftien en twintig jaar na-leverbaar blijft. Mocht er iets stuk gaan of op den duur aan vervanging toe zijn, dan blijft uw kantoor dezelfde uitstraling behouden. Op deze wijze bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw prachtige nieuwe kantoorinrichting van Shiraz Office Furniture uit Dordrecht!

Kantoorinrichtingen in stijl

Wat past het beste bij uw bedrijf aan kantoorinrichting? Heeft u bijvoorbeeld een modern bedrijf met een groene/duurzame uitstraling? Of liever strak en zakelijk? Voor alle kantoorinrichtingen bieden wij het passende kantoormeubilair voor een stijlvolle inrichting. Van werkplekken tot praktische opbergsystemen. Wellicht een speciale werkplek voor flexwerkers of een receptiebalie? Wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar is afgestemd, zodat u en eventueel uw medewerkers kunnen werken in een prettige en fijne werkomgeving dat functioneel is ingericht. Geheel naar wens en rekening houdende met uw budget. Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, de nieuwe meubels en het complete plaatje, gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij dat uw nieuwe kantoorinrichting spoedig zal worden geplaatst.

Complete kantoorinrichtingen bij Shiraz Office Furniture:

 • Meer dan twintig jaar specialist en ruim 10.000 kantoorinrichtingen uitgevoerd
 • Geheel volgens uw wensen en passend bij uw budget
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek inclusief 2D en 3D ontwerp
 • Gratis interieuradvies inclusief wand- en vloerbekleding
 • Inrichting aansluitend bij uw bedrijf
 • Voor praktische, comfortabele en efficiënte werkplekken
 • Snel geplaatst door ons professionele team
 • Milieubewust gefabriceerd
 • Gegarandeerd jarenlang plezier en garantie op nalevering van circa 20 jaar
 • Topkwaliteit meubilair van vooraanstaande en genormeerde leveranciers
 • Grote showroom in Dordrecht te bewonderen van 1000 m2

Wilt u kantoorinrichtingen op maat laten ontwerpen, alles uit uw nieuwe kantoorinrichting halen of bent u benieuwd naar de nieuwste kantoorinrichtingen die wij hebben geplaatst? Bezoek dan nu onze website en ontdek welke fantastische mogelijkheden wij kunnen bieden voor uw kantoor shiraz.nl/!


Comments are closed.