Auto's en Motoren

Spoedlessen bij Autorijschool Almere bezorgde me een baan

dinsdag, 20-11-2018  

Ik heb lange tijd zonder baan gezeten. Het was een lastige periode waarbij er maandelijks te weinig geld was om de uitgaven te doen voor heel het gezin, maar ik kon simpelweg geen werk vinden in de sector waarin ik actief was. Toen het bedrijf waarin een vriendin van me werkt op zoek was naar mensen, ben ik direct op mijn fiets gesprongen om er eens te gaan praten. Ik hoefde echt geen baan meer in de bouw, ik wilde gewoon graag werk hebben waarmee ik geld kon verdienen en mensen kon ontmoeten. Dat was wat belangrijk was. Toen de baas mijn cv zag en klaar was met het interview, kreeg ik direct goed en slecht nieuws. Ik was aangenomen, maar dan moest ik er wel voor zorgen dat ik binnen twee maanden mijn rijbewijs kon hebben omdat dit een verplichting was. Auto van de zaak zou hij wel voor zorgen, het was in ieder geval belangrijk dat ik zo snel mogelijk aan het werk zou kunnen. Autorijschool Almere (rijschoolapollo95) zou volgens hem de beste keuze zijn omdat daar spoedpakketten te vinden zijn waarmee ik direct aan de slag kon.

Autorijschool Almere, flexibiliteit op en top

Autorijschool Almere snapte direct het belang van het rijbewijs toen ik ze dezelfde dag belde. De instructeur raadde me aan om te werken in blokken van 2 uur zodat ik sneller vordering kon boeken. Hij had de volgende dag tijd om direct te beginnen met rijden omdat een andere klant afgebeld had vanwege ziekte. Prima. De volgende morgen zat ik in de auto van Autorijschool Almere en aan het eind van de eerste les kon ik zelfstandig rijden en begon ik het aardig door te krijgen. De volgende keer, twee dagen later, pakten we weer een dubbel uur en had ik in de tussentijd de handleiding doorgenomen die verstrekt wordt. De instructeur was sterk onder de indruk van de vorderingen en raadde aan om de maandag erop gewoon eens een 4 uur te pakken om zo alvast richting het examen te werken.

  • Hoewel het spoedpakket van Autorijschool Almere 20 dagen is, had ik binnen 18 dagen mijn rijbewijs al binnen.
  • Enerzijds vanwege mijn vorderingen, maar anderzijds ook zeker door de goede ondersteuning, de heldere uitleg en de geweldige Volkswagen waarin je mag lessen bij Autorijschool Almere. Want dat zijn leuke auto’s hoor!

Direct aan het werk!

Via Autorijschool Almere kon ik snel aan mijn rijbewijs komen. Ik begreep ook direct waarom mijn nieuwe werkgever Autorijschool Almere aangeraden had, want op die manier kon ik snel aan het werk. Ik begon in eerste instantie in het magazijn, maar tegenwoordig werk ik als koerier omdat ik autorijden zo leuk vind. Ik bezorg pakketten, maar ook bestellingen en mensen naar locaties voor het bedrijf. Onlangs mocht ik bijvoorbeeld drie keer in een week naar Schiphol toe om zakenrelaties op te halen. Geen issue, want dankzij de sterke lessen van Autorijschool Almere ben ik zelfverzekerd en vertrouw ik volledig op mijn kunnen achter het stuur. Ik ben mijn baas overigens ook erg dankbaar, want toen ik wilde betalen voor het spoedpakket, toen kreeg ik te horen dat ik korting kreeg omdat ik niet alle lessen gebruikt had én een deel van de kosten was al betaald door mijn baas. Kijk, op die manier is het helemaal niet erg om van baan te wisselen, zeker niet wanneer je ook nog eens een auto van de zaak mag gebruiken, wat uiteraard heel toevallig ook een Volkswagen is – superhandig en helemaal blij mee natuurlijk!


Comments are closed.