Bedrijven en Bedrijfsleven

Strapping kan op diverse manieren

vrijdag, 10-4-2015  

Bent u als aannemer, om maar eens een voorbeeld te noemen, op zoek naar een goede manier om grote bundels papier bij elkaar te houden? Strapping is dan een techniek die uitkomst kan bieden. Ook als u bij een koeriersbedrijf werkt en moeten er flinke hoeveelheden tijdschriften samen worden gebonden is strapping een geschikte techniek. Houdt u zich bezig met dit soort zaken?  Dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij maken namelijk graag even van de gelegenheid gebruik om u iets meer te vertellen hoe wij u kunnen helpen met strapping. Wij bieden op de eerste plaats een breed assortiment aan strappingsmaterialen. Wij hebben deze in verschillende soorten en maten, wat tot gevolg heeft dat u te allen tijde bij ons terecht kunt, waar u ook naar op zoek bent. Wij hebben dus niet alleen kunststof strappingsmaterialen, maar grossieren ook in staalband en bindkoord. U ziet strapping kan met diverse materialen. Ons is werkelijk niets te gek en wij zijn van alle markten thuis. Wij durven dan ook gerust te zeggen dat wij geen nee te koop hebben op dit gebied. Dus als u een specifieke vraag of wens hebt op het gebied van strapping, dan bent u bij Contimeta aan het juiste adres. Wij hebben al vele klanten uit het gehele land geholpen met hun vragen over strapping. Het is dan ook niet zo vreemd dat vele Nederlandse ondernemers de weg naar ons telkens weer weten te vinden. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En hierdoor weet u zeker dat u geen spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. U zult namelijk bij ons altijd wel iets van uw gading kunnen vinden. En dat is natuurlijk wat u wilt! Als u voor Contimeta kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn in het leveren van de beste strappingsmaterialen. Wilt u hier meer over weten? Bent u benieuwd naar wie wij zijn of wat wij allemaal voor u in petto hebben? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea. Hier vindt u meer informatie over strapping en de verschillende strappingsmaterialen.

Strapping hoeft helemaal niet veel te kosten

Het is een feit dat er heel veel mensen zijn die denken dat kwalitatief hoogwaardige strappingsmaterialen erg veel kosten met zich mee kunnen brengen. Maar bij Contimeta is dit gelukkig niet het geval. Wij hanteren lage tarieven en zullen dit ook blijven doen in de toekomst. Daardoor weet u zeker dat u hiervoor niet te diep in de buidel hoeft te tasten en strapping van uw producten betaalbaar blijft. En uiteindelijk is het ook veel goedkoper om uw lading goed te verpakken en goed samen te binden, omdat u er op die manier voor zorgt dat er niets beschadigt of zoek raakt. En zo voorkomt u vervelende financiële verrassingen. Door een kleine investering te doen in de juiste strappingsmaterialen en mogelijk ook de juiste machinerie voor strapping, die bij ons gelukkig helemaal niet veel kosten, bent u ervan verzekerd dat er niets naars gebeurt met uw bouwmaterialen, folders of andere dingen. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor de strappingsmaterialen van Contimeta te kiezen. Wij hebben nog nooit een klant teleurgesteld! Aarzel daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan onze website: contimeta.nl. Hier kunt u met eigen ogen aanschouwen wat wij allemaal wel niet voor u in de aanbieding hebben op het vlak van strapping. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • composietband
  • omsnoeringsband PET
  • omsnoeringsband PP
  • staalband
  • en textielband

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar weet u zelf niet zo goed welke strappingsmaterialen u nodig hebt in uw situatie? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord en nemen alle tijd om u te adviseren en te helpen met uw keuze. Surf dus snel naar onze site en plaats een bestelling of neem contact op. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant bij Contimeta.

Bij ons is de klant nog echt koning

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij de firma Contimeta een stuk voordeliger uit bent. Bij ons hoeft u namelijk geen dief te zijn van uw eigen portemonnee, maar kunt u toch de beste strappingsmaterialen bestellen. Al met al zit u bij ons voor een dubbeltje op de eerste rang. En zeg nou zelf, dit wilt u toch ook? U wilt toch ook niet meer betalen dan strikt noodzakelijk is voor strapping? Naast een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding vindt u bij ons ook een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen. Wat er ook aan de hand is, wij zijn u graag van dienst. Dus hebt u een goed advies nodig over wat voor een soort strapping u moet toepassen? Wij adviseren u graag. Of wilt u meer weten over de verzending? Ook daar geven wij u graag meer informatie over in een persoonlijk gesprek. Wij zijn de nummer een op het gebied van strappingsmaterialen en dat merkt u meteen als u op onze website contimeta.nl komt. Uw wensen staan bij ons centraal en wij denken altijd met u mee over met welk soort omsnoeringsband u uw lading het beste kunt omsnoeren. Kortom, bij ons wordt u altijd goed geholpen! Plaats dus vandaag nog een bestelling.


Comments are closed.