Auto's en Motoren

Rijscholen in Dordrecht vergelijken

donderdag, 27-12-2018  

Drie weken geleden ben ik begonnen met rijlessen en ik heb nu al mijn rijbewijs gehaald. Ik wilde graag met rijlessen beginnen, maar wilde graag voor een goede rijschool kiezen. Daarom heb ik veel rijscholen in Dordrecht vergeleken, zodat ik kon zien welke het beste bij mij zou passen. Er zijn veel rijscholen in de buurt, maar veel rijscholen in Dordrecht bieden dezelfde pakketten aan, of geven de lessen op dezelfde manier. Ik koos uiteindelijk voor Autorijschool Amber, omdat ik hier erg snel mijn rijbewijs kon halen. Vorig jaar was ik klaar met mijn opleiding en ik kon gelukkig al snel beginnen bij het bedrijf waar ik stage had gelopen. Het bedrijf gaf echter aan dat ze mij alleen een tijdelijk contract zouden geven, omdat ze een grote opdracht hadden. De opdracht zou vorige maand afgelopen zijn en daarna hadden ze geen werk meer voor mij. Ik wilde graag aan de slag en koos er daarom voor om het contract te accepteren. Op deze manier kon ik gemakkelijk werkervaring opdoen en geld sparen. Het leek mij verstandig om na het contract mijn rijbewijs te halen, omdat ik dit mijn hele leven kan gebruiken. En als ik voor een andere baan een rijbewijs nodig heb, dan heb ik het rijbewijs al gehaald. Een rijbewijs halen kost erg veel geld en daarom wilde ik graag les nemen bij een goede rijschool. Bij een goede rijschool heb je meer kans dat je in een keer slaagt. Als je niet de eerste keer slaagt, dan moet je weer extra lessen nemen en een extra examen afleggen en dat is erg duur. Daarom besloot ik om de rijscholen in Dordrecht te vergelijken, zodat ik een goede keuze kon maken.

Wat zijn de beste rijscholen in Dordrecht

Een aantal van mijn vrienden hadden al hun rijbewijs en ik vroeg aan hen of zij rijscholen in Dordrecht konden aanraden. Ik kreeg veel reacties, maar ik merkte dat een aantal vrienden erg positief over Autorijschool Amber waren. Ze zeiden dat deze rijschool anders is dan andere rijscholen in Dordrecht, omdat ze een opname met een camera nemen van de rijlessen. Met de beelden kan je van een andere invalshoek zien wat je goed en fout doet in situaties, zodat je sneller leert. Dit klonk erg interessant en daarom besloot ik om de website van deze rijschool te bezoeken. Ik zag op hun website https://www.autorijschoolamber.nl/rijlesgebieden/rijschool-dordrecht dat ze een spoedcursus aanbieden. Met een spoedcursus kan je al in 10 dagen je rijbewijs halen. Je rijdt elke dag veel uren, zodat je snel klaar bent voor het examen. Dit leek mij een goede keuze, ik had namelijk veel vrije tijd, omdat ik niet meer werkte. Ik nam contact met de rijschool op en vertelde dat ik graag een spoedcursus wilde volgen. Gelukkig was dat mogelijk en ik kon al een paar dagen later beginnen. Ik had de mogelijkheid om eerst een gratis proefles te volgen, zodat ik kon zien wat ik van de lessen vond. De proefles ging erg goed en ik besloot om hier rijlessen te nemen.

In 10 dagen mijn rijbewijs

Ik denk dat van alle rijscholen in Dordrecht, dat Autorijschool Amber voor mij de beste keuze was. Ik leerde erg snel rijden en de videobeelden waren erg handig. De instructeur was erg goed en vriendelijk. Na 10 dagen kon ik mijn examen doen en ik slaagde in een keer. Van alle rijscholen in Dordrecht, kan ik Autorijschool Amber aanraden.

  • Ze maken videobeelden van de lessen
  • Je kan binnen 10 dagen slagen
  • Ik slaagde in een keer!


Comments are closed.