Bedrijven en Bedrijfsleven

Rehm Mig Mag

zaterdag, 30-3-2019  

Zoek je Rehm Mig Mag lasmachines? Bekijk dan eens deze pagina prrelastechniek.nl. Ik heb daar ook mijn Rehm Mig Mag machine vandaan gehaald en ben er heel tevreden over.

Wat is MIG/MAG?

MIG/MAG is tegenwoordig het meest gebruikte lastechniek. Dat komt doordat u veel objecten met deze techniek kunt lassen en het een erg snelle techniek is. Voor het MIG/MAg lassen kun je het beste een Rehm Mig Mag lasmachine gebruiken.

Het is een lastechniek dat tot de elektrisch booglassen wordt gerekend. Bij deze lastechniek wordt er gewerkt met een elektrode dat steeds meer afsmelt. Er wordt een vlakke of horizontale spanning gebruikt die constant is. Tijdens het lassen wordt er de hele tijd mechanisch een draad aangevoerd. Tussen dit draad en het object wat gelast wordt, wordt een plasmaboog gerealiseerd. De draaf is een elektrode en  toevoegmateriaal in 1. Dat komt doordat het draad smelt en daardoor naast een elektrode ook als toevoegmateriaal kan worden gebruikt.  

MIG/MAG handmatig of met de machine lassen?

De lastechniek MIG/MAG kun je zowel handmatig als met een Rehm Mig Mag lasmachine toepassen. Hij kan zelfs door een volledige lasrobot worden uitgevoerd. Wij raden u uit om gewoon een Rehm Mig Mag lasmachine te gebruiken. Dan is het werk niet zo zwaar als dat u het met de hand zou doen, maar houdt u er wel zelf voldoende controle over. 

Wat zijn Rehm Mig Mag lasmachines?

Rehm Mig Mag lasmachines zijn erg betrouwde MIG/MAG machines die door het bekende, Duitse merk Rehm zijn gemaakt. Rehm bestaat al meer dan 40 jaar en is inmiddels een bekende, internationale fabrikant die lasapparatuur van hoogwaardige kwaliteit maakt. Rehm Mig Mag lasmachines zijn speciaal zo gemaakt zodat je er MIG/MAG mee kunt lassen. MIG/MAG is een heel specifiek lastechniek. Het is dan ook heel belangrijk dat je er de juiste lasmachines voor gebruikt. Ik heb mijn lasmachine bij PRE lastechniek besteld. Dit is een heel integer bedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat. Het is een groothandel in allerlei machines voor lastechniek. Ook voor Rehm Mig Mag lasmachines kun je dus bij hun terecht. Je kunt vindt in deze groothandel Rehm Mig Mag Machines in allerlei soorten en formaten. Bekijk ze maar eens op deze pagina prrelastechniek.nl

Wat zijn de voordelen van Rehm Mig Mag lasmachines?

Wanneer u kiest voor een Rehm Mig Mag lasmachine, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U heeft een machine van een betrouwbaar fabrikant in de lastechniek;
  • U kunt modern lassen in de laatste veeleisende toepassingen;
  • U kunt op aluminium, roestvrij staal, staal en zelfs andere materialen lassen;
  • U weet zeker dat u een gedegen machine krijgt die lang meegaat.

Bestel uw Rehm Mig Mag lasmachine vandaag nog!

Kortom: wilt u de meest gebruikte lastechniek MIG/MAG goed toepassen? Dan mag een Rehm Mig Mag lasmachine niet in uw collectie ontbreken. Wilt u graag een Rehm Mig Mag lasmachine? Dan kunt u daar dus heel eenvoudig via PRE lastechniek aankomen. Bekijk deze pagina nog maar eens goed. prrelastechniek Wilt u meer over een Rehm Mig Mag lasmachine weten? Dan zou ik als ik jou was gewoon eens contact opnemen met PRE techniek, want die kunnen je er alles over vertellen.


Comments are closed.