ICT en Techniek

Refurbished laptops kopen

maandag, 27-8-2018  

Wanneer je naar de Mediamarkt gaat voor een nieuwe laptop, wat betaal je dan? Schrik niet, maar voor een model met enigszins redelijke specificaties ben je al snel meer dan 750 euro kwijt! Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om refurbished laptops te kopen. Dit zijn laptops die al eerder zijn verkocht, maar nog altijd in uitstekende staat verkeren. Bovendien zijn ze een stuk goedkoper dan nieuwe apparaten! Je moet natuurlijk wel een beetje voorzichtig zijn en niet zomaar alle refurbished laptops kopen die je tegenkomt. Bij gebruikte producten ben je op zoek naar kwaliteit. Die kwaliteit vind je bij EZ services. Op hun website, https://ez-services.nl/tweedehands-laptop-kopen/, vind je direct alles wat je moet weten over de laptops die zij verkopen. Ook krijg je meteen een duidelijk overzicht van het assortiment. Hoe gaat dit bedrijf precies te werk?

  • Inkoop van laptops
  • Grondige reiniging
  • Uitvoerige controle
  • Officiële Windows licentie en software

Bovenstaand bedrijf koopt de tweedehands laptops eigenhandig in. Ze kijken hiervoor naar bedrijven die failliet zijn gegaan en hun inboedel goedkoop van de hand doen. Deze laptops zijn veelal nog in nieuwstaat, of slechts heel licht gebruikt. Je kunt hier dus alleen refurbished laptops kopen die in uitstekende conditie verkeren! Na de inkoop volgt een grondige reiniging. De laptops worden van top tot teen onderzocht en indien nodig opgemaakt. Stof wordt verwijderd en alle onderdelen worden gecontroleerd. Hierdoor weet je zeker dat je lang tevreden zult zijn met je aankoop. Vervolgens wordt de laptop overgedragen aan een professional, die hem uitvoerig controleert. Daarbij wordt gekeken naar de snelheid van het apparaat, maar bijvoorbeeld ook naar de temperatuur. Een te hoge temperatuur kan op termijn schade veroorzaken. Kortom: wil jij refurbished laptops kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Klik snel op de bovenstaande link voor meer informatie!

Refurbished laptops kopen: officiële software

Goede software is een probleem bij veel tweedehands apparaten. Vaak is de licentie verlopen, of heeft er nooit een particuliere versie van Windows op de laptop gestaan. Wil je refurbished laptops kopen? Kijk dan goed of de officiële software wordt meegeleverd! Bij EZ Services is dat altijd het geval. Je kunt bij de productinformatie zien welke versie van Windows geïnstalleerd is. Ook kun je ervoor kiezen om aanvullende software te laten installeren. Je kunt daarbij denken aan Microsoft Office, een internetbrowser zoals Chrome, of een virusscanner. Wanneer alle software is geïnstalleerd, wordt de laptop naar je verzonden. Wanneer je besluit om refurbished laptops te kopen, moet je ook even goed kijken naar de garantie. Wanneer je garantie krijgt om je aankoop, is de kwaliteit meestal dik in orde. Bij bovenstaande aanbieder zit een jaar garantie op iedere aankoop. Mocht er dus onverhoopt toch iets met de laptop gebeuren, dan kun je hem altijd terugsturen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je vragen over een specifieke laptop? Neem dan direct contact op met de klantenservice. Binnen twee uur heb je een reactie terug!

Een actueel aanbod

Steeds meer mensen kiezen ervoor om refurbished laptops te kopen. Je moet er daarom snel bij zijn, zeker als je een model ziet dat je mooi vindt. Op bovenstaande site vind je een actueel aanbod, zodat je meteen ziet welke exemplaren nog beschikbaar zijn. Is een laptop verkocht, dan verdwijnt hij van de site. Zo weet je zeker dat je reageert op een apparaat dat eigenlijk al niet meer verkrijgbaar is. Vanwege de leeftijd van de laptops (jonger dan drie jaar), beschikken ze bijna altijd over solide hardware. Voor alle details kun je doorklikken naar een specifieke laptop!


Comments are closed.