Nieuws

Promotieartikelen bedrukt? Hier moet u zijn!

dinsdag, 30-12-2014  

Volgend jaar bestaat ons familiebedrijf honderd jaar en dit willen we graag groots vieren. Omdat wij een zeer uitgebreide klantenkring hebben opgebouwd wilden we deze klanten graag bedanken met een leuk geschenk of iets dergelijks. Het kostte ons nog best wel wat moeite om te beslissen wat we dan aan hen zouden willen geven en uiteindelijk hebben we besloten om eens bij vrienden en bevriende bedrijven te gaan informeren wat zij ons zouden aanraden. Een goede kennis van mij vertelde mij, dat wanneer ik promotieartikelen bedrukt wilde hebben, ik het beste even op het internet kon gaan kijken. Ook van een man die ik bijna iedere week zie hoorde ik dat wanneer je promotieartikelen bedrukt wilt hebben je het beste even op het web kunt kijken. Vroeger ging je voor dergelijke zaken even langs bij de copyshop maar tegenwoordig ben je veel goedkoper uit wanneer je dit gewoon via het internet laat doen. Promotieartikelen bedrukt en thuisbezorgd laten is helemaal niet heel erg moeilijk. Sterker nog, wanneer het gaat over promotieartikelen bedrukt maken, je via het web zelfs het beste uit bent. Het is namelijk zo dat je voor weinig geld een prachtig eindresultaat tegemoet kunt zien. De vraag was echter waar je moest zijn wanneer je je promotieartikelen bedrukt wilde zien. Ik heb dat eens even aan een goede kennis van mij gevraagd en die antwoorde mij dat wanneer ik mijn promotieartikelen bedrukt wilde hebben ik het beste even contact op kon nemen met een buurman van hem. Die wist namelijk precies waar je moest zijn wanneer het ging over je promotieartikelen bedrukt laten worden. U moet namelijk weten dat ik de artikelen al in huis had maar dat deze nog voorzien moesten worden van een logo van ons bedrijf. Uiteindelijk heb ik precies het goede bedrijf gevonden wanneer het gaat om promotieartikelen bedrukt laten worden. In deze tekst wil ik daar graag kond van geven zodat u weet waar ik het over heb en mogelijkerwijs inspireert het u ook nog. Ik heb een prachtig eindproduct weten te bemachtigen en daar ben ik echt heel erg blij mee en ook nog eens zeer tevreden mee. In de volgende alinea vertel ik daarom graag wat meer over mijn missie.

Voor weinig geld je promotieartikelen bedrukt

Het is natuurlijk fijn om je promotieartikelen bedrukt te zien worden tegen een schappelijk prijsje. Ik heb dat weten te bewerkstelligen en wel aan de hand van de tips die ik dus via via had gekregen. Promotieartikelen, bedrukt en al in dit geval, kunnen soms nog wel eens duur uitvallen. Het is echter zo dat wanneer je maar voldoende tijd en energie steekt in het vinden van een goed bedrijf die de promotieartikelen bedrukt en al bij je kan bezorgen dat je dan heel veel geld zou kunnen besparen. Op die wijze heb ik vele euro’s weten te bezuinigen en dat is natuurlijk niet alleen heel erg leuk het is ook nog eens goed voor het bedrijf. Het is zonde om teveel geld uit te geven aan promotieartikelen, bedrukt en al zijn ze namelijk een stuk duurder en daarom is het verstandig om eens te kijken waar je voor weinig geld toch een goed eindresultaat kunt bereiken. Ik had daarom eens even gegoogeld op ‘promotieartikelen bedrukt’ omdat ik dit inschatte als een goed zoekwoord. Ik bleek geheel juist te zijn. De zoekopdracht ‘promotieartikelen bedrukt’ leidde mij naar de website DeReklameshop.nl waar ik stuitte op een heel groot assortiment aan allerlei fantastische promotieartikelen, bedrukt alsook onbedrukt. Dat schept natuurlijk een hoop mogelijkheden, dat spreekt voor zich en daarom vond ik het ook heel leuk om door het assortiment van dit bedrijf te bladeren. Omdat ik echt heel veel producten moest hebben heb ik even contact opgenomen met de mensen achter dit bedrijfje om eens te horen wat zij voor mij zouden kunnen betekenen en voor welke prijs, dat was voor mij namelijk nogal belangrijk omdat ik met een bepaald budget zat. Ik kreeg al heel snel antwoord en daar was ik erg blij om. In de laatste alinea zal ik u vertellen hoe ik uiteindelijk datgene heb weten te bemachtigen waar ik naar op zoek was.

Goede producten in combinatie met steengoede service

Ik ging dus op zoek naar goede promotieartikelen, bedrukt met het logo van ons bedrijf. Ik dacht dat dat waarschijnlijk heel wat voeten in de aarde zou gaan hebben maar dat bleek uiteindelijk heel erg mee te vallen. Via DeReklameshop.nl kun je namelijk heel eenvoudig investeren in promotieartikelen, bedrukt of onbedrukt het maakt hen hier niets uit want ze zijn hier werkelijk van alle markten thuis. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst hoefde ik slechts zeer korte tijd te wachten op de levering van mijn producten en dat vond ik heel erg fijn. Inmiddels staat het grote evenement voor de deur en kan ik niet wachten om de geschenken uit te gaan delen. Ik ben er zeker van dat het grote publiek de attenties heel erg gaat waarderen. Het eindresultaat is dan ook echt heel erg mooi geworden en het is dan ook bijna een voorrecht te noemen dat ik deze goederen uit mag delen. Kortom, om alles samen te vatten:

  • dit bedrijf levert hoogwaardige producten
  • tegen een zeer scherpe prijs
  • kijk vandaag nog op de website om dit met eigen ogen te zien

Aarzel dus vooral niet langer en kijk vandaag nog even op de site.


Comments are closed.