Beveiliging en Bewaking

Security training volgen? Crime Control Consultancy biedt uitgebreide security trainingen voor elk bedrijf!

woensdag, 20-3-2019  

Als ondernemer krijgt u te maken met criminele risico’s. Denk hierbij aan diefstal, vernieling, sabotage of spionage. Schakel de hulp in van expert Crime Control Consultancy en alle risico’s worden stuk voor stuk in kaart gebracht met een onafhankelijke aanbeveling, zodat u de juiste organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen kunt nemen! Graag leggen wij van Crime Control Consultancy u meer uit over de relevantie van een security training voor uw bedrijf en medewerkers! Bekijk onze website voor alle informatie: crimecontrolconsultancy.

Security training voor alle bedrijven 

Jürgen Baas, eigenaar en oprichter van Crime Control Consultancy is specialist op het gebied van security management en heeft een brede ervaring in uiteenlopende branches. Van tuinbouw tot productie en groothandel. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is naast goede beveiligingsmaatregelen, om personeel security trainingen te laten volgen. Met een security training is uw personeel beter voorbereid op ongebruikelijke situaties, waarbij de veiligheid in het geding is. Niemand wil er over na denken, maar ook bedrijven krijgen tegenwoordig te maken met terrorisme, afpersing en andere dreigementen. In al deze situaties is het cruciaal van belang dat uw medewerkers de juiste stappen ondernemen. Het kan levens redden!
Niet alleen voor uzelf, maar juist voor uw personeel en de bescherming van uw bezoekers is dit uitermate van belang. De security trainingen van Crime Controle Consultancy worden breed aangeboden met verschillende modules. Denk hierbij aan het uitvoeren van een calamiteiten plan. Heeft iedereen een specifieke rolverdeling en weten al uw medewerkers waarvoor zij verantwoordelijk zijn in geval van nood? Daarbij wordt de hulp aan slachtoffers tevens meegenomen in het calamiteitenplan. Het volgen van security trainingen werkt daarnaast verhelderend en verminderd de risico’s op de werkvloer als er echt iets fout dreigt te gaan door criminele activiteiten. 

Security trainingen geheel op maat voor uw bedrijf

Crime Control Consultancy biedt vrijwel alle security trainingen volledig op maat aan binnen uw bedrijf. Elk bedrijf is namelijk anders en zo kunnen direct zwakke punten worden besproken. Het personeel wordt direct op de werkvloer toegesproken en getraind om de juiste stappen te ondernemen bij dreigende criminele situaties. Daarbij komen alle belangrijke aspecten ter sprake. Van agressietraining tot het helpen van eventuele slachtoffers. Het geeft uw medewerkers niet alleen zekerheid, maar ook bewustwording van de huidige risico’s en hoe bepalend hun handelen hierbij is.

Gelijk het complete plaatje aanpakken?  Wij van Crime Control Consultancy helpen uw bedrijf graag bij het aanpakken van de criminele risico’s. Alle zwakke schakels worden bloot gelegd. Met ons onafhankelijke advies kunt u gericht zwakke plekken aanpakken binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld een andere inrichting van de ingang, zodat criminele niet gelijk toegang hebben tot de rest van uw bedrijf. Criminelen kunnen zich ook uiten als lastige klanten die uw personeel bedreigen. Een hulp knop of een speciale aanpak voor dergelijke situaties is cruciaal voor het welbevinden van uw medewerkers. Wij denken graag met u mee!

Voordelen security training bij Crime Control Consultancy:

  • Op maat aangeboden trainingen binnen uw bedrijf
  • Bewustwording medewerkers
  • Calamiteitenverdeling komt ter sprake
  • Brede aanpak voor de juiste handelingen
  • Veiligere werkomgeving
  • Mogelijkheid om de alle criminele risico’s aan te pakken
  • Professioneel en vriendelijk advies van ervaren specialisten
  • Criminele risico’s beperkend

Twijfel niet langer en vraag vrijblijvend om meer informatie voor een security training voor uw medewerkers: crimecontrolconsultancy.nl. Beter op tijd dan te laat! 

Lees meer…


Comments are closed.