Nieuws

Prachtige kerstpakketten voor uw personeel

maandag, 20-10-2014  

Oktober is de maand waarin je toch echt moet gaan nadenken over de kerstpakketten die je aan je personeel geeft dit jaar. Stel jij de pakketten zelf samen of laat je dit doen? Misschien maak je het jezelf wel heel erg makkelijk door je personeel bijvoorbeeld een cadeaubon te geven. Het zijn natuurlijk allemaal goede mogelijkheden, maar het is natuurlijk wel zo leuk om kerstpakketten te geven waar je personeel echt blij mee is. Wanneer het je wel eens overkomen is dat je personeel niet tevreden was over de pakketten dan weet je dat dit niet leuk is om te ervaren. Je kunt wel denken dat je mensen bijvoorbeeld iets praktisch geeft, een koffer of een blender bijvoorbeeld, maar hier kan je personeel toch echt anders over denken. Bij de kerstpakketten van KerstpakkettenXL loop je dit risico in ieder geval niet. De kerstpakketten worden hier met zorg samen gesteld en er zit dus altijd wel iets in waar je personeel echt iets aan heeft. De pakketten hebben daarnaast ook nog eens hele leuke namen. Wat dacht je van:

  • mand vol waardering
  • sfeerlicht
  • bomvolle trolley
  • rode verleiding

Ze hebben verschillende soorten thema’s voor de kerstpakketten die ze aanbieden en er zitten altijd verrassende dingen in. Het is het dus zeker waard om eens op de website rond te kijken om te zien of er iets tussen zit wat je aan jouw personeel kunt geven dit jaar. Uiteraard zijn er uiteenlopende pakketten in verschillende prijscategorieën. Wil je niet te veel geld besteden aan het geven van geschenken dan nog zit er pakketten tussen die het zeker heel leuk kunnen maken om ze te geven. Uiteraard zitten er veel pakketten tussen met veel eten. Dit is vaak een veilige keuze, omdat je dan vrijwel zeker weet dat de ontvanger er iets aan heeft. Denk je bij het zien van de pakketten stiekem dat je het dan net zo goed zelf kan samenstellen? Bedenk dan goed hoeveel tijd hierin gaat zitten en het zelf doen betekent ook absoluut niet dat je ook goedkoper uit zult zijn. Met name om deze laatste reden kiezen veel kleinere bedrijven er voor om de kerstpakketten soms zelf samen te stellen, maar we raden je echt aan om dit via KerstpakkettenXL.nl te doen.

Meer vreugde met leuke kerstpakketten

Het geven van kerstpakketten geeft natuurlijk wel een hele leuke sfeer op het werk. Het is iets waar veel mensen echt naar uitkijken. Het is een extra vorm van waardering voor het werk dat zij het hele jaar doen. Het is dan ook echt belangrijk om hier tijd en moeite in te steken. Maak er een feestje van om de kerstpakketten uit te delen. Je personeel zal dat zeker waarderen. Hou bijvoorbeeld een kerstdiner of –lunch. Sommige werkgevers nemen ook de moeite om iedereen persoonlijk toe te spreken. Het is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je bedrijf wat je hier allemaal mee kunt doen. Je kunt het ook uitbesteden aan bijvoorbeeld teamleiders. Of neem in ieder geval de moeite om een persoonlijk kaartje te schrijven voor je personeelsleden. Het zal je verbazen hoe dankbaar je personeel zal zijn wanneer je deze moeite in het maken van kerstpakketten stopt. Zij hoeven natuurlijk niet te weten dat de kerstpakketten samengesteld zijn door een professioneel bedrijf. Het gaat erom dat je je personeel kenbaar maakt hoe dankbaar je ze bent voor alles wat ze voor je gedaan hebben in het afgelopen jaar. Zonder je personeel zou je bedrijf tenslotte niet zijn waar het nu is. Kun je dat echt allemaal zeggen met de kerstpakketten die je geeft? Het gaat natuurlijk om het idee achter het geven van de kerstpakketten. Maak er dus een feestelijke aangelegenheid van en zorg er voor dat iedereen gelukkig naar huis gaat. Een prettige kerst begint natuurlijk ook al op de werkvloer.

Meer zeggen met kerstpakketten

Het geven van kerstpakketten is in veel bedrijven een traditie. Sommige bedrijven geven ieder jaar hetzelfde, andere doen ieder jaar weer hun best om met iets bijzonders aan te komen. Wat je ook doet, het gaat er om dat je personeel blij is met de kerstpakketten. Jij als werkgever kent je personeel natuurlijk het beste en jij kunt dus het beste inschatten waar je je personeel blij mee maakt. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden en daar de kerstpakketten op af te stellen. Wanneer je veel personeelsleden hebt die erg materialistisch zijn ingesteld dan kan het verstandig zijn om kerstpakketten met meer inhoud te geven. Bij andere mensen gaat het helemaal niet om wat er in de pakketten zit, maar juist om het gebaar. Bij dit soort mensen zorg je dus ook voor een persoonlijke aantekening. Doe er bijvoorbeeld een persoonlijk geschreven kaartje in of kies voor ieder personeelslid ook nog een persoonlijk cadeautje. Het kan natuurlijk allemaal en het zal je personeel erg blij maken. Het is belangrijk om je personeel te laten weten dat je ze apprecieert en dat je blij bent met het werk dat ze doen. Met het geven van jaarlijkse kerstpakketten doe je dit zeker. Het is een moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar en te kijken naar het komende jaar. Wat willen jullie als team nog gaan bereiken? En wat moet er komend jaar echt anders? Neem de tijd om het hier over te hebben en stel plannen op waar jullie met zijn allen aan kunnen werken.


Comments are closed.