ICT en Techniek

Snooker scoreboard: online score bijhouden

donderdag, 13-12-2018  

Snooker is een spel dat wordt gespeeld op een biljarttafel. Mijn man en zijn vrienden doen het al jaren in het plaatselijke café. Elke vrijdagavond gaan zij potjes snooker spelen. Af en toe ga ik wel eens mee, wat drinken met de andere vrouwen. Ik speelde bijna nooit mee, tot voor kort. Er was altijd wel gedoe over de score bij het potje snooker. Een van de vrouwen die ook mee was vond toen online een snooker scoreboard. Online was het veel gemakkelijker de score bij te houden dan in het café. Er was zelfs een app beschikbaar om de score live bij te houden. Toen werd het ineens een stuk leuker om mee te doen. Het snooker scoreboard online bijhouden kan bijvoorbeeld via http://www.loenscorebord.nl/snooker-scoreboard-online/. Hier kunt u een gepersonaliseerd scoreboard maken dat voldoet aan uw wensen. Wilt u liever een digitale of analoge klok? U kunt zelf kiezen hoe u de score van uw potjes snooker voortaan bijhoudt. Dat maakt het spelletje extra leuk en spannend.

Hoe werkt een snooker scoreboard online bijhouden?

Om je eigen snooker scoreboard online bij te houden moet je allereerst een account aanmaken op de website van Van Loenhout Elektrotechniek. Dat doe je via http://www.loenscorebord.nl/snooker-scoreboard-online/. Nadat je dat hebt gedaan kun je je eigen snooker scoreboard online aanmaken. Je kunt invoeren met wie je speelt, en zo houd je ook heel handig bij wie er aan de beurt is. Als het potje snooker gepaard gaat met wat drankjes kan er al snel verwarring ontstaan over de stand van het spel. Dat is met het bijhouden van je snooker scoreboard, online via Van Loenhout, verleden tijd. Je kunt bovendien je potjes bewaren. Dat is handig als je een toernooi wilt organiseren. Het snooker scoreboard dat je online kunt aanmaken via Van Loenhout is gratis. De app die je ervoor moet downloaden als je het snooker scoreboard online wilt gebruiken activeer je via een code. Deze ontvang je via een e-mail. De app is alleen te gebruiken op een iPad 2 of hoger. Gelukkig had een van de mannen die altijd snooker mee speelt nog een iPad liggen. Die zetten de mannen nu op een tafeltje naast het biljart neer. De eigenaar van het café is ook enthousiast over deze wijze van score bijhouden. Hij denkt erover om ook een iPad aan te schaffen zodat iedereen gebruik kan maken van dit systeem. Dat lijkt mij een prima idee voor iedereen die er wel eens snooker speelt.

Eerlijk spelen

Snooker staat bekend als spel waarbij strenge omgangsvormen gelden en men netjes met elkaar om gaat. In het café van mijn man is dat natuurlijk allemaal wat minder, dus brengt het snooker scoreboard dat online bijgehouden kan worden wat extra motivatie om eerlijk te spelen. Mijn man vindt het nu nog leuker om met zijn vrienden een potje snooker te spelen in het café. Ook interesse in een snooker scoreboard online bijhouden? Het kan veel voordelen opleveren voor mensen die:

  • Regelmatig snooker spelen
  • Thuis willen oefenen
  • Café-eigenaren met een snookertafel
  • Eigenaren van een snookercentrum

In veel grote steden zijn diverse pool- en snookercentra. Meestal moeten gasten zelf hun score bijhouden door deze op te schrijven of te onthouden. Het wordt een stuk leuker als er een tablet voorhanden is waar elke speler zijn of haar score op kan bijhouden. Voor meer informatie over deze dienst kunt u contact opnemen met Van Loenhout Elektrotechniek. Zij geven u graag meer informatie over het aanmaken van een account en de werking van de app. 


Comments are closed.