Mode en Kleding

Pink Pewter maakt het mooier

dinsdag, 13-1-2015  

Al jaren ben ik als kapster aan het werk en ik vind het heerlijk om met haar en Pink Pewter bezig te zijn. Niet alleen vind ik het leuk om te knippen en te verven, maar ik ben ook altijd bezig met het creëren van nieuwe kapsels. Zowel bij mezelf als bij anderen. Het leuke van het werken met andermans haar is dat je altijd weer een ander gezicht voor je hebt. Dit zorgt er voor dat je heel creatief wordt op dit gebied. Je eigen gezicht ken je natuurlijk heel erg goed en dus zie je al snel of een bepaald kapsel met of zonder Pink Pewter wel of niet bij je zal staan. Bij anderen is dit natuurlijk wel anders. Je moet hier echt aan de slag met wat je ziet en dat niet alleen. Je moet er uiteraard ook bij stil staan wat die persoon zelf leuk vindt. Zo heb ik ooit een keer de fout gemaakt om een heel lieflijk kapsel te maken bij een heel stoer en sportief meisje. Nou, die fout maak je maar een keer, want dat meisje vond het verschrikkelijk. Sindsdien vraag ik altijd aan de man of vrouw die ik in de stoel heb zitten waar ze van houden en of ze zelf al een idee hebben. Ik vind het geweldig als een man of vrouw zegt dat ze zich graag door me laten verrassen en dat ik alles mag doen wat ik in gedachten heb. Dan kun je echt helemaal los gaan. En dat doe ik dan ook! Het is zo leuk om een kapsel bij iemand te creëren waar ze niet alleen blij mee zijn, maar ook verrast door zijn. Je wilt ze toch iets laten zien dat ze zelf nooit zouden doen. Daarom werk ik ook altijd graag met haaraccessoires. Dat is echt de manier om weer eens iets heel anders te kunnen doen. Sinds ik de haarbanden van Pink Pewter heb ontdekt, ben ik helemaal fan van accessoires. Deze producten zijn zo geweldig en je kunt er zo veel mee. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Bij Pink Pewter vind je in het assortiment:

  • haarsieraden
  • headwraps

Op de website ppwebshop.com vind je het complete assortiment van Pink Pewter. Ik ben dus regelmatig te vinden op die website om weer haaraccessoires te bestellen en te kijken of ze alweer nieuwe producten hebben. Iedere keer als ik zie dat ze iets nieuws hebben kan ik niet wachten om het in huis te hebben en ermee aan de slag te gaan.

Met Pink Pewter maak je de prachtigste kapsels

Online kun je uiteenlopende filmpjes vinden van prachtige kapsels met haarbanden en al die kapsels kun je natuurlijk maken met de Pink Pewter haarbanden. Veel vrouwen weten niet dat je echt hele leuke dingen kunt maken met haarsieraden van Pink Pewter. Vaak dragen zij het alleen op de meest simpele manier en dat vind ik altijd zo zonde. De haarsieraden van Pink Pewter verdienen gewoon meer. Als je in de webshop gaat kijken valt je meteen op dat je hier uiteenlopende soorten haarbanden kunt kopen. Ik ben er dan ook zeker van overtuigd dat iedere vrouw daar een haarband kan vinden die bij haar past. Of je nu houdt van een stoere stijl of juist een veel vrouwelijkere stijl hanteert bij Pink Pewter ga je zeker iets vinden dat bij je past. Ik vind ook het leuke van deze haarbanden dat je er ook een draai aan kunt geven door de outfit die je draagt. Zo hebben ze genoeg haarbanden waar je verschillende kanten mee uit kunt. Het is maar net hoe je het combineert met de outfit die je aan hebt. Het is dus wel belangrijk dat je hier een beetje een oog voor hebt. Weet je bijvoorbeeld van jezelf dat je het moeilijk vind om een bepaalde stijl bij elkaar te combineren? Laat je hier dan in adviseren door iemand of houd het simpel met de Pink Pewter haarbanden. Kies er niet eentje die heel erg opvalt, maar ga voor een simpeler exemplaar. Ook hier kun je al zoveel leuke dingen mee doen en het is het zeker waard om hier gewoon mee te experimenteren.

Samen met je dochter aan de Pink Pewter

Als je moeder bent van een dochter dan is er natuurlijk niets leuker dan lekker samen tutten. Door voor jullie alle twee leuke haarbanden van Pink Pewter te kiezen kunnen jullie deze sessies nog veel leuker maken. Zeker als je dochter al wat ouder is kunnen jullie dit ook gaan combineren. Zo kun jij haar accessoires van Pink Pewter gebruiken en zij die van jou. Zo hebben jullie ineens een dubbele garderobe en er is natuurlijk geen enkele vrouw die dat erg vindt. Ik vind het zelf altijd erg leuk om de garderobe van een ander te kijken. Zo kom ik vaak op de leukste ideeën en doe ik echt weer goede inspiratie op. Twee bedenken tenslotte meer dan een. Daarom kijk ik op straat ook altijd goed rond. Pink Pewter haaraccessoires zijn echt een geweldige basis voor prachtige kapsels, maar alleen kom ik nooit op alle ideeën die ik tot nu toe heb opgedaan. Inspiratie doe ik overal op. Soms bedenk ik ineens een heel nieuw kapsels omdat ik een nieuwe haarband in het assortiment van Pink Pewter zie. Dat vind ik zo leuk aan haaraccessoires. Je weet nooit waar de inspiratie vandaan komt. Dit is dan ook zeker een van mijn favoriete merken op dit gebied.


Comments are closed.